POWER.dk - Skive Avaliações 534

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Østergårdsbakken 16, 7800 Skive, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Selve onlinebestillingen af et ur forløb med levering til afhentningen i Skive- Power butikken forløb fint. Det samme gjorde advisering, da uret var ankommet og kunne hentes. Det der trækker ned var,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Silas i power i Skive er for vild! Han behovsafdækkede os på rekordtid og fandt præcis det fjernsyn vi skulle bruge og lavede en super pris da jeg uhøfligt brokkede mig over prisen. Sindsygt dygtig me... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kom for at købe en bærbar på tilbud, fik også et alternativ tilbud. Men holde os til de oprindelige tilbud fra avisen. Takkede pænt nej tak til en masse ekstra køb. Hurtigt og en go oplevelse

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Er ikke tilfreds med sælgeren i Skive prøvede på at sælge mig en anden pc end den jeg havde bestilt online, den havde betydeligt dårligere grafikkort !! Det virkede som om han ville tjene mere på de... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service meget hjælpsomme og prøver…

God service meget hjælpsomme og prøver ikke på at få hunderne til at købe alt muligt andet en det man beder om hjelp til

15 de fevereiro de 2026

Hej Daniel,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service i Skive. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores hjælpsomme tilgang.

Hej Claus,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede super hurtig og kompetent service. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger.

Med venlig hilsen, Erik fra POWER! ⚡

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

God service, men mersalg var uden væsentlig rabat var påkrævet.

Servicen var upåklagelig. Men, jeg blev overrasket over, hvor lidt elastik medarbejderen havde til at give et godt tilbud på en anden vare, som var nødvendig for, at mit produkt kunne fungere.

14 de fevereiro de 2026

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du oplevede upåklagelig service i vores butik i Skive. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores medarbejderes indsats.

Jeg forstår din frustration omkring priserne på tilbehør. Vi stræber altid efter at tilbyde konkurrencedygtige priser, selvom der kan være begrænsninger på, hvor meget fleksibilitet vores medarbejdere har i forhold til priserne.

Hvis du har specifikke bekymringer omkring dit køb eller ønsker at diskutere mulige løsninger, vil jeg anbefale, at du kontakter vores kundeservice direkte, så vores specialister kan hjælpe dig videre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nem og overskuelig hjemmeside.

Nem og overskuelig hjemmeside.
Fint og nemt at reservere en vare til afhentning.
Yderst venlig og hjælpsom personale.Dette var en fornøjelse.

18 de fevereiro de 2026

Hej Charley,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse med vores hjemmeside og personale i Skive. Vi sætter stor pris på din feedback om, at hjemmesiden er nem og overskuelig, og at reservationssystemet fungerer godt for dig. Det varmer vores hjerter at høre, at vores personale var venlige og hjælpsomme. Tak fordi du valgte POWER!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en vare til afhentning

Jeg bestilte en vare til afhentning, fik besked om at den var klar, ville hente varen men ingen havde tjekket om varen var på lager, så der var kun udstillings modellen og den måtte de ikke sælge.

Hej Jørgen

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse, hvor varen desværre ikke var klar til afhentning, selvom du havde fået besked om det. Vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det må have været at møde op og opdage, at der kun stod en udstillingsmodel, som ikke kunne sælges.

Vi sætter stor pris på din feedback, da den hjælper os med at forbedre både lagerstyring og kommunikation, så kunder kan få en hurtig og pålidelig afhentning af deres bestilte varer i fremtiden.

Vi beklager endnu en gang de gener, du oplevede, og håber, at fremtidige Click & Collect-bestillinger hos POWER vil være mere smidige og tilfredsstillende.

Du ønskes en dejlig dag.

De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Hej Michael,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du oplevede vores betjening som sød og hjælpsom. Vi arbejder hårdt på at give alle vores kunder den bedste service, så det betyder meget for os at vide, at vi ramte plet med dig. Tak fordi du tog dig tid til at dele din positive oplevelse!

Mega god service 😊

17 de fevereiro de 2026

Hej Bent,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at du har haft en mega god oplevelse med vores service. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din positive feedback.

Det betyder meget for os at vide, at vores team har leveret den service, du fortjener. Vi arbejder hver dag for at sikre, at alle vores kunder får den bedste oplevelse muligt.

Tak fordi du valgte POWER!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har handlet i Skive og alle de 4-5…

Jeg har handlet i Skive og alle de 4-5 personer jeg har mødt har været så søde, hjælpsomme og dygtige. Fantastisk service

8 de fevereiro de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Shahram,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at vores team i Skive har givet dig sådan en positiv oplevelse. Vi er stolte af vores medarbejdere og deres dedikation til at levere fremragende kundeservice.

Det betyder meget for os at vide, at du har følt dig godt behandlet og hjulpet under dit besøg. Vi vil sørge for at videregive dine venlige ord til teamet i Skive.

Tak fordi du valgte at handle hos os!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en supergod oplevelse hos…

Jeg har haft en supergod oplevelse hos Power i Skives support afdeling. Jeg fik en seriøs og rolig rådgivning.
Derfor stor tak til Frederik.

Avaliação não solicitada

Hej Vita,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at du havde en supergod oplevelse i vores Skive butik. Vi er stolte af vores supportafdeling og det er dejligt at vide, at du fik den seriøse og rolige rådgivning, du havde brug for. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service.

God service fra den unge mand

God service fra den unge mand

Hej Mogens,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har haft en god oplevelse med servicen i Skive. Vi sætter stor pris på din feedback.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og gode priser 👍

15 de fevereiro de 2026

Hej Louise,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du er så tilfreds med både vores service og priser. Din positive feedback betyder rigtig meget for os.

Alt😊

Alt var godt og computeren virker og ja alt er som det skal være😊

10 de fevereiro de 2026

Hej Victroia,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at alt gik godt med din computer og at du er tilfreds med dit køb. Det betyder meget for os at vide, at vores service lever op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dygtig og kompetent betjening.

Dygtig og kompetent betjening.
Sælger virkede troværdig med en masse viden om produkterne

9 de fevereiro de 2026

Hej Bo,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse med vores dygtige og kompetente betjening i Skive. Vi er glade for, at vores sælger kunne hjælpe dig med troværdig rådgivning og god produktviden.

Det betyder meget for os, når kunder som dig tager sig tid til at dele deres positive oplevelser. Vi vil sørge for at videregive din ros til teamet i Skive.

Tak fordi du valgte POWER!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bliver bedt om at give et feedback…

Jeg bliver bedt om at give et feedback på min oplevelse. Jeg har ikke modtaget min pakke endnu, men får en feedback forespørgsel, før pakken ankommer. Der er kun en ting at sige til jer grådige marketings folk. Se lige til at kunden får sin pakke før i begynder at forulempe dem?

9 de fevereiro de 2026

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du har fået en feedback-forespørgsel, inden din pakke var modtaget – det er bestemt ikke meningen at skabe irritation, og vi forstår godt, at det kan virke frustrerende.

Vi håber, at pakken nu er kommet frem, og vi sætter pris på, at du deler din oplevelse, da det hjælper os med at forbedre vores processer og kommunikationen med kunderne.

Du ønskes en dejlig dag.

De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk hjælp fra den unge mand

Fantastisk hjælp fra den unge mand.
👍🤘købte hue, han vil give 20% rabat.
Men han fandt ud af, da jeg købte 2 hue produkter fik jeg 30% rabat.

12 de fevereiro de 2026

Hej Nicolai,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Skive. Vores medarbejdere gør virkelig deres bedste for at hjælpe kunderne med at finde de bedste tilbud.

Det lyder som om du fik fuld udbytte af vores Philips Hue kampagne, hvor du automatisk får 30% rabat ved køb af to eller flere produkter. Det er præcis sådan systemet skal fungere!

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du fik en god oplevelse hos os.

Lang ventetid ved kassen

Lang ventetid ved kassen. Men fin service med prismatch

8 de fevereiro de 2026

Hej Linda,

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du var tilfreds med vores prismatch service. Vi beklager, at der var lang ventetid ved kassen. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi arbejder konstant på at forbedre vores service, og din feedback hjælper os med det. Tak fordi du valgte POWER!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Yderst kompetent og serviceminded betjening…

Yderst kompetent og serviceminded betjening .

7 de fevereiro de 2026

Hej Per,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores kompetente og servicemindede betjening i Skive. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

super god kommunikation og god…

super god kommunikation og god vejledning samt et godt tilbud ved køb af opvaskemaskine i afdelingen i Skive

10 de fevereiro de 2026

Hej Jørgen,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores afdeling i Skive. Det er dejligt at vide, at vores team kunne give dig god kommunikation og vejledning, og at du fik et godt tilbud på din opvaskemaskine.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God service, men forsøgte at sælge ok strøm for 500 i rabat det brød jeg mig ikke om.

4 de fevereiro de 2026

Hej Gert,

Tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du oplevede god service hos os. Vi sætter stor pris på din feedback omkring vores tilgang til tilbud. Din oplevelse er vigtig for os, og vi arbejder konstant på at forbedre vores kundeservice.

Meget sød ekspedient

Meget sød ekspedient, men han snakkede lidt for hurtigt…

4 de fevereiro de 2026

Hej Gisela,

Tak for din positive anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores ekspedient var sød og hjælpsom. Vi sætter stor pris på din feedback om, at han talte lidt for hurtigt. Det hjælper os med at blive endnu bedre til at betjene vores kunder på den bedst mulige måde.

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse i vores butik i Skive!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais