Pokemonpack Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastische service ontvangen van Nick. Het bestelde product was niet meer op voorraad en Nick heeft het vervangen door een duurder product en nog een mooie promotiekaart toegevoegd. Aanrader.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Op de webshop staat duidelijk aangegeven welke artikelen op voorraad zijn. De levering was vertraagd, maar daar werd netjes over gecommuniceerd. De artikelen zelf zijn precies zoals verwacht!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top service! Goeie prijzen, snelle verzending. Er ging iets mis met de bestelling, en na een mailtje werd dit geweldig opgelost. Absoluut een aanrader om hier te bestellen.

Detalhes da empresa

1. Loja de cartões colecionáveis

pokemonpack.nl de website voor al uw Pokémon artikelen. breed assortiment in kaarten, knuffels en meer. Een uitstekende service vinden we bij pokemonpack.nl erg belangrijk. klanttevredenheid staat bij ons op nr.1

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

57 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Zoals het hoort

Zoals het hoort, optijd geleverd.
En ik kreeg naast de bestelling die ik geplaatst had nog eens 100 card sleeves erbij. :D
Ga zo door!👍🏾

28 de março de 2023

Zoals verwacht.

Duidelijke website. Pakketje is snel verstuurd en ook snel binnengekomen. De doos was alleen wel wat aan de grote kant voor hetgeen wat erin zat maar het was wel netjes verpakt met daarbij papieren opvulling. Inhoud was ook naar verwachting en tevredenheid.

17 de março de 2023

Goede shop, snelle levering

Goede webshop, snelle verzending en altijd netjes verpakt.

10 de março de 2023
Avaliação não solicitada

Beste Lana,

We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent. We hopen nog vele pakketjes netjes te verpakken voor u.

Nick Neijman.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beste Mensen ik heb mijn bestelling niet ontvangen!

Beste mensen,

Ik wacht al langer als twee weken op mijn bestelling. Ik heb Pokemonpack al meer als 5 mailtjes verstuurd en niemand die reageert op mijn vragen!

Dit zijn malafide webshops die consumenten als ons oplichten. Ik heb al aangifte gedaan en er loopt een onderzoek naar pokemonpack. Ook heb ik Klarna ingelicht over hun praktijken en hoe ze de consumenten niks opsturen.

20 de fevereiro de 2023

Beste Yuri,

Wij hebben dit onderzocht en geen E-mails of überhaupt bestellingen gehad onder deze naam.

Wij hebben sterk het vermoeden dat wij niet de gene zijn waar u wat besteld heeft.
Wij ontvangen graag de documentatie van uw bestelling?
Dit kunt u naar info@pokemonpack.nl sturen.

Bvd.

Nick Neijman.

Prima webshop :)

Snel verzonden en netjes ontvangen. Ga hier zeker vaker bestellen!

1 de março de 2023

Resposta da Pokemonpack

Beste Rianne, bedankt voor de review. Wij zijn blij dit te horen, wordt gewaardeerd.

Groetjes,
Pokemonpack.nl
Tot de volgende keer.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I didnt got my order

27 de fevereiro de 2023

Dear Liza,

The order you placed (in the weekend) is with the postal service, with a time frame of 1 to 3 busines days.
The order is on its way, you can expect it today or tomorrow.

We hope you will reconsider your review.

When you experiance any difficulties you can contact info@pokemonpack.nl

With kind regards,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en een goede kwaliteit…

Snelle levering en een goede kwaliteit aan producten ontvangen!

7 de fevereiro de 2023

Resposta da Pokemonpack

Beste Jarno, bedankt voor de review. Wordt gewaardeerd. Goed om te horen dat u tevreden bent.

We zien u graag terug.
Groetjes,