Snel onderdelen geleverd die in Venlo niet voorradig waren.Alweer een prima service van Porza.Ook de nieuwe winkel/afhaallocatie in Venlo is erg mooi geworden.Bestel graag bij Porza en altijd tevreden... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De site is duidelijk en makkelijk te vinden en de prijs is goed en als je het zelf niet weet even bellen goede uitleg door de telefoon fijn en snel geholpen ,heb je iets verkeerd besteld even omruile... Ver mais
Zijn er niet op vooruitgegaan Geen prijzen vermeld in winkel alles is duurder In de winkel dan online vermeld staat Onvriendelijk aan balie En adres klopt niet online Zijn er flink op achteruit... Ver mais
Ondanks een kleine vertraging bij de verzending is de bestelling volledig naar wens afgehandeld. De klantenservice heeft dit uitstekend opgelost en de producten zelf zijn van topkwaliteit en voldoen v... Ver mais
Detalhes da empresa
Porza.nl is een e-commerce platform voor auto-onderdelen voor particulieren en garagisten. We bezorgen onze producten door heel Nederland als België Sinds 2013 is het ons streven aan elke automobilist en garagist een uitgebreide keuze aan te bieden uit meer dan 100 merken en 3.000.000 referenties tegen zeer voordelige prijzen. We werken samen met de grootste distributeurs en leveranciers van auto-onderdelen van de eerste en tweede lijn. Onze medewerkers die ervaring hebben binnen de sector van de auto-onderdelen, beheren op geïntegreerde wijze alle diensten die verbonden zijn met de complete order proces.Uw bestelling wordt door erkende transportbedrijven (UPS, Fedex, GLS, DHL) die de beste service en leveringstijden garanderen, bij u thuis of op het door u aangegeven adres bezorgd. Wij hanteren een levering binnen 48 uur voor de particulieren en voor garagisten een levertijd van 24 uur!
Informações de contato
Straelseweg 52, 5911CR, Venlo, Holanda
- 085-4011901
- info@porza.nl
- porza.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 60% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Porza bied de mogelijkheid om de…
Porza bied de mogelijkheid om de aangekochte onderdelen in Eindhoven op te halen de volgende werkdag top service voor een mooie lage prijs
Goedkoop en snel
prijs is goed fijn afhaalpunt
Really easy to find the parts you need…
Really easy to find the parts you need on their website.
You get the parts the next day.
People that work there are really helpful.
You can easily get a refund if you ordered a wrong part.
Proces van bestelling ging vlotjes
Proces van bestelling ging vlotjes. Geleverd wat ze beloofd hebben. Ik ben dik tevreden.
Duidelijke website
Duidelijke website, duidelijke communicatie na bestelling.
De levering was vrij snel
De levering was vrij snel. Ook bij het afhalen nog even checken of het wel de juiste bestelling is.
Snel en goed
Vlotte afwikkeling plus bruikbare tip bij het afhalen. Hoogwaardige kwaliteit beschikbaar.
Correcte en duidelijke begeleiding in…
Correcte en duidelijke begeleiding in mijn aankoop. Bieden (goedkopere) alternatieven en denken goed mee. Vriendelijk, klantgericht en snelle communicatie. Razendsnelle leveringen. TOP
Snel en praktisch door ophalen in Venlo
Goed geholpen
Goed geholpen, aardig personeel en snelle levering van onderdelen.
snel op te halen in Venlo goede service
Betrouwbare shop voor auto onderdelen.
Betrouwbare shop voor auto onderdelen.
Aantrekkelijke prijzen en snelle levering.
Really good service quicker then…
Really good service quicker then expected simple quick that’s how You want get Your parts and equipment 💪
Snel en correct bezorgd en ook niet…
Snel en correct bezorgd en ook niet onbelangrijk gunstige prijs!
Geel goed servis en communicatie met…
Geel goed servis en communicatie met mensen was geel goed.
Van te voren voor de zekerheid gebeld
Van te voren voor de zekerheid gebeld, alles was binnen. 40 km gereden om bestelling op te halen, kom daar mist er 1 onderdeel. Erg jammer van het rijden. Dag erna weer terug voor 1 onderdeel te halen.

Resposta da Porza
Bestelling werd snel afgehandeld
Bestelling werd snel afgehandeld, de volgende dag kon ik de bestelling al afhalen.

Resposta da Porza