Den fantastiske unge medarbejdere VIGGO i smartwatch/ tlf afd. En glad, smilede og hjælpsom ung mand ,som gav sig tid til at vejlede, hjælpe 2 ældre mennesker. Endnu engang TUSIND TAK. PS.Er meget... Ver mais
A empresa respondeu
Det er rigtig træls at man ikke kan betale forud for varer man køber i click og collect. Det er spild af kunders tid at man først skal parkere ved vareudlevering, gå 3-400 meter ind i butikken, ned i... Ver mais
Har desværre oplevet fejl i de sidste par ordre ved jer, har ellers været godt tilfreds. Sidste gang bestilet jeg nogle tablets med cover, da jeg så skulle afhente dem var der ikke cover med og i k... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg havde en virkelig god oplevelse da jeg købte en Iphone i Power Odense lørdag den 2/5-26. Den unge mand ved navn Peter fra elektronik afdelingen, var meget engageret og gav os en rigtig god behandl... Ver mais
Ørbækvej 75, 5220, Odense SØ, Dinamarca
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God service og god information om apparatet (blender) 🙌godt sted at handle 👌

Resposta da POWER.dk - Odense
Købte ny laptop, havde klar krav som blev indfriet. Jeg valgte ikke at få anti glare skærm da det gjorde den væsentligt dyrere.
Endte med en laptop der opfylder mine behov og pris.

Resposta da POWER.dk - Odense
Venlig og imødekommende personale.
Vidste meget og fandt frem til det ønskede produkt

Resposta da POWER.dk - Odense
Nice/friendly young guy working in the cashier, informed me about the warranty

Resposta da POWER.dk - Odense
Flink ung mand, glemte bare at oplyse om, at der ikke var sæbe i pakken til robotstøvsugeren, så vi måtte afsted igen.

Resposta da POWER.dk - Odense
Den fantastiske unge medarbejdere VIGGO i smartwatch/ tlf afd.
Endnu engang TUSIND TAK.
PS.Er meget tilfreds med min handel.

Søde Medarbejdere
Så det gik hurtigt at få fat i den ting jeg skulle bruge

Resposta da POWER.dk - Odense
Der var ingen kø ved Radio/Tv, så det var dejligt. Eneste ting I burde kigge på er, at man betaler ved Radio/Tv, men skal have sikkerhedslås af ved kassen. Heldigvis var der ikke kø ved kassen. Overvej om kunden kan nøjes med at stå i kø 1 sted.

Resposta da POWER.dk - Odense
Dygtig medarbejder viste hvad han lavede.
Men måske lidt entusiastisk, da han prøvede at sælge andre ydelser udover produktet.

Resposta da POWER.dk - Odense
Meget svært at finde varerudleveringen!
Under alt kritik.
en sød og hjælpsom medarbejder, gjorde det hele nemt at forstå.

Resposta da POWER.dk - Odense
Sidste gang bestilet jeg nogle tablets med cover, da jeg så skulle afhente dem var der ikke cover med og i kunne ikke skaffe cover til disse, så måtte købe et andet sted.
og denne gang bestiller jeg 2 ting til afhentning og får bekræftigelse på at det er klar til afhentning, men da jeg kommer derud har i det ikke, og får en forklaring med at det nok er fordi en seddel er faldet ud af printeren.....
lover at fremsende dem til mig senest fredag men har endnu ikke modtaget dem.

Resposta da POWER.dk - Odense
Hurtig betjening og god vejledning af medarbejder

Resposta da POWER.dk - Odense
Good service and quality things i feel good on what i buy thanks 🙏

Resposta da POWER.dk - Odense
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.