Voor onze kat 2 verhoogde bakjes van keramiek besteld en heel blij mee! De bakjes zelf passen mooi in ons interieur, zijn stevig, en onze poes lijkt ze ook fijn te vinden (snorharen raken de rand niet... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik heb de gekantelde kattenbakjes gekocht. Op zich heel tevreden mee, maar persoonlijk vind ik het onhandig om als waterbak te gebruiken omdat er maar heel weinig water in kan zonder te knoeien. Dit z... Ver mais
Hele fijne klantenservice. Had een waterfontein gekocht voor mijn poes (Roos) duurde vrij lang voordat ik de fontein in huis had. Natuurlijk ook gedacht aan de aflevering bij het bedrijf. Appje festuu... Ver mais
Ik heb deze etensbak besteld voor onze 18 jarige kat, zij heeft artrose in haar rug en kan niet goed voorover buigen om te eten. Deze bak staat licht voorover op een hoge, buigzame standaard waardoor... Ver mais
Detalhes da empresa
Pluizenleven is een vooraanstaand huisdiermerk dat een brede catalogus van must-have huisdierproducten aanbiedt.
Informações de contato
Holanda
- pluizenleven.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Wel degelijk elders te krijgen.
Filters. Erg duur en met name de levertijd deed me vermoeden. Dus zelfde besteld rechtstreeks uit China: dat was er sneller en exact hetzelfde product maar dan voor nog geen 10 euro voor 6 filters. Tja. Weet wel waar ik de volgende keer bestel ;).
Probleemoplossend gedacht van Pluizenleven
Ik heb een bestelling geplaatst, helaas klopte de aansluiting niet, maar alsnog netjes opgelost door middel van een stekker die gratis is nageleverd.
Het heeft even tijd nodig gehad, maar uiteindelijk met een goede afloop
Prima.
Prima.
4 sterren, omdat het tot nu toe altijd is goed gegaan.
Geen 5 sterren omdat het redelijk lang duurt (paar weken) voordat de bestellingen binnenkomen.
Fijne service en contact.
Kitty bot kattenspeelgoed. Super leuk
Wel beetje lang op aankoop gewacht (maar was bekend).Prima afgeleverd en katten zijn we super blij mee.
Drinkfontein
het is een prettige water drink fontein mijn katten drinken er graag uit.
Muizenspel (kittybot)
Voor onze kittens de kitty bot (muizenspel) besteld. Bestelling en aflevering perfect verlopen.
Onze kittens Bashir en Cooper blij met hun speeltje dan zijn hun baasjes ook blij.
Klant is koning…
Uitstekende service. Heel klantgericht. Gepersonaliseerde halsband voor hond is mooi en voelt ook kwalitatief goed aan.
Er was gezegd dat het langer kon duren…
Er was gezegd dat het langer kon duren v.w feestdagen, dat was ook zo!
Verder keurig verwerkt!
Goede kwaliteit en prijzen
Goede kwaliteit en prijzen. Groot assortiment.
De levering was perfect in orde en niet…
De levering was perfect in orde en niet lang moeten wachten
Dropshipper
Dropshipper, je kan veel beter zelf eerst even kijken op AliExpress.
Moest hier 90 betalen voor iets wat zij bij AliExpress koopt voor 9 euro.
Het komt nota bene aan in de bekende AliExpress verpakkingen.
Uiteraard alles geannuleerd.

Resposta da pluizenleven.nl
heel slechte service
12 augustus besteld en op 19 oktober nog niet ontvangen. Graag het volledige bedrag terugstorten op mijn rekening, zoals vermeld op de verzending/leveringsvoorwaarden.
Perfecte levering