Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har modtaget Super fine produkter, med et sødt papir omkring. Hurtig levering. Dejligt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tøjet lever fuldt ud op til billederne Fik leveret forkert størrelse og allerede dagen efter kom de personligt til min adresse og ombyttede, fantastisk service, ikke sidste gang jwg handler der. Nina... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god kvalitet. Produktet lever helt sikkert op til mine forventninger. Jeg anbefaler gerne dette nye brand.

Detalhes da empresa

1. Loja de Moda Infantil
  2. Loja de Roupas para Bebês
  3. Loja para Bebês

Escrito pela empresa

Hos Popirol kan du købe baby- og børnetøj i høj kvalitet. Alle vores produkter er lavet i økologisk bomuld og bliver udelukkende produceret i Europa, primært i Portugal.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har modtaget Super fine produkter

2 de fevereiro de 2024

Hej Charlotte,
Mange tak for dine søde ord. Jeg håber du bliver glad for tøjet.
Bh Tine / Popirol 🤍

Dejlig kvalitet

Dejlig kvalitet, levering til tiden og uden problemer.

20 de dezembro de 2022

Resposta da Popirol

Hej Pia, Tusind tak for dine fine ord. Vi er glad for at du kan lide vores produkter.
Dbh. Julie

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var en god oplevelse og tøjet er en…

Det var en god oplevelse og tøjet er en rigtig god kvalitet 😊

4 de dezembro de 2022

Hej Wilma,

Tak for din fine anmeldelse.
Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten :-).

Vi ønsker dig en glædelig jul.

Bedste hilsner
Tine / Popirol

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service & produkter i særklasse!

Jeg modtog min ordre med de virkelige fine produkter fra Popirol men desværre var der en mindre fejl i det ene produkt. Jeg sendte billeder og Popirol ydede en super hurtig og fantastisk service både med svartid på mail og jeg fik dertil tilsendt en ny vare uden beregning efter samt kort og en lille ekstra ting. Er i forvejen ovenud tilfreds med produkterne men servicen fra Popirol er i særklasse! 🥳 5 stjerner hele vejen! 💫 Har delt historien videre og givet mine varmeste anbefalinger. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler ved jer og foretrækker nu helt sikkert at handle jeres flotte produkter ved jer fremadrettet ☺️

28 de agosto de 2022
Avaliação não solicitada

Hej Julie,

Mange tak for din søde feedback. Glæder os og høre, at du er glad for vores produkter og at du værdsætter den kundeservice vi yder ✨

Det sker, at der er små strikkefejl i enkelte produkter, men det er heldigvis noget vi sjældent oplever. Men godt at du rakte ud til os, så vi kunne sende dig en ny T-Shirt.

Vi håber du får glæde af alt tøjet og ser frem til at kunne byde dig velkommen i vores webshop en anden god gang.

Bedste hilsner

God og hurtig service

3 de agosto de 2022

Hej Susanne,

Mange tak for din positive feed-back. Vi håber at kunne byde dig velkommen en anden god gang.

Vi ønsker dig en fortsat god sommer.

Super tilfreds 😊

Jeg, er super glad for det babytøj jeg har købt😘Og det tror jeg også, at min niece bliver, da det er tøj til hendes nyfødte tvillinger. Mange tak🙂

22 de julho de 2022

Hej Lykke,

Mange tak for dine søde ord :-). Vi er så glade for at høre, at du har haft glæde af vores tøj og at du nu også har lyst til at glæde din niece med tøj til hendes nyfødte tvillinger :-)

Rigtig god sommer fortsat.

Flotte varer

Flotte varer, der kom meget hurtigt med en personlig hilsen. Super god specialbutik med servicf.

6 de julho de 2022

Hej Mette,

Mange tak for din positive tilbagemelding. Vi håber at kunne byde dig velkommen en anden god gang.

Rigtig dejlig sommer.

Tøjet lever fuldt ud op til billederne

Tøjet lever fuldt ud op til billederne

29 de junho de 2022

Kære Nina,
Dejligt og høre, at vores produkter lever op til forventningerne. Vi håber at dit barnebarn får stor glæde af tøjet. Vi ser frem til at byde dig velkommen en anden god gang.
Vi ønsker dig en rigtig dejlig sommer.
Bedste Hilsner Tine

Fint!

Fint! Rigtig fod service!

23 de junho de 2022

Kære Annette,

Tak for de fine ord !. Vi glæder os til at byde dig velkommen i shoppen en anden god gang.

Rigtig dejlig sommer.

Julie og Tine

Lækkert tøj.

Lækkert tøj.

28 de março de 2022

Resposta da Popirol

Hej Jannie, Mage tak for din positive tilbagemelding. Jeg håber I får glæde af tøjet. Bedste Hilsner Tine

Smukke produkter

Smukke produkter, god service.

12 de outubro de 2021

Hej Sara,
Tak for din fine anmeldelse.

De bedste hilsner
Popirol

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais