Banner for Posterlounge.pl

Posterlounge.pl Avaliações 678

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona, a jakość plakatów zachwycająca. Zastanawiałam się czy warto zapłacić więcej, czy zamówić tanie plakaty w chińskim serwisie, te zamówione na posterlounge stanowcz... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wydruki bardzo wysokiej jakości, profesjonalnie oprawione, z haczykami od razu w ramie do zawieszenia. Dobrze zapakowane, wysyłka kurierem DPD całkiem sprawna jak na przesyłkę z zagranicy. Polecam, pi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zamówiłam obraz z ramą. Pomocna była możliwość wizualizacji w moim wnętrzu. Otrzymałam dokładnie to , czego spodziewałam się. Wszystko wykonane starannie . Kolory rzeczywiste. Kontakt z firmą łatwy(... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kalendarz przyszedł z wygiętym górnym drucikiem do wieszania, ale na szczęście mogłem go wymienić z kalendarza z poprzedniego roku. Sam kalendarz ładny. Żałuję, że na rynku w ofercie nie ma większych... Ver mais

Detalhes da empresa

6. Loja de papel de parede

Sobre Posterlounge.pl

Escrito pela empresa

posterlounge-image

Sztuka na ścianę dla każdego

Od ponad 20 lat specjalizujemy się dla Ciebie w sztucę na ścianę i dekoracjach ściennych. W naszym sklepie internetowym znajdziesz ponad 80 000 motywów od malarstwa klasycznego po nowoczesne dzieła sztuki. Nieważne, czy wolisz minimalistyczny wygląd lub wystawny styl – u nas znajdziesz idealny obraz na swoją ścianę.

Nasze obrazy są produkowane w naszej własnej drukarni grafik artystycznych w Niemczech. Używamy wyłącznie materiały wysokiej jakości i polegamy na procesach produkcyjnych oszczędzających zasoby. Dzięki temu zapewniamy, że otrzymasz produkt wysokiej jakości, który jest również zrównoważony.

Zobacz więcej

Nasze zalety

Escrito pela empresa

Różnorodny asortyment
✔️ Ponad 80 000 motywów dla każdego ✔️ Idealny projekt na ścianę do każdego pomieszczenia ✔️ Sztuka nowoczesna i klasyczna dla każdego stylu
Jakość jest dla nas ważna
✔️ Druki wysokiej jakości na zamówienie ✔️ „Made in Germany”: własna drukarnia grafik artystycznych ✔️ Jakość, którą widać i czuć
Oprawianie i serwis ramiarski
✔️ Wysokiej jakości ramy z drewna i aluminium ✔️ Różne kolory i rozmiary ✔️ Oprawimy Twój obraz w naszej pracowni ramiarskiej
Obsługa klienta
✔️ Jesteśmy do Twojej dyspozycji – przed, w trakcie i po zakupach ✔️ Służymy osobistą poradą i pomocą
Dostawa i gwarancja
✔️ Szybka i bezpieczna dostawa Twoich obrazów ✔️ Korzystne koszty wysyłki i bezpieczne opakowanie ✔️ Prawo do zwrotu w ciągu 100 dni

Nasza obietnica

Zakupy bez ryzyka!

Zakupy bez ryzyka!
✔️ Dzięki możliwości dokonania zwrotu w ciągu 100 dni masz pewność, że znajdziesz idealny obraz na swoją ścianę.
✔️ W ciągu 100 dni od otrzymania zamówienia możesz wysłać swój obraz z powrotem bez podawania powodów.
✔️ Przesyłka zwrotna jest bezpłatna.

Informações de contato

10% rabatu w Posterlounge

Wykorzystaj kod TP10EXTRA i oszczędzaj przy następnym zamówieniu!

4,4

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Alfons Mucha

Właśnie przyszły moje dwa plakaty autorstwa Alfonsa Muchy. Porządny gruby papier i bardzo dobra jakość wydruku. Polecam

8 de setembro de 2025
Avaliação não solicitada
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

plakaty to nie były plakaty tylko male…

plakaty to nie były plakaty tylko male karteczki

8 de setembro de 2025

Dzień dobry Malwina,

dziękujemy za Twoją wiadomość.

Chcielibyśmy wyjaśnić, że wymiary plakatów są zawsze widoczne obok produktu na naszej stronie internetowej, a także podane w centymetrach zarówno w potwierdzeniu zamówienia, jak i w mailu z potwierdzeniem wysyłki.

Twoje zamówienie zostało zrealizowane dokładnie zgodnie z wybranymi formatami: 20 × 30 cm, 20 × 20 cm oraz 13 × 18 cm.

Pragniemy również poinformować, że zwrot jest bezpłatny. Prosimy o kontakt z naszym zespołem pomocy technicznej, chętnie służymy pomocą.

Jeśli mimo to coś jest niejasne lub potrzebujesz dodatkowej pomocy, nasz dział obsługi klienta z przyjemnością odpowie na Twoje pytania:

📧 pomoc@posterlounge.pl

📞 00800 900 900 30 (obsługa w jęz. angielskim, pon.–pt. 10.00–16.00, numer bezpłatny)

Przepraszamy za wszelkie nieporozumienia i dziękujemy za zrozumienie.

Pozdrawiamy serdecznie

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

przybył pognieciony

24 de agosto de 2025

Dzień dobry Aliaksandra,

dziękujemy za Twoją opinię. Jest nam bardzo przykro, że przesyłka dotarła do Ciebie w uszkodzonym stanie. Chcielibyśmy dokładniej przyjrzeć się sprawie, dlatego prosimy Cię uprzejmie o przesłanie kilku zdjęć przedstawiających uszkodzenie.

Po ich otrzymaniu skontaktujemy się z Tobą bezpośrednio, aby zaproponować odpowiednie rozwiązanie.

W razie dodatkowych pytań nasz dział obsługi klienta jest do Twojej dyspozycji pod adresem e-mail: pomoc@posterlounge.pl lub telefonicznie pod numerem 00800 900 900 30 (pon.–pt. 10.00–16.00, numer bezpłatny).

Z góry dziękujemy za pomoc i serdecznie pozdrawiamy

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

W ofertach powinno być napisane jasno…

W ofertach powinno być napisane jasno iwyraźnie, że przyjdzie obrazek w formie kartki ,które trzeba oprawić w ramkę metalową, drewnianą lub antyramę.Przy podglądzie jak wygląda na ścianie nie jest napisane ze przyjdzie za duże pieniądze dosłownie kartka bo to jest zwykłe wprowadzanie w błąd.

24 de agosto de 2025

Dzień dobry Agata,

Dziękujemy za opinię.
Przykro nam, że produkt nie spełnił Państwa oczekiwań.

Nasze plakaty są sprzedawane bez ramek, ale można je również nabyć wraz z ramką. Opcję tę można wybrać bezpośrednio podczas składania zamówienia.
Dziękujemy za opinię – przekazaliśmy ją już do odpowiedniego działu w celu uzyskania dalszych wyjaśnień dotyczących sposobu prezentacji produktów na naszej stronie internetowej.
Ramki do plakatów można również kupić osobno.

W razie dalszych pytań nasz dział obsługi klienta jest do Państwa dyspozycji pod adresem pomoc@posterlounge.pl lub pod numerem telefonu 00800 900 900 30 (obsługa w języku angielskim, od poniedziałku do piątku w godz. 10:00–16:00, numer bezpłatny).

Jeszcze raz przepraszamy za niedogodności i dziękujemy za zrozumienie.

Z pozdrowieniami

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Mocne i słabe strony

Obraz jest dobrze nałożony na ramę, był odpowiednio zapakowany. Jestem jednak niezadowolona z jakości wydruku. Z bliska obraz jest mało wyraźny, jakby drukowany w małej rozdzielczości.

16 de agosto de 2025

Dzień dobry,

dziękujemy za wiadomość.

Cieszymy się, że obraz został prawidłowo naciągnięty na ramę i dobrze zapakowany, ale bardzo nam przykro, że jakość wydruku nie spełniła Pani oczekiwań.

Abyśmy mogli dokładniej ocenić sytuację i zaproponować odpowiednie rozwiązanie, poprosiliśmy już wcześniej o przesłanie zdjęć otrzymanego produktu. Na ich podstawie nasze studio produkcyjne będzie mogło sprawdzić jakość druku.

Prosimy o przesłanie fotografii na adres pomoc@posterlounge.pl.

Jeśli ma Pani dodatkowe pytania, nasz dział obsługi klienta jest dostępny również telefonicznie pod numerem 00800 900 900 30 (obsługa w j. angielskim, pon.–pt. 10.00–16.00, numer bezpłatny).

Przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Pani cierpliwość.

Z poważaniem

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dzień dobry Urszula,

Dziękujemy za opinię.

Bardzo nam przykro, że nie otrzymałeś zamówienia.

Nasz dział obsługi klienta skontaktował się z Tobą w celu uzyskania dodatkowych informacji. Będziemy wdzięczni za szybką odpowiedź, abyśmy mogli Ci pomóc.

Jeśli masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz pomocy, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta pod numerem 00800 900 900 30 lub :pomoc@posterlounge.pl.

Z poważaniem

Zespół Posterlounge

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais