Zo leuke cute en schattige spulletjes. Mooie kwaliteit. Met liefde ingepakt en de schattige extra’s wat een belevenis. Contact fantastisch spontane reactie ze denkt mee. Mail en incoontje on... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik heb vooraf contact gehad met Poepie Doepie mbt het plaatsen van een bestelling en wat de inhoud ongeveer is. Het betreft Mystery Scoops van een oude en een nieuwe collectie. Aangezien de ontvan... Ver mais
Het pakketje werd vlot verzonden. Er is veel aandacht van de verzenders geweest voor de bestelling want alles was gezellig ingepakt en zorgvuldig in de doos gestopt, ook met leuke extraatjes. Het zag... Ver mais
Fantastisch bedrijf met fijne mensen! Eerlijke en duidelijke communicatie! Pakken alles leuk in. Ik koop hier ook mijn cadeautjes voor de zaak als weggeef cadeautjes. Leuke prijsjes en kwalitatief goe... Ver mais
Detalhes da empresa
Webshop met de aller poepigste speelgoed en spulletjes in kawaii style.
Informações de contato
Ark 3, 3863EA, Nijkerk, Holanda
- info@poepiedoepie.nl
- poepiedoepie.nl
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Volgens dochter van 10 zeer aan te bevelen‘
Mijn dochter van 10 ‘oooh dit is echt een leuke site!’ En toen t bezorgd werd: ‘alles is ingepakt als een cadeautje, superleuk!’
Vlot bezorgd en leuke byzondere hebbedingetjes.
Annemarie en Angela zijn beide…
Annemarie en Angela zijn beide geweldige dames. Goede, snelle service en levering. Super leuk ingepakt en geweldige kwaliteit Zeker waard om hier een leuk pakketje te bestellen. Aanrader de mystery box! Groetjes Rianne
Surprise box besteld voor verjaardag…
Surprise box besteld voor verjaardag van dochter. Box al even opengemaakt om te kijken. Cadeautjes leuk ingepakt, het zal straks echt een suprise zijn wat er in de pakjes zit. Ik kan niet wachten straks op de reactie van mijn dochter.
A wonderfully good experience
A wonderfully good experience! Nice site, easy ordering, clear and quick info.
And then the box arrives….
A true gift-box: all was wrapped in the sweetest paper, a double surprise!
Very considerate, fine service.
PoepieDoepie created an excellent experience, with excellent quality!
10/10
Zoals altijd weer een groot succes!
Zoals altijd weer een groot succes!
Liefdevol verpakt, leuke extra's en een blije ontvanger.
Het kan niet mis met de PoepieDoepie mystery boxes!
De artikelen werden snel geleverd en…
De artikelen werden snel geleverd en waren ongevraagd heel mooi ingepakt.
Leuke producten en niet duur
Leuke producten, zowel knuffels als cute pennen en notitie boekjes en sierraden, niet duur en alles leuk verpakt en vlug verzonden met presentjes zoals leuke stickers en een schattige pen
Snel en persoonlijk
Ik had de bestelling erg snel binnen, het was ook allemaal heel erg leuk ingepakt en er zaten extra cadeautjes in, mijn complimenten! Daarnaast zijn de producten ook van goede kwaliteit.
snel geleverd en leuk dat alles was…
snel geleverd en leuk dat alles was ingepakt :-)
Misleidend
Op de website staan leuke mysteryboxen afgebeeld met daarin cadeautjes maar de cadeautjes zitten gewoon in de (beschadigde) verzenddoos met plakband en de adressticker erop van PostNL.
Persoonlijk vind ik dat misleidend.

Resposta da PoepieDoepie
Het mooiste cadeau ooit
De mystery box had een hele leuke en diverse inhoud. Mijn nichtje vond dit verjaardagscadeau “het mooiste cadeau ooit”.
Snel geleverd en zeer goed verzorgd.
Prachtig ingepakt
De knuffels zijn al leuk, maar de manier waarop jullie het inpakken als cadeautje is echt fantastisch! Echt mooi gedaan!
Super leuke cadeautjes
Leuke, net wat andere cadeautjes, leuk ingepakt en snelle levering:)
Snelle en goede levering