Vlotte reactie en gratis snelle levering. De Marstek Venus E versie 2.0 van 5,12 kWh heb ik zelf naast z'n tweelingbroertje geïnstalleerd. Ik wilde per se een versie 2.0 hebben en die was (nog net)... Ver mais
Vandaag besteld is niet morgen geleverd, ook niet morgen verzonden. Op een email nadien omdat iets niet naar behoren werkte, wordt niet gereageerd.
Dit was mijn derde Marstek Venus 5.12 die ik online heb besteld. Drie verschillende bedrijven maar de ervaring met Pluginbatterij was ronduit positief. De eerste werkdag na besteld te hebben werd ik o... Ver mais
Pluginbatterij.com is een gespecialiseerde start-up voor plug-in thuisbatterijen, ook wel stekkerbatterijen of plug-and-play batterijen genoemd. Wij maken duurzame energie en slim besparen eenvoudiger, toegankelijker en rendabeler, zonder gedoe. Met locaties in Vlaanderen en Nederland, combineren we de flexibiliteit van een jonge, wendbare speler met de slagkracht van een internationale groep.
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Levering verzorgd en snel toestellen zonder minste schade

Resposta de Pluginbatterij
Vandaag besteld is niet morgen geleverd, ook niet morgen verzonden.
Op een email nadien omdat iets niet naar behoren werkte, wordt niet gereageerd.

Resposta de Pluginbatterij
Heel makkelijk telefonisch bereikbaar. Snel geleverd.

Resposta de Pluginbatterij
Vlotte reactie en gratis snelle levering.
Ik wilde per se een versie 2.0 hebben en die was (nog net) op voorraad.
Prima service.

Resposta de Pluginbatterij
Ondanks vertraging bij de levering goed opgevlogd

Resposta de Pluginbatterij
Ik zou u vijf sterren gegeven hebben maar u reageert zeer traag op gestelde vragen. Voor het overige snelle levering en goedkope prijs.

Resposta de Pluginbatterij
Wij hadden een plugin stekkerbatterij eind vorig jaar gekocht op de Bisbeurs te Gent en dank zij de goede technische ondersteuning van de firma "Pluginbatterij.com" werd het probleem met de WiFi-communicatie met de batterij opgelost.
Het doet deugd, nu de energieprijzen in lucht schieten, dat de overproductie van onze zonnepanelen in onze woning verbruikt wordt en niet op het stroomnet verloren gaat.
Onze dank aan Miel voor zijn hulp.
Johan

Resposta de Pluginbatterij
Goede webshop. Prima online betaling. 2 werkdagen erna opgebeld om de leverdatum af te spreken. Prima geleverd. Goede bescherming tijdens transport.

Resposta de Pluginbatterij
Een thuisbatterij besteld en een paar dagen later thuis afgeleverd. Alles zoals het hoort.
P.H. De Haan

Resposta de Pluginbatterij
Ik heb onlangs een Plugsie gekocht en ben er tot nu toe erg tevreden over. De installatie was vrij eenvoudig, maar ik had toch nog een paar vragen tijdens het instellen van de app. De support heeft me daar snel en duidelijk bij geholpen.
Fijn om te merken dat er niet alleen een goed product achter zit, maar ook een team dat bereikbaar is! Tot nu toe dus een heel positieve ervaring.

Resposta de Pluginbatterij
Volledig volgens afspraak , met een duidelijk communicatie via email .

Resposta de Pluginbatterij
Plugsie stekkerbatterij 6.3 kW. Levering ok. Op voorhand contact wanneer batterij werd geleverd. Je ontvangt een mail waarin geschreven staat dat de batterij wordt uitgepakt, de dozen worden meegenomen en de app geïnstalleerd. Hier werd alles gedropt en dat was het. De batterij heeft slechts 1 dag gewerkt. De communicatie van dit bedrijf GPC Europe in Tielt - pluginbatterij.com is volledig waardeloos. Na meerdere e-mails werkt de batterij slechts af en toe. De fabrikant zou zijn aangeschreven en daar blijft het bij. Verder geen enkel bericht meer ontvangen. Op het ogenblik van schrijven wordt er 3500watt het net ingestuurd en de batterij doet helemaal niets. Ik wacht nog enkele dagen af en anders gaat mijn dossier naar de consumentenbond.
Ondertussen zoals gevraagd nogmaals een mail verzonden. Ik ben benieuwd.
31/3/2026. Ondertussen werkt de batterij voor de volle 100%. Blijkbaar ligt de fout aan de slimme meter (Landis 360) en niet aan de batterij. Ik wil graag het team van GPC Europe bedanken om dit probleem volledig op te lossen. Nu de communicatie naar de klant toe nog wat bijwerken en dan spreken we hier van een TOP bedrijf.
Vandaar herzie ik de rating van 1 naar 4 sterren.
Bedankt !

Resposta de Pluginbatterij
Alles prima verlopen . online aankoop. zeer goeie service

Resposta de Pluginbatterij
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.