Vores race var ikke at finde inde på hunderacerne. Et lille forsigtigt spørgsmål om det kunne lade sig gøre og Thor var straks i gang. Et flot print blev det til og det var nemt at sætte på postkassen... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ønskede en lille detalje med på stickeren. Skrev det bare under bemærkninger ved bestilling, og de lavede det så fint. Hurtig levering lige til døren. Tusind tak 😊
Jeg må sige, at jeg har oplevet en fremragende service hos firmaet: Hurtig svar på email, med dialog omkring hvad der vil passe til vores postkasse. - Derefter kom produktet efter 2 dage. Det kan... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Stort udvalg i postkassestickers. Vi har mange års erfaring med at lave postkassestickers til private og erhverv.
Informações de contato
Hulvejen 11, 3400, Hillerød, Dinamarca
- kundeservice@postkassestickers.nu
- postkassestickers.nu
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God service 😍
For lang leveringstid.
Var længe om at sende min ordre.
Og da jeg kontakede dem, sagde de at den var afsendt... modtog den først efter 10 dage.
Klæber ikke
De klæber desværre ikke godt nok til postkassen, så det var næsten umuligt at få af klæbepapiret og på postkassen. Der skulle en masse pillearbejde til, og nu sidder de ikke godt nok på.
Og det er til trods for at jeg fulgte vejledningen og skrabede utallige gange på en tillige fuldstændigt tør postkasse.
Når de falder helt af, vil jeg finde en anden løsning end dette.

Resposta da Postkassestickers
Alt for lang leveringstid!!!
Alt for lang leveringstid!!!
Bestilte min vare den 18.marts og modtog det først den 3.april

Resposta da Postkassestickers
Lever fuldt ud op til min…
Lever fuldt ud op til min forventninger.
Nøjagtig som beskrevet.
En glad kunde😊
Lang leveringstid
Fin sticker, men leveringstiden var uforholdsmæssig lang. Mere end en uge.
Godt arbjede
Godt arbjede - nu har vi en flot postkasse med navn og husnummer
Den var faktisk let at sætte op
Tak for at sende mig
Tak for at sende mig, mulighed for en anmeldelse, jeg kan desværre pt kun give en stjerne, fordi I har været venlige at trække pengene det er 14 dage siden jeg bestilte mærkerne, og jeg venter stadig, så produktet kan jeg endnu ikke udtale mig om da jeg skrev i starten af ugen at i forventede at jeg ville modtage i slutningen af ugen er det skuffende jeg stadig ikke har modtaget noget endnu.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Har lang tid om at leverer produktet og…
Har lang tid om at leverer produktet og noe det så ankommer, er der fejl i navnet

Dårligt produkt
Dårligt produkt. Kan ikke klæbe på postkassen, trods det at vi omhyggelig fulgte brugsanvisningen. Løse bogstaver og langt navn = umulig at påklæbe.

Resposta da Postkassestickers
Super hurtig service og super flot vare…
Super hurtig service og super flot vare så 5 stjerner fra mig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👍
Man får ikke af vide at det tager over…
Man får ikke af vide at det tager over en uge for at det er klar til levering til at jeg får dem hjem.
Manglende levering
Jeg har bestilt postkasse stickers for 17 dage men har endnu ikke modtaget min vare. De har beklaget med at det skyldes sne, men synes ikke den undskyldning kan blive ved med at holde også i betragtning af at firmaet ligger i Aarhus, hvor jeg bor.
Man kan ikke kontakte dem telefonisk.
Flot postkassesticker
Flot postkassesticker, det var nem at sætte på. Alt i alt en god købsoplevelse.
Jeg har desværre ikke fået min pakke…
Jeg har desværre ikke fået min pakke endnu som jeg har bestilt for 3 uger siden 😥 har efterlyst min pakke hos dao
Mærkerne er fine, men…
Mærkerne er fine, og sidder fint fast på vores postkasse men det er vist lidt falsk markedføring at skrive 1-2 dages levering. Jeg bestilte og modtog 9 dage senere. Det var desuden som om klistermærke folien var klippet ud i fri hånd, og derfor ikke helt lige i forhold til navnene derpå. Det gjorde det lidt mere vanskeligt at få navnene til at sidde helt lige.
Hurtigt levering kan de ikke beskyldes…
Hurtigt levering kan de ikke beskyldes for. Bestilte for 1,5 uge siden og har stadig ikke set skyggen af vores stickers. Der gik over 4 hverdage før vi fik besked om at sticker var afleveret ved DAO til hjemmelevering. 2 ekstra dage før de rent faktisk afleverede den til
DAO - og vi har stadig ikke modtaget. 🙄Håber i det mindste sticker er i orden, når vi engang modtager.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.