PluscurvesAvaliações

3. Loja de Roupas de Festa
  4. Loja de moda masculina
  5. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

PlusCurves er et dansk plus size tøjbrand, der designer og sælger basis i ekstra store størrelser, til både kvinder og mænd. Til kvinder dækker vores sortiment størrelserne S (42-44) - 2XL (58-60), og til mænd XL-8XL. Webshoppen PlusCurves.dk er en del af firmaet M.I.N.E Clothing Company, som har flere års erfaring i udvikling af tøj på tværs af forskellige stile og segmenter. Det giver os en bred forståelse for, hvad der fungerer i praksis – både når det gælder pasform, stil og hverdagskomfort. Designet tager udgangspunkt i en minimalistisk stil med neutrale farver, der gør tøjet let at kombinere, og er anvendeligt året rundt. Alt tøjet er designet i Danmark, og PlusCurves varetager selv hele processen - fra design og materialevalg, til produktion. Hvilket gør det muligt at tilbyde plus size tøj i ekstra store størrelser til konkurrencedygtige priser. PlusCurves lancerede sin plus size webshop i maj 2025 og har derudover en fysisk butik i Nibe. Her kan du som kunde prøve tøjet, opleve kvaliteten og få personlig rådgivning.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

18 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Hurtig levering og ekspedition

Hurtig levering og ekspedition. Kan varmt anbefale at handle der!! Super lækre varer til rimelige priser!!

29 de junho de 2026

Kære Anna 😊
Mange tak for din anmeldelse.
Det gør os glade at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – lige fra den hurtige ekspedition til varerne.
Tak fordi du også vil anbefale os, det sætter vi stor pris på.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode priser og hurtigt levering det…

Gode priser og hurtigt levering det lader til at det er gode produkter

27 de junho de 2026

Kære Ken 😊
Mange tak for din anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både vores priser og den hurtige levering. Vi håber, at du bliver glad for produkterne, og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var svært at finde så bedre…

Det var svært at finde så bedre skiltning men god service da det var fundet

22 de junho de 2026

Kære Bjarne 😊
Mange tak for din anmeldelse.
Tak for din feedback omkring skiltning – det tager vi med os. Samtidig er vi rigtig glade for at høre, at du oplevede en god service, da du fandt frem til os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og lever op til forventningerne

14 de junho de 2026

Kære Mette 😊
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at både leveringen og produkterne levede op til dine forventninger.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god service og hurtig levering .

Rigtig god service og hurtig levering .
Kan kun anbefale dem.

20 de junho de 2026

Kære Ida 😊
Mange tak for din anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både servicen og den hurtige levering. Og ekstra tak for din anbefaling – det sætter vi stor pris på.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeres størrelses guide passer perfekt

Jeres størrelses guide passer perfekt. Fik 4 polo som bare sidder rigtigt pænt. Lynhurtigt levering. Er super tilfreds

19 de junho de 2026

Kære Tove 😊
Mange tak for din anmeldelse.
Det glæder os virkelig at høre, at vores størrelsesguide hjalp dig med at finde den helt rigtige pasform. Og så er det skønt, at leveringen også levede op til forventningerne.
Vi håber du bliver glad for dem, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen ☀️

Kære Ulla 😊
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både pasform og levering.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Umiddelbart en fin kvalitet og pasform…

Umiddelbart en fin kvalitet og pasform (har ikke taget det ibrug og ikke vasket det endnu)

30 de maio de 2026

Kære Laila 😊
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både levering, pasform og kvaliteten af tøjet.

Super fin betjening

Super fin betjening, rigtig god kvalitet af tøj. Rigtig god pris. Kan virkelig anbefale, at besøge butikken og hjemme siden :)

6 de junho de 2026

Kære Mette 😊
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både betjeningen, kvaliteten af tøjet og vores priser.

Super godt

Hurtig levering. Hurtig ombytning.

22 de maio de 2026

Kære Helle 😊
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både levering og ombytning.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Gode varer er helt ok

Gode varer er helt ok
Men lidt lang leveringstid

17 de maio de 2026

Kære Randi 😊

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med varerne.
Vi kan se, at ordren blev sendt fra vores lager samme dag, som vi modtog den. Desværre kan der nogle gange opstå lidt ekstra leveringstid hos fragtfirmaet.

Tak for tålmodigheden — Vi glæder os til at se dig hos os igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin service og hurtigt levering.

Fin service og hurtigt levering.
Tøjet er kanon kvalitet 😀

7 de maio de 2026

Kære Tove 😊

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du fik din ordre hurtigt og at du synes om kvaliteten.

Billige priser

Fin hjemmeside, billige priser, hurtig levering

13 de fevereiro de 2026

Kære Annie 😊

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du fik din ordre hurtigt, og at du synes om vores hjemmeside og priser.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utrolig god kvalitet af tøjet og…

Utrolig god kvalitet af tøjet og lynhurtig levering

18 de novembro de 2025

Kære Caroline 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækkert blødt tøj og hurtig levering

Lækkert blødt tøj og hurtig levering. Kæmpe anbefaling herfra ⭐️

4 de novembro de 2025

Kære Trine 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super flinkt personale i butikken

Super flinkt personale i butikken, som står klar til at hjælpe.
Rigtig fin lille butik med udvalg i forskellige størrelser

28 de outubro de 2025

Kære Pernille 😊

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super lækkert tøj i god kvalitet og…

Super lækkert tøj i god kvalitet og rigtig god pasform. Dejligt med lækkert tøj til en god pris.

27 de junho de 2025

Kære Jannie 😊

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du synes om kvaliteten på vores tøj.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God kvalitet til gode priser

God kvalitet til gode priser, og rigtig god service .
Kan anbefales.

26 de junho de 2025

Kære Per 😊

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at du synes om kvaliteten på tøjet.
Vi glæder os til at se dig hos os igen!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais