POWER.dk - Ringsted Avaliações 1.432

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Klosterparks Allé 10, 4100 Ringsted, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

købte Ninja ismaskine som click and colleckt.maskinen var klar til afhentning næste dag fra åbningstid kl.9.00 flink ung ekspedient i power ringsted som tilbød ekstra bægre med samt fratrukket,optjen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god service i Power Ringsted, Skulle have nyt LG TV og soundbar og fik virkelig god vejledning. Derudover info om ex kalibrering af TV og aktuelle relevante tilbud. Der var mulighed... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Siger jeg har nogle point som kan trækkes fra, fint med mig, derefter spørger sælger om jeg vil ha forsikring med. Nej tak svare jeg. Jeg betaler og får så kvittering bagefter tilsendt på mail, hvor h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super søde og dygtige medarbejdere! Vi skulle købe flere hårde hvidevare, og vi fik en super god gennemgang af diverse modeller og mærker. Manden der guide os havde en stor viden om de forskellige mod... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God service og hjælpsomt personale

God service og hjælpsomt personale - men varerne, som jeg havde fået tilbudsmail om, var ikke at få i butikken.

20 de março de 2026

Hej Lene,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du oplevede god service og hjælpsomt personale i vores butik i Ringsted.

Jeg kan forstå din skuffelse over, at de varer, du havde set i tilbudsmailet, ikke var tilgængelige i butikken. For at få hjælp med dette specifikke problem og få afklaret situationen omkring de manglende tilbudsvarer, anbefaler jeg, at du kontakter vores kundeservice direkte, så vores specialister kan hjælpe dig videre.

Tak fordi du valgte POWER!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

rikompetent sælgergtig god vejledning om køb af…

rigtig god vejledning om køb af ledningsfri støvsuger, og en pæn rabat på købet

14 de março de 2026

Hej Lise,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du fik rigtig god vejledning om køb af ledningsfri støvsuger og var tilfreds med rabatten. Vores team i Ringsted arbejder hårdt for at give den bedste rådgivning, så det varmer virkelig at læse din positive feedback.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Hurtigt og effektivt

Jeg var fuldt tilfreds med det hele, bestilling, levering og varen

14 de março de 2026

Hej Vianne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du var fuldt tilfreds med hele processen fra bestilling til levering. Din positive feedback betyder meget for os, og det er præcis den oplevelse, vi stræber efter at give alle vores kunder.

God til at finde tilbud.

God til at finde tilbud.
God til at lytte. Min Lenovo fra et tidligere køb gør knuder.

Hej Peter,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du synes, vi er gode til at finde tilbud og lytte til vores kunder. Det betyder meget for os at vide, at vi leverer god service.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

En specialist vil kigge nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse.

Præcis

God, præcis vejledning og erkendelse af vidensniveau.

17 de março de 2026

Hej Kurt,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores vejledning i Ringsted. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver den præcise service og vores teams evne til at tilpasse vejledningen til dit vidensniveau. Det betyder meget for os at vide, at vi har kunnet hjælpe dig godt.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

I havde hvad jeg skulle bruge.

Hej Allan,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du fandt præcis det, du havde brug for hos os i Ringsted. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hej Annelise,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores personale i Ringsted. Det betyder meget for os, at du oplevede dem som venlige og hjælpsomme under dit køb.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Sådanne tilbagemeldinger motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Hurtig til at være behjælpelig

Hurtig til at være behjælpelig

10 de março de 2026

Hej Bjarne,

Tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse af vores butik i Ringsted! Det glæder os enormt at høre, at vores team var hurtige til at være behjælpelige.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse. Din feedback motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste kundeservice.

Tak fordi du valgte POWER, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Hej Hans,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de gode ord om servicen. Det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Venlig ung mand hurtig hjælp

Hurtig ekspedition og venlig behandling.

Hej jette,

Hvor dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Ringsted! Det er fantastisk, at vores medarbejder kunne hjælpe dig hurtigt og venligt. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Tak fordi du valgte POWER!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeres service i Ringsted kunne godt…

Jeres service i Ringsted kunne godt blive bedre. Skulle hente click’collect. Der var en kunde foran mig som blev betjent trods det ventede jeg i over 25min på at bliver betjent.

