A empresa respondeu
Eg opplevde å bli lytta til og eg fekk etterkvart medhald. Det gjer tillit og at Power er framleis er aktuell for meg. Eg har hatt liknande oppleving ved tidlegare kjøp, faktisk gjorde opplevinga, d... Ver mais
A empresa respondeu
Sender melding nr 2! Hei! Har dessverre ikke hørt noe fra selgeren Marius i power Åsane. I går skulle jeg vært i Begravelse i Sandvikskirken kl 14. Kl 1415 dukket bring m mitt kombiskap opp!... Ver mais
A empresa respondeu
De ansatte gav god tillitt, var høflige og imøtekommende. Veldig blide og gav god service uten å virke tilgjorte. En fin opplevelse å ta med på veien. Kommer gjerne tilbake her
Åsane Senter 51, 5116, Ulset, Noruega

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Sender melding nr 2!
Hei!
Håper dere ringer meg på 47327849 og forklarer det hele!
Hilsen Arve Bjørndal

Resposta de Power.no - Åsane
Jeg synes de var effektive og gode til å beskrive produktet i butikken. De var også alle sammen høflige og hadde en veldig tone. Det eneste jeg vil gi minus for var at han som ga info om produkter i butikken sa att de ikke hadde det på lager og at de måtte bestille det, men når vi kom til han i skranken hentet han produktet fra lageret. Det viste seg at det var en data opplysning feil.

Resposta de Power.no - Åsane
Power Åsane en helt elendig kundeservice, fikk ikke hjelp med AEG tørketrommel da den lagde mye ulyder.
Var inne flere ganger å spurte om hjelp men ble bare bedt om å ordne med C&V selv.🤢🤢
Fikk telefon fra Power Åsane om jeg virkelig mente dette.
Fortsatt ingen svar her fra dem, heller ingen kompensasjon for 5 turer til Åsane og to halve dager fri fra jobb for å låse inn service mann som ikke fikk ordnet feil.
Kom fram i service rapport at dette var en dårlig serie med mye feil erfaringsmessig 🤢🤢
Den ansatte var så hyggelig og hjelpsom som det går an å bli.

Resposta de Power.no - Åsane
En fin opplevelse å ta med på veien. Kommer gjerne tilbake her

Resposta de Power.no - Åsane
Siden mit siste innlegg så er jeg blevet kontaktet av Power og har fått tilbudt kaffe til 50% når de får det tilbake på butikken dette er bra service

Resposta de Power.no - Åsane
Klikk og hent tok lengre tid enn det hadde gjort å kjøpe uten, varen hadde også vært åpnet tideligere, da det var skader på beskyttelsesplast på delene:

Resposta de Power.no - Åsane
Fikk det eg kom for, med god hjelp fant vi produktet kjapt, til god pris, veldig fornøyd

Resposta de Power.no - Åsane
Smilende og veldig hyggelig ansatt som forklarte godt, og sammen fant vi det jeg var ute etter 😊

Resposta de Power.no - Åsane
Fikk den varen jeg skulle ha, enkelt og greit, men litt vanskelig å få kontakt med ekspiditør. Kan virke som det er for få personer på jobb.

Resposta de Power.no - Åsane
Bestilte fra Power Åsane. Manglet vital del slik at varen var fullstendig ubrukelig.
Enkel retur av varen på Power Tromsø.

Resposta de Power.no - Åsane
Klikk og hent problemer måtte vente 1 time på at de fant klikk og hent produktet de sa de letet hele butikken mens de klødde seg i hodet sit.

Resposta de Power.no - Åsane
Fantastisk hjelpsom dame som hjalp meg å finne rett høytaler.

Resposta de Power.no - Åsane
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.