De site is duidelijk en makkelijk te vinden en de prijs is goed en als je het zelf niet weet even bellen goede uitleg door de telefoon fijn en snel geholpen ,heb je iets verkeerd besteld even omruile... Ver mais
Ondanks een kleine vertraging bij de verzending is de bestelling volledig naar wens afgehandeld. De klantenservice heeft dit uitstekend opgelost en de producten zelf zijn van topkwaliteit en voldoen v... Ver mais
Prijzen op hun website zijn concurrerend. Enigszins vreemd dat zij andere prijzen in hun fysieke winkel hanteren. Website is voor verbetering vatbaar; werkt niet erg handig als je op kenteken gaat z... Ver mais
Telefonisch een accu besteld bij PORZA Venlo op grond van kenteken gegevens van mijn voertuig. Bij het plaatsen bleek het toch de verkeerde accu te zijn. Ofschoon de accu al ingebouwd was en er... Ver mais
Porza.nl is een e-commerce platform voor auto-onderdelen voor particulieren en garagisten. We bezorgen onze producten door heel Nederland als België Sinds 2013 is het ons streven aan elke automobilist en garagist een uitgebreide keuze aan te bieden uit meer dan 100 merken en 3.000.000 referenties tegen zeer voordelige prijzen. We werken samen met de grootste distributeurs en leveranciers van auto-onderdelen van de eerste en tweede lijn. Onze medewerkers die ervaring hebben binnen de sector van de auto-onderdelen, beheren op geïntegreerde wijze alle diensten die verbonden zijn met de complete order proces.Uw bestelling wordt door erkende transportbedrijven (UPS, Fedex, GLS, DHL) die de beste service en leveringstijden garanderen, bij u thuis of op het door u aangegeven adres bezorgd. Wij hanteren een levering binnen 48 uur voor de particulieren en voor garagisten een levertijd van 24 uur!
Straelseweg 52, 5911CR, Venlo, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 12% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ik heb castrol motoroil besteld.
Bij ophalen in de winkel heb ik gevraagd ,
Is dat juist motoroil?
Medewerker direct met kenteken gecheckt.
Verkeerde is dat.
Moet jij syntetisch merk Ford voor jouw auto hebben. 2 euro bijbetaald en snel geregeld.
Medewerker heeft echt geholpen.

Resposta da Porza
Vriendelijke mensen, ook leuk dat het Afghanen zijn!

Resposta da Porza
A very good service and guys are super have everything you need and need.

Resposta da Porza
Makkelijk bestellen, bericht dat het klaar ligt en in filiaal opgehaald

Resposta da Porza
Accu gekocht/gehaald omdat de camper niet wilde starten en de accu dus slecht zou zijn. Oude accu bleek toch okay en de nieuwe kon dus retour. Prima service! Geen gedoe, korte check en toen geld gecrediteerd! Snel en fijne service!

Resposta da Porza
Bij het plaatsen bleek het toch de verkeerde accu te zijn.
Ofschoon de accu al ingebouwd was en er (noodgedwongen) mee was gereden, deed men niet moeilijk en gaf aan dat de accu, mits in onberispelijke staat, omgeruild kon worden.
En zo geschiedde zonder problemen.
De juiste accu stond reeds klaar.
Na een kleine bijbetaling, weer op pad,
Voortreffelijke geholpen door Ali!

Makkelijk bestellen snelle levering

Resposta da Porza
Ervaring tot nu toe: goed en goedkoop maar vooral snel.

Resposta da Porza
Auto startte niet en ik was op zoek naar een jumpstarter. Kon het ding online bestellen en even later afhalen in de winkel. Helaas bleek de accu niet op te laden en de volgende dag ging ik terug en kreeg zonder problemen een nieuwe die het wel deed.

Resposta da Porza
De bestelling was snel verwerkt en alles was zoals het hoort.
Ik raad aan andere om ook van Porza.nl te bestellen.

Resposta da Porza
They were so quick and kind to me, appreciated it.

Resposta da Porza
Na bestelling (met pasgarantie) mail gekregen dat besteld onderdeel niet het goede was voor mijn voertuig.Heb met hen tel. contact gehad en het onderdeel gewijzigd.Fijne service

Resposta da Porza
Snelle levering en scherpe prijs. Ik had nog een 2e setje nodig, maar helaas was het product na 2 dagen opeens 40 euro duurder en heb het dus ergens anders opnieuw besteld.

Resposta da Porza
Eenvoudig besteld, hoewel helaas met een fout van mijn kant. Dit was geen probleem en werd na kort telefonisch contact prima opgelost.
De prijs is goed, niet de allergoedkoopste, maar zeker niet de duurste. In combinatie met het assortiment en de levertijd, voor mij volledig in orde!
Afhalen in Venlo is simpel en snel gedaan, al blijft het parkeren altijd een uitdaging met de krappe ruimte icm laad-/los verkeer.
Dit houdt me toch niet tegen om de volgende bestelling opnieuw hier te plaatsen.

Resposta da Porza
eenvoudig te bestellen. bij afhalen heel vriendelijk geholpen zeker een aanrader
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.