A empresa respondeu
Det gik fint i butikken med at få 65” TV udleveret. Tilbudt trolley til at transportere det ud til bilen. Udfordringen var at få tv’et bakset sikkert ind i bilen, og selv om jeg stort set var eneste... Ver mais
A empresa respondeu
Utrolig høflig og dygtig sælger i jeres TV afdeling, han var hurtigt til at finde min click and collect ordre og sørgede for at jeg betale hos ham, så jeg ikke skulle til kassen og stå i kø. 👍🏻👍🏻
A empresa respondeu
Modtage af venlig medarbejde ved kassen. Sendt ned til den afdeling som vi skulle købe/hente vores bare. Venlig og hjælpsom medarbejde vidste og fortale om varen som vi havde best... Ver mais
Grønlandsvej 22, 9900, Frederikshavn, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da POWER.dk - Frederikshavn
Venligt, imødekommende og smilende ansatte. De tog hurtigt Venligt kontakt, og man følte sig set og behandlet ordentligt som kunde.

Resposta da POWER.dk - Frederikshavn
Oplevelsen var under det forventede. Ved min telefonsamtale fik jeg at vide at de ikke kunne hjælpe mig når jeg afhentede komfuret. Jeg har leddegigt og ældre. Jeg spurgte så om handicappede og ældre ikke kunne handle hos jer, og fik svaret at det måtte I ikke ! Dårlig start, men det gik ok ved afhentning

Resposta da POWER.dk - Frederikshavn
Det der gjorde det til en god oplevelse man pakker tingene ud når man kommer hjem med købet og derefter så virker produktet som det skal overgå forventningerne hvor god en Wi-Fi forbindelse man får med den her adapter vil helt klart anbefale den for hjemmekontor og andre der skal have trådløs netværkskort

Resposta da POWER.dk - Frederikshavn
Synes det var besværligt at betale det jeg bestilte på click og hent. Det var fint hvis man kunne betale og bestille en afhente dag. Det var så besværligt at bestille

Resposta da POWER.dk - Frederikshavn
Venlig og imødekommende betjening - opmærksomt personale fra man kommer ind i butikken.

Resposta da POWER.dk - Frederikshavn
Købt Lg tv til små penge, fantastisk godt fjernsyn. Og en god service fik jeg i Fr.havn.

Resposta da POWER.dk - Frederikshavn
Modtage af venlig medarbejde ved kassen. Sendt ned til den afdeling som vi skulle købe/hente vores bare. Venlig og hjælpsom medarbejde vidste og fortale om varen som vi havde bestilt.

Resposta da POWER.dk - Frederikshavn
Bestilte og alt var klar da vi kom efter varen.

Resposta da POWER.dk - Frederikshavn
God forklaring og informationer om andre muligheder.

Resposta da POWER.dk - Frederikshavn
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.