Jeg oplever at Power er villige til at lave en fornuftig handel for begge parter. I højere grad end andre udbydere af elektronik på markedet. Købte et TV onsdag den 15.07. til en pris som jeg synes... Ver mais
A empresa respondeu
Beste service nogensinde i en powerbutik. Købte kogeplade og ovn og fik en rigtig god pris og grundig gennemgang. Han gav sig god tid og vi følte os mødt. Ikke mindst næste dag dag vi måtte købe en ny... Ver mais
A empresa respondeu
Dette har intet med Power Haderslev at gøre. Det omhandler Power generelt. Total misvisende produktbeskrivelse og billeder af en aircondition. Der står intet under produktbeskrivelse/specifikation... Ver mais
A empresa respondeu
Vi var først i Kolding det var til at lukke op og skide i så var vi Haderslev ders kundeservice var bare heldt i top så der handle vi
Nordhavnsvej 2, 6100, Haderslev, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Min kæreste købte den 27.11.2025 et LG 65" OLED EVO G5 TV hos Power Haderslev. I forbindelse med købet blev der også betalt for kalibrering af TV'et, hvilket betyder, at produktet har været pakket ud og håndteret af Power inden levering.
TV'et stod efterfølgende i original emballage og blev først pakket ud og taget i brug den 05.06.2026. Ved første opstart blev det konstateret, at skærmen var defekt. Billedet fremstod grønt, og der var samtidig en tydelig skade/flænge i panelet.
Det burde være en ukompliceret reklamationssag. Når man køber et premium-TV til denne pris, må man med rette forvente, at produktet fungerer fra første dag.
Desværre har vores oplevelse med Power været meget skuffende. I stedet for at tage ansvar for et produkt, der var defekt ved første opstart, er vi blevet mødt med modstand og argumenter, som efter vores opfattelse ikke stemmer overens med de rettigheder, man har som forbruger.
Det mest opsigtsvækkende er, at vi har skullet bruge tid på selv at henvise til købeloven og forklare reglerne om reklamationsret, herunder den 12-måneders formodningsregel, som netop skal beskytte forbrugere i situationer som denne.
Vi taler ikke om en fejl, der er opstået efter måneders brug. Vi taler om et TV, der var defekt første gang, det blev tændt.
Når man handler hos en af Danmarks største elektronikforhandlere, forventer man både et produkt i orden og en kundeservice, der tager ansvar, når noget går galt. Indtil videre har vi oplevet det stik modsatte.
Vi håber stadig, at Power vælger at håndtere sagen korrekt og respektere de rettigheder, der følger af købeloven. Men som sagen står nu, kan vi desværre ikke anbefale Power til andre.

Resposta da POWER.dk - Haderslev
en sælger der havde tid, lyttede til en og kom med god faglig viden

Resposta da POWER.dk - Haderslev
Jeg elsker at komme i Power .
Fede produkter .sødt personale altid service minded og villig til at hjælpe .Hurtig ekspedering og bare min butik

Resposta da POWER.dk - Haderslev
Sms afhentning besked er stadig ikke godt. Men i butikken var han meget flink. Jeg sys dog det var underligt og skulle vente da der stod der var få på lageret.

Resposta da POWER.dk - Haderslev
Man kan ikke sige det var en go oplevelse . Kommer ned i butikken for at købe en opvaskemaskine og klar til at tage en hurtig beslutning. For købt en maskine men inden vi kommer hjem bliver der ringet at det er den forkertemaskine de har udleveret . Sender en af mine ansatte ned for at bytte næste morgen han kommer også hjem med en forkert vaskemaskine . Jeg vender selv retur for tredje gang for at få at vide de ikke har den rigtige maskine FLOT med FLOT på
Og der efter skal man vente en uge på at få sine penge retur
Det bliver ikke power igen for vores vedkommende
Vh Jens

Resposta da POWER.dk - Haderslev
Vi fik en reel og professionel betjening.
Ifm. køb af ny iPad var Power hurtig til at overfører data fra dengang. iPad til den nye.

Resposta da POWER.dk - Haderslev
Har handlet flere gange hos Power, har altid fået et super godt produkt. Fjernsynet fik jeg leveret, og det gik som smurt. Fint at i ringer 1/2 time før ankomst. Sød og venlig levering. Så 5 stjerner herfra.

Hurtig og ærlig betjening
Selvom knægten ikke var gammel i Haderslev

Resposta da POWER.dk - Haderslev
er meget tilfreds de var flinke og meget behjælpelig.

Resposta da POWER.dk - Haderslev
Jeg fik den hjælp jeg skulle have med at købe nogle høretelefoner. Har bestilt direkte i butikken med levering hjem.

Resposta da POWER.dk - Haderslev
Kanon god service og flinke menesker og behjælpelige med gode tilbud

Resposta da POWER.dk - Haderslev
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.