POWER.dk - Ringsted Avaliações

1.495
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Klosterparks Allé 10, 4100 Ringsted, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Når man bliver opfordret til at skrive direkte til kundeservice efter en dårlig anmeldelse pga. en oplevelse hvor man bliver dårlig behandlet og man ikke får nogen respons formentlig fordi at det var... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Troværdig oplevelse i Ringsted. Go stemning i butikken. Accepterede mit valg uden mersalg efter et enkelt forsøg som selvfølgelig skal prøves fra sælger:) Power vil være mit valg igen næste gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

købte Ninja ismaskine som click and colleckt.maskinen var klar til afhentning næste dag fra åbningstid kl.9.00 flink ung ekspedient i power ringsted som tilbød ekstra bægre med samt fratrukket,optjen... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.495)

32.977 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt var klar til aftalt tid

Alt var klar til aftalt tid, fin kundebetjening ved afhentning

25 de junho de 2026

Hej Planteplejer,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at alt var klar til den aftalte tid, og at afhentningen gik godt med fin betjening i Ringsted.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte click and collect

Jeg bestilte click and collect. Det var virkelig hurtig og effektiv betjening. Jeg trådte ind i butikken, en medarbejder tilbød sin hjælp, jeg oplyste telefonnummer, og to minutter senere var jeg ude af butikken igen.
Ikke noget med at spørge ind til forsikring eller anden mersalg.

Det var en god og positiv oplevelse.

24 de junho de 2026

Hej Kenneth,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at Click & Collect i Ringsted var så hurtig og effektiv, og at oplevelsen i butikken var så enkel og behagelig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God betjening og serviceminded…

God betjening og serviceminded personale.

2 de junho de 2026

Hej JIMMY,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplevede god betjening og serviceminded personale i Ringsted. Den slags feedback betyder meget for os.

God ekspertise

Dygtig og behagelig sælger.

21 de junho de 2026

Hej Torben,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Ringsted, og at du mødte dygtig og behagelig hjælp i butikken.

Lad holdning

Købte en vaskemaskine i outlet.
Skulle hente den dagen efter hvor den er pakket ind i bobbelplast. Spørg om der er hvad der skal være af tilbehør osv. Mødte den mest lade holdning fra diverse medarbejdere som mente at det var der nok. Og når man så kommer hjem er der intet der har fuldt med maskinen og må jo så ligge i butikken.

20 de junho de 2026

Hej Rasmus,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke den oplevelse, man skal have, når man henter en vare i outlet, og det er ærgerligt at komme hjem og opdage, at tilbehøret ikke var med.

Ved manglende dele eller afvigelser i forbindelse med ordre og levering kan du kontakte os via chat, telefon på 70 33 80 80 eller e-mail på [kundeservice@power.dk](mailto:kundeservice@power.dk), så vi kan hjælpe videre med sagen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super sød ung medarbejder han gjorde…

Super sød ung medarbejder han gjorde det godt og var villig til at hjælpe og råde

22 de junho de 2026

Hej Anette,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du fik venlig og hjælpsom rådgivning i Ringsted. Den slags oplevelser betyder meget, og vi er glade for, at besøget gjorde et godt indtryk.

Super betjening

Super betjening

18 de junho de 2026

Hej Lise,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det er skønt at høre, at du fik super betjening i Ringsted.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Den slags feedback betyder meget.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Havde desværre ikke den vare jeg søgte…

Havde desværre ikke den vare jeg søgte pga. butikkens str., men fik tilbudt, at få den skaffet hjem.

17 de junho de 2026

Hej inger,

Det er godt at høre, at du blev tilbudt at få varen skaffet hjem, selv om den ikke var på lager i butikken. Vi sætter pris på, at du deler din oplevelse, og tager din feedback med videre.

Tid og levering.

Når varen kommer til den tid vi har aftalt. Rigtig godt.

13 de junho de 2026

Hej Finn,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at både tidspunktet og leveringen levede op til aftalen. Sådan en oplevelse sætter vi stor pris på at høre om.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Ringsted⚡

Hi Derick,

Tusind tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at høre, at du havde en så god oplevelse i Ringsted.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Intet at klage over

Meget behjælpsom personale og god service :)

14 de junho de 2026

Hej Rima,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Ringsted, og at du mødte hjælpsomt personale og god service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ringsted forretningen er bare så dejlig…

Ringsted forretningen er bare så dejlig at komme i god indformation og god altid glade og hjælpsomme

Hej Erik,

Tusind tak for de flotte ord om butikken i Ringsted.

Det er skønt at høre, at du oplever god information og altid møder glade og hjælpsomme medarbejdere. Den slags feedback betyder meget.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det var fint

Hej Rahwa,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at det var en fin oplevelse, og vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele den.

Super hjælpsom personale.

Hej Jannik,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Ringsted var så god, og at personalet var super hjælpsomme.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Troværdig oplevelse i Ringsted.

Troværdig oplevelse i Ringsted.
Go stemning i butikken.
Power vil være mit valg igen næste gang.

Hej Rene,

Tak for de flotte ord og for at du delte din oplevelse fra Ringsted.

Det er virkelig godt at høre, at du oplevede en troværdig rådgivning, en god stemning i butikken og en behagelig tilgang uden unødigt mersalg.

Vi sætter stor pris på, at du vil vælge POWER igen næste gang.

Fin service

Fin service. Perfekt prisbilligt tv
Qned tv til Sommerhusets gæsteværelse

10 de junho de 2026

Hej Thomas,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik fin service og fandt et prisbilligt TV, der passer perfekt til sommerhusets gæsteværelse.

Anmeldelse

Lad vær med at send jeres Lor-te beskeder med i vil have en anmeldelse 100 gange! I får en stjerne fordi man ikke kan give mindre, det er så irreterende

11 de junho de 2026

Hej Mads

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at vores opfølgende beskeder har været så frustrerende for dig. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Jeg kan godt forstå, at det kan virke irriterende, hvis man oplever at blive kontaktet for mange gange med anmodninger om at anmelde sit køb. Din feedback omkring dette tager vi med videre internt, da det er vigtigt for os at finde den rette balance i vores kommunikation.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Hej Flemming,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Ringsted, og at servicen gjorde et positivt indtryk.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtige søde og rar butik arbejder og…

Rigtige søde og rar butik arbejder og hjælpsom og venlig og snakke med

Hej Tanja,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Ringsted var så god, og at du blev mødt af hjælpsomme, venlige og rare medarbejdere. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Ringsted⚡

Meget kompetente ekspedienter

Meget kompetente ekspedienter. Gjorde det hele meget lettere end jeg havde frygtet. God pris, og stor hjælp og service.

11 de junho de 2026

Hej Charlotte,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at besøget i Ringsted gjorde det hele lettere, og at du oplevede både god hjælp, service og en god pris.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Ringsted⚡

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais