Poppy Posters Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Postern är verkligen superfin och lever upp till de förväntningar jag hade. Kanske hade varit bra att man visste att det är lite vitt runtom själv bilden, och att man borde köpa en ram från er med pos... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är supernöjd. Mycket god personlig service. Fick utöver order bekräftelsen ett personligt sms med en summering av beställningen och upptäckte att jag beställt fel. Därefter fick jag personlig, sna... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är väldigt nöjd med den fina kvaliteten på min poster.Mycket nöjd med snabb återkoppling via mail och lösning på min felbeställning. Kommer att beställa fler tavlor framöver till min tavelvägg!... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Otroligt vackra motiv som jag fick reda på var deras egna bilder som de har tagit. Det känns som att man är ett steg närmare motivet när man vet att personer som arbetar på Poppy är själva artistern... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Impressão de fotos

Informação fornecida por fontes externas variadas

Online store for unique posters and prints

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

254 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

2 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Kvalitetsposters!

Snabb och enkel leverans! Fin kvalitet på pappret, tryck och ramar. Dock lite väl reflekterande glas i ramarna om man ska vara petig.
Avsevärt högre kvalitet än konkurrenten som börjar på D.

1 de dezembro de 2022

Resposta da Poppy Posters

Tack för fint omdöme! Välkommen åter! (En kommentar om reflexer i tavelglas: Det finns ju reflexfritt glas men det kostar i en vanlig ramaffär 2-3.000 för en medelstor tavla, endast glaset alltså. Vi har valt att köra på normalt akrylglas av den högsta kvalitet som finns för att hålla ner kostnaden, det ger samma reflexer som allt annat normalt tavelglas och som brukar sitta i de flesta ramar. Dock skiljer sig hur mycket reflexer som syns beroende på var man placerar sin tavla, på en plats kanske man inte alls ser reflexer och på en anna plats kanske flera.)
Med vänlig hälsning, Sara

Otrolig kundtjänst!!

Såååå nöjd med min poster och så tacksam för den otroliga kundtjänsten jag var i kontakt med för att göra måttändringar i min beställning. Fantastiskt tacksam och glad! 10/10

5 de outubro de 2022
Avaliação não solicitada

Superrask levering

Superrask levering! Kjøpte den største størrelsen av Norrholmen og var spent på oppløsningen- men den er veldig fin😊

10 de setembro de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jag är tyvärr inte nöjd med mitt köp

Jag är tyvärr inte nöjd med mitt köp. Hade förväntat mig att tavlan var färdig vid leverans. Men jag fick sätta in planschen och öppna ramen, ta bort plasten själv. Hade tyvärr förväntat mig den servicen.

16 de julho de 2022

Resposta da Poppy Posters

Hej! Självklart kan man få sin tavla färdigmonterad om man vill. Dock behöver man be om det i samband med beställningen, vilket framgår på hemsidan men kanske inte tillräckligt tydligt. Om du inte är nöjd med själva produkterna kan du självfallet göra en retur. Ledsen att du inte blev nöjd och hade förväntat dig en färdigmonterad tavla!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Inte bra kvalitet

10 de junho de 2022

Resposta da Poppy Posters

Hej Maria! Tråkigt att höra att du inte är nöjd. Självklart kan du returnera din poster om du vill. Om du vill kan du alltid beställa en originalprint istället för en poster/affisch, priset är betydligt högre då men kvaliteten oöverträffad. Posters är ju alltid tryckta på vanligt papper (vi har valt obestruket men av hög kvalitet) vilket gör att det kan aldrig bli riktigt lika bra som när man trycker på fotografiskt papper. Vi anser nog att kvaliteten på våra posters är minst lika hög som hos övriga butiker som säljer affischer. En originalprint på riktigt bra fotopapper kostar från ca 1.500 och uppåt beroende på storlek. Hör av dig om du vill returnera din order. Med vänlig hälsning, Sara

Så smidigt

Så smidigt, snabb och bra service!

23 de maio de 2022

Tack för det Zandra! Välkommen igen! Moa, Poppy Posters

Otrolig service

Otrolig service! Världens finaste tavla!

4 de abril de 2022

Åh tack för fint omdöme! Välkommen tillbaka! Moa, Poppy Posters

Super

Jättefin poster, toppen kundservice!

18 de março de 2022

Vad kul att höra, tack! Med vänlig hälsning, Sara

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans och fina produkter

Snabb leverans! Fina produkter om än något dyrt.

23 de fevereiro de 2022

Resposta da Poppy Posters

Tack Therése! Vi försöker hålla så bra priser vi kan men eftersom frakten ingår och mycket kostar så som emballage med mera som inte utgör själva produkterna så är det svårt att hålla så mycket lägre priser. Vi vill ju också försöka ha så hög kvalitet som möjligt. Välkommen igen! Med vänlig hälsning, Sara

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jättefin poster och passe-partout och…

Jättefin poster och passe-partout och snabb leverans med personlig touch. Ramen också snygg men bångnar lite under sin egen tyngd i storleken 70x140 cm.

22 de fevereiro de 2022

Resposta da Poppy Posters

Tack Anna! Du kan alltid få tips på hur man hänger ramen och ser till att ingenting bågnar om du hör av dig till oss. Välkommen igen! Sara, Poppy Posters