købte Ninja ismaskine som click and colleckt.maskinen var klar til afhentning næste dag fra åbningstid kl.9.00 flink ung ekspedient i power ringsted som tilbød ekstra bægre med samt fratrukket,optjen... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig god service i Power Ringsted, Skulle have nyt LG TV og soundbar og fik virkelig god vejledning. Derudover info om ex kalibrering af TV og aktuelle relevante tilbud. Der var mulighed... Ver mais
A empresa respondeu
Super søde og dygtige medarbejdere! Vi skulle købe flere hårde hvidevare, og vi fik en super god gennemgang af diverse modeller og mærker. Manden der guide os havde en stor viden om de forskellige mod... Ver mais
A empresa respondeu
Siger jeg har nogle point som kan trækkes fra, fint med mig, derefter spørger sælger om jeg vil ha forsikring med. Nej tak svare jeg. Jeg betaler og får så kvittering bagefter tilsendt på mail, hvor h... Ver mais
Klosterparks Allé 10, 4100, Ringsted, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Meget rar og venlig ekspedient og vi fik en god forklaring på det vi købte og en. fin behandling M.P.

Resposta da POWER.dk - Ringsted
Fin service og god medarbejder.
Hele rumlen med mersalg ift. strøm, telefoni, forsikringer osv. er SINDSYGT anstrengende, når man bare skal købe et nyt fjernsyn.

Resposta da POWER.dk - Ringsted
Bondefangeri siger jeg bare, handler der aldrig mere......
Vi har forsøgt at ordne problemet hos jer, men blev ikke i mødekomt. Så også spild af tid der, fint i besvare den dårlige anmeldelse, men i sidste ende ikke kommer os i møde, bare ikke godt nok.....

Resposta da POWER.dk - Ringsted
Det var en god samtale på engelsk med en ung og smart fyr som hjulpet mit at vælge en laptop 💻.

Resposta da POWER.dk - Ringsted
Føler vi blev lokket til at købe en mobiltelefon som ikke levede op til det vi blev lovet.

Resposta da POWER.dk - Ringsted
Fantastisk god oplevelse. God service og introduktion i den vare jeg købte.

Resposta da POWER.dk - Ringsted
- Købte et TV på tilbud med begrænset antal.
- Betalte, reserverede varen og aftalte leveringsdato 30. januar.
- Modtog 20. januar SMS med forsinket levering til 20. marts.
Jeg har haft flere udgifter ifm. at handlen skulle afsluttes mens tilbuddet var gyldigt. Kørte til en konkurrent for at se på samme model udstillet til samme pris for at komme tilbage og handle, har betalt ekstra gebyr til bank for straksoverførsel og nu risikerer jeg at min handel med mit gamle tv vil gå i vasken fordi jeg ikke selv kan levere. Udover dette bøvlet med at skaffe en fridag på leveringsdagen.
Butikken har tilbudt et alternativ for hurtig levering. Jeg føler at det er en nedgradering, da der mangler funktioner på trods af panelet skulle være i samme kvalitet. Har kommet med et (mener jeg) ikke urimeligt forslag som jeg mener stod til mål med fejlen hvor at jeg ville være tilfreds.
Kunne lade handlen gå tilbage, men kan af gode grunde ikke vide hvornår der kommer tilbud igen.
Jeg syntes ikke at det er måden at behandle en kunde som har været loyal og kunne have handlet et andet sted men kom retur.
Personalet har i øvrigt behandlet mig fint og jeg har følt at jeg blev taget seriøst på trods af vi ikke blev enige...
Nu har jeg så svaret og sendt mine oplysninger på mail men det er der så ikke sket noget ved.

Resposta da POWER.dk - Ringsted
God pris og super varer.
Mange kunder, men sælgerne gjorde hvad de kunne!

Resposta da POWER.dk - Ringsted
Super nemt at bestille, og varen hurtig klar til afhentning.
Mega irriterende, at jeg skal igennem salgstaler for ekstraudstyr, internet, Office-pakken, el og mobiltelefoni inden jeg kunne få lov til bare at betale for den vare jeg havde bestilt til click and college.

Resposta da POWER.dk - Ringsted
God service /vejledning af produktet ved Click and collect.

Resposta da POWER.dk - Ringsted
Fantastisk service& genialt personale. God betjening og generalt god oplevelse

Resposta da POWER.dk - Ringsted
Venlig service og hjælp. Lidt ned tæller, at ved mit første besøg fandt man ikke ud af, at det produkt jeg spurgte efter, faktisk kunne købes på power.dk

Resposta da POWER.dk - Ringsted
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.