Plug N Play Avaliações 103

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Reactie van Plug N Play was geweldig. Alle afspraken nagekomen. Voorbarig met mijn reactie, inmiddels hersteld met excuses aan te bieden, kan iedereen aanraden bij Plug N Play te bestellen. Mijn ver... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik heb de stick aangeschaft, maar ik kan het niet gebruiken. Heb volgens gebruikaanwijzing Aangesloten zonder resultaat. Wat doe ik verkeerd. Graag uw reactie, want is een dure investering.

Detalhes da empresa

Plug N Play offers practical storage solutions and mobile accessories designed for everyday use. We focus on simple, plug-and-play technology that helps people store, transfer, and manage files on their mobile devices with ease. Our products are compatible with a wide range of smartphones and are designed to work without complicated setup or software. Plug N Play serves customers across Europe and aims to provide reliable products, clear communication, and straightforward customer support.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

103 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Virker fint

Virker fint. Nemt at bruge.

23 de abril de 2026

Hej Sabine,

Dejligt at høre, at det fungerer fint og er nemt at bruge.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@plug-n-play.eu

Venlige hilsner

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Omdat het toch nog snel is gekomen…

Omdat het toch nog snel is gekomen ondanks de stakingen bij Bpost

22 de abril de 2026

Hey Angelina,

Fijn om te horen dat je bestelling ondanks de stakingen bij Bpost toch snel is aangekomen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldig je kunt de foto's en…

Geweldig je kunt de foto's en documenten in 1 opslag opslaan. Toppie.

21 de abril de 2026

Hi Anja,

Leuk om te horen dat je zo eenvoudig al je foto’s en documenten op één plek kunt opslaan. Fijn dat het zo goed bevalt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dit is reeds de 2e dat ik bestel omdat…

Dit is reeds de 2e dat ik bestel omdat ik er zeer tevreden over ben en ik zot ben om veel foto's te trekken en moet die dan natuurlijk ook ergens kunnen opslaan en is dit de perfecte oplossing

10 de abril de 2026

Beste Leslie,

Leuk om te horen dat je al voor de tweede keer bestelt en zo tevreden bent. Fijn dat het de perfecte oplossing is voor al je foto’s 😊

Goede levering

Goede levering.
Alleen wou ik de plug n play stick in een andere kleur.
Maar heb de bestelling goed ontvangen met de postnl.

16 de abril de 2026

Beste Peeters,

Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen.

Heb je nog vragen of wil je eventueel ruilen van kleur, dan kun je ons bereiken via info@plug-n-play.eu

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik heb de stick aangeschaft

Ik heb de stick aangeschaft, maar ik kan het niet gebruiken.
Heb volgens gebruikaanwijzing
Aangesloten zonder resultaat.
Wat doe ik verkeerd.
Graag uw reactie, want is een dure investering.

15 de abril de 2026

Beste Henna,

Vervelend om te horen dat het nog niet lukt om de stick te gebruiken. In de meeste gevallen ligt dit aan een instelling op de telefoon (zoals OTG of toestemmingen voor bestanden), waardoor de stick niet direct wordt herkend.

We hebben zojuist een mail naar je gestuurd om dit samen stap voor stap op te lossen.

Aanrader

Gezien bij een vriendin hoe erg het is als je telefoon gestolen is en je al je foto's kwijt bent. Dus.....zorg dat je je waardevolle foto's op de Plug N Play zet, klein werkje !! Na een vraag via de mail heel snel antwoord!

10 de abril de 2026

Beste mvr Hoogeboom,

Dat is precies waar we anderen ook voor proberen te waarschuwen — je staat er vaak pas bij stil als het te laat is. Fijn dat je het belang inziet en je foto’s nu veilig hebt opgeslagen. En goed om te horen dat je snel antwoord kreeg op je mail.

snel en simpel

In plaats van eerst de juiste tool vinden om en de foto's te kopiëren en in het juiste bestand op mijn laptop te krijgen, is alleen de Plug N in de GSM steken een verademing; Alle foto's zijn nu snel en simpel veilig opgeslagen.

9 de abril de 2026

Hi Marian,

Mooi dat je foto’s nu veilig opgeslagen zijn en het zoveel makkelijker voelt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb het product ervaren als degelijk…

Ik heb het product ervaren als degelijk en het doet wat er beloofd is.Dus zeer tevreden Leuk ook dat er een mooi opberghoesje bij zat.

8 de abril de 2026

Beste Yvonne,

Fijn om te horen dat het product degelijk aanvoelt en doet wat het belooft.

2 plug and plays besteld

2 plug and plays besteld, zending kwam snel thuis. Er stond bij dat deze ook voor Oppo geschikt is, echter wordt hij niet herkend door Oppo, dat was jammer. Maar op mijn eigen Samsung doet hij het wel. Er zat een fijne instructie bij waardoor het direct te gebruiken is. Erg tevreden over dit product!

6 de março de 2026

Hi Zephyr,

Fijn om te horen dat de levering snel was en dat hij op je Samsung direct goed werkt. De Plug N Play is ook geschikt voor Oppo, maar bij sommige Oppo-modellen moet eerst OTG (USB-verbinding) worden ingeschakeld via Instellingen > Extra instellingen > OTG-verbinding.

Daarnaast kan het helpen om bij Instellingen > Privacy > Machtigingenbeheer > Bestanden en media toegang toe te staan voor externe opslag. Als deze toestemming uitstaat, wordt de stick soms niet herkend.

Stuur ons gerust even een mail via info@plug-n-play.eu, dan kijken we met je mee en zorgen we dat het ook op je Oppo goed werkt.

Keurig zoals beloofd!

Gisteren de Plug-n-Play stick voor mijn iPhone ontvangen en het werkt precies zoals beloofd. Gewoon erin steken en je kunt je foto's simpelweg selecteren en op de stick zetten. Eindelijk geen gehannes meer met aparte adapters of de ondoorgrondelijke foto opslag van Apple.

2 de abril de 2026

Beste Jan Willem,

Bedankt voor de mooie reactie.

Reactie van Plug N Play was geweldig

Mijn vertrouwen volledig hersteld.
WAT EEN SERVICE !! Ere wie ere toekomt. Nogmaals excuses voor de overlast.

2 de abril de 2026

Beste van Dinther,

Dank je wel voor de mooie woorden. Fijn dat alles goed is opgelost en dat je vertrouwen is hersteld — dat waarderen we enorm.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

3x 2TB sticks gekocht zonder spijt !!

Er zijn meerdere goedkope fotostick bij bekende bedrijven maar je wilt je foto's goed en veilig opgeslagen hebben !! Ik heb voor het gezin 3 x 2TB gekocht. Het is even een investering maar één waar we allemaal superblij mee zijn. Het lederen hoesje zorgt ervoor dat de stick veilig is opgeborgen !!!

31 de março de 2026

Beste Jacques,

Mooi om te horen dat je bewust hebt gekozen voor kwaliteit en dat jullie als gezin zo blij zijn met de 2TB sticks. Fijn dat ook het lederen hoesje goed van pas komt om alles veilig op te bergen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Binnen 2 dagen geleverd....top.

Binnen 2 dagen geleverd....top.
Makkelijk te gebruiken zonder een app te downloaden. Erg tevreden over het product

28 de março de 2026

Beste Michel,

Fijn om te horen en mooi dat je tevreden bent.

Snelle professionele levering

Snelle professionele levering zoals beloofd. De oplaadstick voor mijn foto’s zien er goed uit. Heb er eentje aan mijn dochter gegeven.

23 de março de 2026

Beste mevrouw Soeters,

Leuk dat je er ook eentje aan je dochter hebt gegeven!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Als je eenmaal snapt hoe het werkt is…

Als je eenmaal snapt hoe het werkt is het simpel. Helaas lukte het niet zelf dus moest even om hulp vragen.
De gebruiksaanwijzing is compact maar wel duidelijk. Al had ik wel een vergrootglas nodig om het te lezen.😂 Maar dat ligt niet aan het product maar aan mijn ogen.

22 de março de 2026

Beste Brigitte,

Fijn om te horen dat het uiteindelijk simpel werkt zodra je het doorhebt 😊

En bedankt voor je eerlijke feedback over de gebruiksaanwijzing — die nemen we mee.

Inderdaad plug en play

Netjes op tijd opgestuurd en stick werkt prima en makkelijk.
Stick in je telefoon foto’s erop en stick er uit en vervolgens weer in je pc en foto’s eraf op je pc.
Super

Beste v Noort,

Bedankt voor de review en mooi om te horen.

Plug en Play kado

Plug en Play. Het woord zegt het al. Het werkt simpel en perfect. De bestelling werd snel geleverd en kon dus als verjaardagskadootje op tijd worden gegeven.
Met de gouden kleur helemaal top.

Beste MH,

Mooi om te horen!

Superhandig op vakantie

Superhandig op vakantie, zo'n Snapstick (met gratis handige SnapCase), wanneer je telefoon snel volloopt met foto's en video's! Mijn lievelingskleur was niet meer voorradig, maar de kleur die ik nu heb is toch ook prima. Ik was wat ongeduldig, omdat het in mijn beleving wat lang duurde voordat de Snapstick aan kwam. Ik zag ook niets gebeuren in de Track&Trace. Even gemaild naar Plug N Play en ze reageerden vrijwel direct met een duidelijke aanwijzing. En de volgende dag lag hij op de vloermat bij de brievenbus. Een mooie aanwinst!

Beste Anthonie,

Leuk om te lezen dat de SnapStick zo handig is op vakantie en dat je blij bent met de SnapCase. Begrijpelijk dat je even ongeduldig werd door de levertijd, fijn dat we je snel duidelijkheid konden geven en dat hij daarna snel binnen was.

Team Plug-N-Play

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.