Hej Morten,

Tak for din feedback om oplevelsen i Ringsted. Det er vigtigt for os at give en god service, og vi tager din kommentar til efterretning. Vi håber, at dit næste besøg bliver mere tilfredsstillende, og vi sætter pris på, at du deler din oplevelse med os.

Godt sted at handle

Flinke og høflige medarbejdere

Hej Anne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Ringsted. Vores medarbejdere gør deres bedste for at give den bedste service, så det varmer at vide, at de gjorde indtryk på dig!

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart.

God og frisk service

God og frisk service
Og reklamation gik hurtigt og nemt.
Har handlet flere produkter gennem tiden.

Hej Anders,

Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service, og at din reklamation blev håndteret hurtigt og nemt. Vi sætter stor pris på, at du har handlet hos os gennem tiden og stoler på POWER til dine produkter.

Vi glæder os til at betjene dig igen!

Hurtig ekspedition og fin service

Hurtig ekspedition og fin service

5 de março de 2026

Hej Lotte,

Det glæder os enormt at høre, at du oplevede hurtig ekspedition og fin service hos os i Ringsted. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger.

Fin handel

Fin handel. Venlig betjening i butikken.

7 de março de 2026

Hej Kenneth,

Tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Ringsted. Vores team arbejder hårdt for at give den bedste service, så det varmer at vide, at det blev værdsat.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service, hjælpsomt personale og gode produkter.

Hej Brigitte,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og personale i Ringsted. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både vores hjælpsomme medarbejdere og produktkvaliteten. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer hele teamet til at fortsætte med at levere den bedste service.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtigt fin service og god information…

Rigtigt fin service og god information om det tv jeg gerne ville købe, jeg er meget tilfreds med mit køb og kommer gerne igen.

4 de março de 2026

Hej Birgit,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du var tilfreds med servicen og informationen om dit TV-køb. Det betyder meget for os, at du havde en positiv oplevelse i vores butik i Ringsted.

Vi sætter stor pris på, at du vil komme igen, og vi ser frem til at hjælpe dig med fremtidige køb!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ikke styr på lageret.

Skulle have en ny opvaskemaskine og valgte power, da de havde en på lager på tilbud.
Da vi har en skade på kogepladen, valgte vi også at købe en kogeplade. Den var ikke på lager i nærheden så vi valgte en power langt væk hjemmefra, som havde begge dele på lager. Vi bestilte click and collect og fik besked om at tingene var klar. Når vi så kommer for at hente tingene, var kogepladen ikke på lager. I stedet prøvede de at sælge mig en anden kogeplade, fra et mærke jeg ikke kender.

Hej Jesper,

Det er virkelig ikke en fed oplevelse, når I bevidst vælger en POWER‑butik langt væk, fordi både opvaskemaskine og kogeplade står som værende på lager, får besked om at ordren er klar til afhentning – og så viser det sig, at kogepladen alligevel ikke er der. Det er på ingen måde sådan en kundeoplevelse, vi ønsker at give.

Samtidig er det forståeligt, at du bliver ekstra skeptisk, når der i stedet bliver forsøgt solgt dig en anden kogeplade fra et mærke, du ikke kender, i stedet for at vi bare er helt transparente om fejlen og lægger op til en løsning, der giver mening for dig. Her skal vi være langt skarpere på både ærlig information og respekt for det, du faktisk har bestilt.

Din oplevelse tager vi med som intern feedback til butikken, så vi kan stramme op på lagerstyring, click & collect‑status og måden vi håndterer situationer, hvor en vare viser sig ikke at være på lager alligevel.

POWER / Christian

God betjening

5 de março de 2026

Hej Alf,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har oplevet god betjening i vores Ringsted butik. Vi sætter stor pris på din feedback.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

blodtryksmålerer.

Den vare vi søgte var ikke lager.
Ekspedienten tilbød hurtigt at få varen hjem. Viste os straks de modeller der fandes og priser.

Hej Ulla,

Tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at vores ekspedient i Ringsted var hurtig til at hjælpe dig med at få varen hjem, selvom den ikke var på lager. Det lyder som om du fik god service med at se de tilgængelige modeller og priser med det samme.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du havde en positiv oplevelse i butikken!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais