Kunne ikke opdatere min gps, men de ansatte gav ikke op, og blev ved med at forsøge forskellige ting, indtil det endelig lykkedes. Comitment ud over det normale !!
Første ekspedient vidste intet om køleskabe, virkede noget træt af at skulle betjene os, hun kaldte på en en anden, som var mere inde i tingene. Det var godt han var tilstede ellers havde vi ikke få... Ver mais
Personalet påstod at varen ikke var på lager i butikken, på trods af at den stod til at være på lager online. Jeg bestiller produktet online til Click&Collect i samme butik og kunne 30 minutter efter... Ver mais
Rigtig god oplevelse hos Power i Grenå Vi blev straks mødt af en venlig ung mand, som hjalp os med at finde den rette afdeling og stod klar til at hjælpe. Vi fik virkelig god og kompetent rådgivn... Ver mais
Rosengade 1B, 8500, Grenaa, Dinamarca

Resposta da POWER.dk - Grenaa
Venlig samtale og grundig forklaring om produktet. Hjælpsom personale

Resposta da POWER.dk - Grenaa
Go rådgivning om produktet fordel og ulemper blev diskuteret

Resposta da POWER.dk - Grenaa
Vi købte en printerpatron, som viste sig ikke at fungere ordentligt. Efter nogle dage tog vi den med op til jer og fik den byttet til en ny, og den virker helt efter forventningerne.