Power.no - Årnes Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

Nedre Hagavei 15, 2150 Årnes, NO

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg fant ny stasjonær pc på nett og plukket den opp dagen etter. Butikken trengte bare å ta betalt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ble lovet support. Etter noen dager ringte Glenn. Jeg var hjemme og han kom etter 5 minutter. Har hatt et problem med IP adressen etter en oppdatering av printeren. Glenn hjalp til med å redigere po... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hyggelig betjening og greie priser. Passe stort vareutvalg. Godt med parkering på utsiden.

Detalhes da empresa

1. Loja de Eletrônicos

Escrito pela empresa

Informações de contato

• Nedre Hagavei 15, 2150, Årnes, Noruega

• 21004000
Promotion box for Power.no - Årnes

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

127 avaliações

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

9.894 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Hyggelig og profesjonell

Hyggelig og profesjonell

31 de janeiro de 2026

Hei Farid,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde servicen som hyggelig og profesjonell. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Det er akkurat slike tilbakemeldinger som motiverer teamet vårt til å fortsette å levere den beste servicen hver dag. Vi er stolte av å ha kunder som deg som setter pris på innsatsen vår.

Takk igjen for at du valgte oss, og vi ser frem til å hjelpe deg igjen i fremtiden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid god hjelp og kjempehyggelig…

Alltid god hjelp og kjempehyggelig betjening!

30 de janeiro de 2026

Hei Haldis,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding og de fem stjernene! Det varmer hjertet vårt å høre at du alltid opplever god hjelp og kjempehyggelig betjening hos POWER Årnes.

Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele din positive opplevelse. Tilbakemeldinger som din motiverer teamet vårt til å fortsette å levere den beste kundeservicen.

Takk for at du velger POWER, og vi ser frem til å hjelpe deg igjen i fremtiden!

Hei Trygve,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du fikk så god service av ekspeditøren vår. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Slike positive tilbakemeldinger betyr mye for oss og motiverer teamet vårt til å fortsette å levere den beste servicen mulig.

Her er kjempe fornøyd

Her er kjempe fornøyd

Hei Wenche-Iren,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du er kjempe fornøyd med opplevelsen din hos oss. Slike positive tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og god hjelp på mitt…

God service og god hjelp på mitt spørsmål

Hei Anne Lise di Leggerini,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du fikk god service og hjelp med spørsmålet ditt. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Det er akkurat slike tilbakemeldinger som motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan. Vi er glade for at vi kunne hjelpe deg!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hyggelig betjening og greie priser

Hyggelig betjening og greie priser.
Passe stort vareutvalg.
Godt med parkering på utsiden.

Hei JAN,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde hyggelig betjening og syntes prisene våre var greie. Vi er også glade for at du satte pris på vareutvalget og den gode parkeringsmuligheten.

Dine positive ord betyr mye for oss og teamet på Årnes. Vi jobber hver dag for å gi våre kunder den beste opplevelsen mulig.

Takk igjen for at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss!

Kjøpte vaskemaskin og tørketrommel

Kjøpte vaskemaskin, tørketrommel og stablebrett. På lørdag og på tirsdag var alt fiks ferdig og klart til bruk. Rask levering og hyggelige folk som var hjemme og satte alt på plass og tok med seg det gamle tilbake. Sammen med all emballasjen. Enkelt og greit. 😊

Avaliação não solicitada

Hei Lise,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er så fornøyd med kjøpet av vaskemaskin og tørketrommel. Vi setter stor pris på at du fremhever den raske leveringen og at våre leveringsfolk var hyggelige og profesjonelle. Det er akkurat slik vi ønsker at opplevelsen skal være - enkelt og greit fra start til slutt!

Det er også flott at alt ble satt på plass og at de tok med seg det gamle utstyret og emballasjen. Vi er glade for at hele prosessen gikk så smidig for deg.

Takk igjen for at du valgte POWER, og vi håper du får mye glede av de nye apparatene dine!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av din lokale POWER-butikk⚡

God betjening

26 de janeiro de 2026

Hei Irene,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Det er deilig å høre at du opplevde god betjening hos oss. Slike positive tilbakemeldinger betyr mye for oss og motiverer teamet vårt til å fortsette å levere den beste servicen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av din lokale POWER-butikk⚡

Alltid like bra som før.

Alltid like bra som før.

Hei Steffen,

Takk så mye for at du bruker tiden din til å legge igjen denne fine anmeldelsen hos oss. Det setter jeg pris på. 😊

Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake til oss. ✨

Kjempe fornøyd

Kjempe fornøyd

Avaliação não solicitada

Hei Wenche-Iren,

Takk så mye for at du bruker tiden din til å legge igjen din anmeldelse hos oss. Det setter jeg pris på. 😊

Jeg er så glad for å se at du har hatt en fin opplevelse hos oss, takk for den flotte rangeringen.

Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake til oss. ✨

Super service

Handler ganske så mye det siste året. Alltid god service og leveranse.

Hei Christin,

Tusen takk for fem stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Ønsker deg ei flott dag og hjertelig velkommen tilbake i fremtiden. ❤️

Fabelaktig service fra start til mål

Fabelaktig service fra start til mål

25 de janeiro de 2026

Hei Stine

5 av 5. ⭐ Tusen takk for den flotte rangeringen og at du tar deg tiden. 😊 Håper du er godt fornøyd.

Ha en flott dag. Velkommen tilbake til oss er du. 😄

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid god opplevelse hos Power på…

Alltid god opplevelse hos Power på Årnes. Var stappfullt av kunder der, men de ansatte var like blide.

12 de janeiro de 2026

Hei

Tusen takk for denne anmeldelsen. 😊 Det er så fint å se at du har hatt en god erfaring hos oss. Jeg ser du er godt fornøyd.

Ønsker deg velkommen tilbake til oss. Ha en fin dag. ✨

POWER

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais