Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt at bestille. Nu må vi se om plakatet svarer til mit maleri 🤷‍♀️ Kunne dog tænke mig at der var flere muligheder ift teksten. Farve og font.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig oplevelse x 3: Forsinket leveringstid gør at jeg ikke er på den anførte adresse (i mit sommerhus)og jeg kan ikke ændre leverings adressen. Jeg får derfor ikke mulighed for at afhente pakken... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god kundeservice. Pakken blev først forsinket, efter den var overleveret til Bring, hvorefter vi kunne konstatere ved afhentning, at pakken var skadet. Allerede samme dag som jeg sendte mai... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte flere plakater og alle er i virkelig god kvalitet. Printet på tyk karton med et mat finish, farverne er flotte og der er ingen synlige pixels eller lignende. Glæder mig til at bestille flere... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de pôsteres e gravuras
  2. Artista
  3. Loja de decoração de design de interiores
  4. Loja de molduras

Escrito pela empresa

Har du spørgsmål om ordren, betaling, forsendelsestider eller generelle spørgsmål om Poster Store? Send en e-mail til info@posterstore.dk og modtag svar inden for 24 timer. (Man-fre 9:00 -17: 00).

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 81% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Nemt at bestille

Nemt at bestille. Nu må vi se om plakatet svarer til mit maleri 🤷‍♀️
Kunne dog tænke mig at der var flere muligheder ift teksten. Farve og font.

13 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God kvalitet af posters - også dem fra egen motiver.

Jeg har handlet hos Posterstore et par gange. Kvaliteten er i top både de posters, med deres egne motiver, og også dem man bestiller af egen foto.
Modtog mine varer hurtigt, hvilket er dejligt. Den ene gang måtte jeg kontakte deres kundeservice, som svarede hurtigt og uden problemer.
Varerne er pakket så de ikke tager skade undervejs i transporten - stort plus.
Kan anbefale Posterstore.

5 de abril de 2026

Ringe levering.

Ringe levering.
Overholde på ingen måde leveringstiden på 3-5 hverdage. Pengene er trukket for en uge siden men der er stadig ingen pakke på vej... Og nu er varen endda også sat yderligere ned siden jeg bestilte den og den er ingen gang på vej..
Første og sidste gang jeg handler her.

2 de abril de 2026

Hej,

Tak for din feedback på Trustpilot. Vi sætter stor pris på dit input og er meget kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Vores mål er at give dig en problemfri og behagelig shoppingoplevelse, og vi beklager, at vi ikke levede op til dine forventninger i dit tilfælde.

Vi er forpligtet til løbende forbedringer og gennemgår omhyggeligt al feedback for at forbedre vores processer. Dine kommentarer vil blive delt med vores team, så vi kan håndtere de problemer, du har rejst.

Vi kan se, at du allerede er i kontakt med vores kundeserviceteam.

Tak endnu engang for din feedback. Vi håber at kunne genoprette din tillid til os og give dig den kvalitetsoplevelse, du fortjener, i fremtiden.

Poster Store

Dårlig oplevelse x 3

Dårlig oplevelse x 3:
Forsinket leveringstid gør at jeg ikke er på den anførte adresse (i mit sommerhus)og jeg kan ikke ændre leverings adressen. Jeg får derfor ikke mulighed for at afhente pakken til tiden. Ydermere er prisen sat yderligere ned i den periode hvor jeg venter på at få mine 2 plakater tilsendt. Betaling er trukket på min konto men leveringstid er forsinket.
Mega ringe!

26 de março de 2026

Hej Pia,

Tak fordi du delte din feedback med os.

Vi beklager at høre om forsinkelsen med din ordre, og vi forstår din frustration, både med hensyn til leveringstidspunktet og prisændringen. Vi forstår også ulejligheden ved ikke at kunne justere leveringsadressen.

Vi har kontaktet dig via e-mail for at hjælpe med at løse situationen og finde en passende løsning. Du er velkommen til at svare der, så vi kan hjælpe dig yderligere.

Med venlig hilsen,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service.Havde købt to…

Super god service.Havde købt to plakater og betalt for at få dem rammet ind.
Den ene ramme var skæv ved ankomsten, så jeg lavede en reklamation. Inden en uge havde jeg modtaget en ny.
Handler her gerne igen.

5 de janeiro de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Nemt, men dårlig leveringsinformation

Hele bestillingsprocessen gik fint og uden besvær, da jeg lagde min ordre d. 18/1.
På hjemmesiden er oplyst 3-5 hverdages leveringstid. Jeg havde ikke fået noget trackinginformation omkring min pakke, så jeg gik på jagt på PosterStores hjemmeside, hvor jeg fandt et sted at spore min forsendelse d. 27/1. Her kunne jeg se, at pakken stadig bare stod som bekræftet d. 22/1, men ellers ikke havde flyttet sig i systemet.
Jeg kontaktede derfor kundeservice pr. mail, som oplyste, at Bring ikke opdaterede deres information, før min pakke var landet i Danmark. Jeg fik tilsendt et trackinglink til Brings egen hjemmeside, som jeg åbnede med forventningen om at blive klogere, men her stod blot det samme som på PosterStores hjemmeside, og jeg får fortsat ikke information om, hvornår jeg kan forvente at få min pakke leveret. Jeg svarer derfor d. 28/1 og får svar igen fra kundeservice d. 29/1, hvor de oplyser mig om, at pakken er kommet til Danmark og forventes leveret senere samme dag til min valgte pakkeshop. Pakken blev ganske rigtigt også leveret samme dag.
Indholdet af pakken var som forventet og bestilt.
Alt i alt: Nemt at bestille, men ret ringe information undervejs.

31 de janeiro de 2026

Hej Monica

Tak fordi du tog dig tid til at dele så detaljeret feedback.

Vi er virkelig glade for at høre, at selve bestillingsprocessen forløb gnidningsfrit, og at indholdet af din pakke ankom som forventet. Det er dejligt at vide.

Samtidig beklager vi manglen på klare leveringsopdateringer undervejs. Vi forstår, hvor frustrerende det kan være ikke at vide, hvor pakken befinder sig, eller hvornår den kan forventes leveret – især når sporingsoplysningerne ikke opdateres så hurtigt som forventet.

Feedback som din hjælper os med at identificere, hvor vi kan forbedre os, særligt når det gælder gennemsigtighed i sporingen.

Endnu en gang tak for din ærlige anmeldelse, og vi håber, at din næste oplevelse hos os vil være problemfri fra bestilling til levering.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fin kvalitet, super dårlig levering

Plakaterne jeg modtog var i fin kvalitet, så ingenting der. Men virkelig dårlig oplevelse med leveringen. På hjemmesiden står 3-5 dages levering, og har forståelse for at det kan tage længere tid, når man bestiller noget personligt. Men der gik 14 hverdage før pakken blev modtaget. Bestilte 3/1 og modtog først pakken d. 22/1.

Modtog en mail d. 7/1 at mine ting var afsendt. Der gik noget tid, hvor hverken postnord eller Fedex blev opdateret på hvor pakken var. D. 13/1, blev der opdateret at min pakke var i Hvidovre og at forventet levering var d. 15/1 inden kl 22. Dette skete aldrig og dagen efter stod der ikke længere noget. Hverken Fedex eller postnord blev opdateret og via deres chatbots fik jeg blot beskeden at min pakke ikke kunne lokaliseres. Først d. 22/1 modtog jeg min pakke.
Altså har det taget meget mere end 3-5 hverdage at modtage min pakke, som ellers står på jeres hjemmeside.

22 de janeiro de 2026

Kære Sara,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med kvaliteten af plakaterne, men vi er meget kede af den frustration, som leveringsforsinkelsen og den manglende opdatering i sporingen har forårsaget. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Selvom personlige produkter kan have en lidt længere produktionstid, forstår vi fuldt ud din utilfredshed, og vi anerkender, at leveringstiden i dette tilfælde oversteg både den angivne tidsramme og rimelige forventninger. De uoverensstemmelser, du oplevede i sporingen hos vores fragtpartnere, tager vi alvorligt, og vi arbejder løbende sammen med dem for at forbedre både kommunikation og leveringssikkerhed.

Vi beklager oprigtigt de gener, dette har medført, og takker for din tålmodighed.

Team Poster Store

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har nu i næsten 2 måneder ventet på…

Jeg har nu i næsten 2 måneder ventet på en tilbagebetaling på returnerede varer.
Har sendt flere mails - men der sker ikke noget.
Jeg får kun standard svar / robot svar tilbage.
Der er desværre ingen der kigger på min sag.
Derfor kun 1 stjerne

10 de janeiro de 2026

Hej Susanne,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Vi beklager, at din returnering endnu ikke ser ud til at være blevet håndteret.

Desværre kan vi ikke finde nogen kontaktoplysninger knyttet til din anmeldelse. For at vi kan hjælpe dig videre, beder vi dig venligst kontakte os igen via telefon eller e-mail på info@posterstore.dk
, så vi kan se nærmere på sagen.

Tak for din forståelse!

Posterstore

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en masse plakater

Jeg bestilte en masse plakater, som desværre var i virkelig dårlig kvalitet, så jeg sendte det straks retur d. 10. November.
Per dags dato, d. 22. December, har de stadig ikke behandlet min retur og jeg får samme melding som da jeg rakte ud d. 8. Decmeber: de er ved at behandle min retur, vent venligst et par hverdage mere.

Uacceptabelt

8 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Positiv oplevelse af Posterstore.

Jeg har haft en positiv oplevelse med Posterstore.
Posteren lever fuldt ud op til mine forventninger med et perfekt tryk på et udsøgt stykke papir i Premium kvalitet, som både kan ses og mærkes.
Efter ordreafgivelsen var jeg en smule skeptisk omkring, om firmaet kunne indfri mine forventninger. Dette skyldtes især, at jeg forud havde læst en del anmeldelser fra utilfredse kunder, som mente, at kvaliteten af printet var mangelfuld. Heldigvis blev min skepsis gjort til skamme. Posterstore indfriede mine forventninger fuldt ud.
Ordren blev afsendt forholdsvis hurtigt, især når man tager højde for, at julehandlen lægger ekstra pres på både leverandører og transportører. Posteren var forsvarligt emballeret og sendt med Bring, som stod for en hurtig og problemfri levering.
Posteren er nu indrammet og hænger smukt på en væg, hvor jeg i lang tid har ledt efter netop det helt rigtige motiv.
Resultatet er blevet præcis, som jeg havde håbet på.
Tak til Posterstore for en virkelig positiv oplevelse.
Jeg vil helt sikkert handle hos jer igen.

18 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ingen nem hjælp, når uheldet er ude.....

Man skal være indstillet på, at når noget går galt - er der ingen nem/personlig kontakt til Poster Store. Jeg har fået tilsendt en pakke, som ved en fejl kun indholdt halvdelen af det jeg har bestilt. Jeg får en masse robotsvar, som jeg ikke kan bruge til noget. Posterstore opfordrer bl.a. til at lave en reklamation - problemet er blot at den ikke virker mht. "manglende vare". Og robotten skriver hele tiden, at det nok skal nås inden jul, selvom jeg lige har modtaget en mail, at der kan gå op til 7 dage inden de får behandlet ens reklamation.

18 de dezembro de 2025

Hej Lene,

Tak fordi du deler din feedback med os. Vi sætter pris på, at du tager dig tid til at fortælle om din oplevelse.

Din feedback er blevet videresendt og eskaleret internt til de relevante teams, så vi kan gennemgå sagen og forbedre vores service fremadrettet. Vi har desuden kontaktet dig direkte for at afklare leveringen og hjælpe videre, hvis der er behov.

Tak igen for din tilbagemelding.

- Team Poster Store

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har modtaget en William Morris…

Jeg har modtaget en William Morris plakat, som er utrolig svag i farverne. Den er virkelig dårlig trykt.
Jeg har prøvet at lave en reklamation på jeres hjemmeside, men det kan ikke lade sig gøre for det virker ikke.
Og det ser heller ikke ud til at man kan ringe til jer.
Hvad skal man så gøre?

17 de dezembro de 2025

Hej Linda,

Tak for din anmeldelse. Det er vi kede af at høre, og vi forstår naturligvis din bekymring omkring trykkvaliteten.

Vi har nu kontaktet dig direkte for at få de nødvendige oplysninger, så vi kan undersøge sagen nærmere og finde en passende løsning for dig. Så snart vi har de relevante detaljer, vil vi sørge for at hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.

- Team Poster Store

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Køb af plakater.

