Korte lijntjes en heel snel met reageren. Veel uitgelegd over het product maar vooral ook de voordelen en nadelen. Tijdens het bezoek uitgebreid de tijd genomen om alle vragen die we hadden te bea... Ver mais
Devon is bij ons thuis geweest en heeft alles goed uitgelegd en denkt in alles mee. Door prive omstandigheden konden wij nog geen bestelling bij Devon plaatsen. Als wij gaan verduurzamen zullen we ze... Ver mais
Devon bracht bij binnenkomst een positieve sfeer met zich mee. Het begon met een gezellig babbeltje, waarna hij de diepte met me in dook om de specifieke zaken over het huis te achterhalen. Dat wat ik... Ver mais
The company is professional, they provide clear advise on what measures could be taken and at what cost. And in our case, and there were some issues, they also helped us and checked carefully what we... Ver mais
Positief Wonen! Helpt jou je woning te verduurzamen. Dat doen we door je te adviseren in de totaaloplossing die het best past bij jouw wensen en budget. Besluit je echt werk te gaan maken van de verduurzaming van jouw woning? Dan helpen we je ook graag met de realisatie!
Zandbergen 13, 5242 JB , Rosmalen, Holanda
Deskundig en degelijk onderbouwd. Hen een Rijksmonument en dat is best lastig te beoordelen. Prima werk.

Resposta de Positief Wonen
To the point, geen onzin verhalen, geen bangmakerij, blijkgeven van kennis en kunde, adviserend en richtinggevend zonder dwingelandij.. een verademing in deze branche

Resposta de Positief Wonen
Korte lijntjes en heel snel met reageren.
Veel uitgelegd over het product maar vooral ook de voordelen en nadelen.
Tijdens het bezoek uitgebreid de tijd genomen om alle vragen die we hadden te beantwoorden.
Door persoonlijke omstandigheden niet van het aanbod gebruik gemaakt maar zullen dit zeker meenemen in een volgend besluit.
Al met al een bijzonder goed en prettig gesprek gehad.

Resposta de Positief Wonen
Het hele proces is vooraf helder gecommuniceerd. De specialist deed snel en grondig zijn werk. Hele fijne ervaring

Resposta de Positief Wonen
Gewoon goed, vriendelijke man...!!!
Hadden er gelijk een klik mee.

Resposta de Positief Wonen
Alles werd van tevoren duidelijk uitgelegd, de stappen die genomen zouden worden en wat het ging kosten. Het ging bij ons om de aanvraag van een nieuw energielabel.

Resposta de Positief Wonen
Aardige man , vakkundig uitgevoerd onderzoek, gunstig resultaat dus prima ervaring

Resposta de Positief Wonen
De telefoon werd snel opgenomen en de gaat heel duidelijk beantwoord. Fijne service

Resposta de Positief Wonen
Prettige medewerker straalde vertrouwen uit

Resposta de Positief Wonen
Prima bedrijven gevonden, voor een reële prijs. Al heb ik de afspraken en contacten daarmee voornamelijk zelf gedaan.
Volgens afspraak netjes en op tijd uitgevoerd

Resposta de Positief Wonen
Het hele proces vlot verlopen, vriendelijke inspecteur. Met een mooie uitkomst!

Resposta de Positief Wonen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.