Er lidt i tvivl, der stod efter jeg havde betalt, at betalingen ikke var gået igennem, et andet sted stod der at betalingen var gennemført, hvad skal jeg rette mig efter? 🤔
Mvh. John Petersen

1 de dezembro de 2025

Dear Customer,

Our payment system is designed with your security in mind, using advanced algorithms to filter transactions for unusual activity and protect against potential fraud.

We understand this can be frustrating, and we are continually working to improve our system to minimize such occurrences. Thank you for your understanding. If you have any questions or concerns about your payment, please reach out to our Customer Service team. We’re here to help!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg købte to plakater hos Posterstore

Jeg købte to plakater hos Posterstore. Kvaliteten på den ene er desværre rigtig dårlig. Farverne er slørede og ligner mest af alt en kopi udskrevet på en almindelig printer. Kundeservice siger at kvaliteten er fin og som forventet. Så jeg vælger nok at købe plakater et andet sted fremover.

6 de novembro de 2025

Hi 😊
Thank you for taking the time to leave us a review!

We are so sorry to hear that you were not satisfied with our quality.
We strive to have the best possible quality there is to get and therefore our posters are made with a combination of durable ink and high-quality 200gr premium paper with a matte finish.

We understand that sometimes our customers have different expectations and regret that this happened in your case. Feel free to return the posters.

Should you need any help with the return, please let us know and we will make the return process as smooth as possible for you.

Wishing you a lovely day,
Team PosterStore

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte to plakater torsdag 30/10…

Jeg bestilte to plakater torsdag 30/10 med 3-5 dages levering. Her en uge senere er pakken ikke modtaget hos Bring, så de er i hvert fald ikke på vej og vil ikke blive leveret indenfor lovet tid.

5 de novembro de 2025

Hi Ditte,

We’re very sorry that you haven’t received your order on time. We completely understand your frustration.

Please contact our customer service team directly, and we will be happy to assist you immediately to resolve this issue.

Thank you for your understanding, and we look forward to helping you.

Team Posterstore

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Farvekvaliteten på plakaterne er slet…

Farvekvaliteten på plakaterne er slet ikke som forventet. Farverne er sløret og kanterne uskarpe. Ikke et sted jeg fremover vil købe mine plakater.

24 de outubro de 2025

Kære Ulla,

Tak for din feedback.

Vi er meget kede af at høre, at du ikke er tilfreds med kvaliteten af vores plakater.
Vi bestræber os på at levere den bedst mulige kvalitet, og derfor bliver vores plakater lavet med en kombination af holdbart blæk og højkvalitets 200 g premium papir med mat finish.

Vores kundeservice vil snart kontakte dig. Med din hjælp ser vi frem til at finde den bedste løsning.

Med venlig hilsen,

Team Poster Store

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har i dag modtaget posters og…

Jeg har i dag modtaget posters og rammer. Hurtig levering. Rammerne er umiddelbart fine, men posters fremstår virkelig slørede og uskarpe ift. de billeder der vises på hjemmesiden. Dem med tekst er liiidt bedre. Det er dog ret skuffende, specielt når man har købt en del. Øv. 2 stjerne for umiddelbart fine rammer og hurtig levering. Men posters er bestemt ikke noget at prale af.

Opdatering 12/9:
Jeg kontaktede kundeservice med problematikken og skylden skydes på at min telefon og computer kan vise andre farver og at opløsningen på billederne afhænger af telefonens/computerens belysningsindstillinger. Jeg synes bestemt ikke det er et tilfredstillende svar. Jeg har både kigget på de posters via mobil og computer, inden køb (og nu efter) - der var/er ikke forskel. Det kan simpelthen ikke være rigtig at forskellen skulle være så stor ift. de reelle posters man får - i så fald bør man vise mere retvisende billeder af sine produkter på hjemmesiden. Jeg handler IKKE her igen og min anmeldelse ændres til en enkelt stjerne i stedet for to.

3 de setembro de 2025

Resposta de Poster Store

Hi, thank you for your review. We’re sorry to hear that you’re disappointed with the posters you received. We always try to advertise our items as transparently as possible, though of course, slight differences can occur between digital and printed versions. We kindly ask you to reach out to our customer service and send us pictures of the items in question so we can investigate this further and assist you.
Desenio

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais