Power.no - Bjørkelangen Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Bjørkeveien 18, 1940 Bjørkelangen, NO

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Power Bjørkelangen Har handlet mye hos Power siden dem åpnet i Industriområde på Bjørkelangen En Topp butikk med bra utvalg og konkurranse dyktige priser. En betjening som yter topp service. Allti... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Skulle legge over alt fra gammel til ny telefon, noe som tok ca 3,5 time,kostet 800kr,men fikk ikke med epost,og noe annet, var der dagen etter men fikk ikke ordna det da, de lovte å ringe meg, men h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte ørepropper til power Bjørkelangen, kom raskt og var lettvint og hente de i butikk også. Alltid hyggelig og handle på Power Bjørkelangen. Øreproppene fra Sony har også god lyd og fungerer som... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Når en kommer til Power enten vi skal handle eller ha hjelp med data ,er det alltid hyggelige ansatte som hjelper. Å komme til POWER Bjørkelangen blir vi møtt med ansatte som vet hva service er.

Detalhes da empresa

1. Loja de Eletrônicos

Escrito pela empresa

Informações de contato

• Bjørkeveien 18, 1940, Bjørkelangen, Noruega

• 21004000
Promotion box for Power.no - Bjørkelangen

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

62 avaliações

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

8.502 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

God atmosfære hyggelige butikkansatte

God atmosfære hyggelige butikkansatte. Første gang jeg var i den powebutikken

16 de julho de 2026

Hei ANNE MARGRETHE LØKKEN,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at første besøket ditt hos POWER Bjørkelangen ga et så godt inntrykk, og at både atmosfæren og de butikkansatte gjorde opplevelsen ekstra bra.

Trevlig betjening

16 de julho de 2026

Hej Elise,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du hadde en god opplevelse og fikk trevlig betjening hos POWER Bjørkelangen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service og hyggelig betjening.

10 de julho de 2026

Hei Kjell,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service og hyggelig betjening hos POWER Bjørkelangen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

God service da en til slutt får…

God service da en til slutt får den..Butikken har litt igjen før de har 100% kundevennlighet...kundene blir prioritert utifra bekjentskaper og det er synd

3 de julho de 2026

Hei linje,

Takk for at du deler opplevelsen din.

Det er bra å høre at du til slutt fikk god service, men det er ikke slik det skal oppleves når prioritering virker å avhenge av bekjentskaper. Beklager at besøket ikke føltes fullt ut kundevennlig.

Tilbakemeldingen din er viktig, og vi tar med oss dette videre. Vi håper neste besøk gir en langt bedre opplevelse.

Meget god service

Meget god service

15 de junho de 2026

Hei Glenn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk meget god service hos POWER Bjørkelangen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper å se deg igjen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig god service av en hyggelig dame

Veldig god service av en hyggelig dame. Spurte til og med om jeg trengte hjelp til å bære varen ut i bilen.

14 de junho de 2026

Hei Ragnhild,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god service og ekstra hjelp hele veien.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper du blir like fornøyd neste gang også.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

13 de junho de 2026

Hei gro,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service hos POWER Bjørkelangen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen.

Strålende service

Fikk raskt og god hjelp, super service. Ble lett etter det jeg etterspurte. Ble raskt levert og igangsatt.

12 de junho de 2026

Hei Therese,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask og god hjelp, og at hele opplevelsen fra veiledning til levering og igangsetting gikk så smidig.

service og produkt

9 de junho de 2026

Hei Roger,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både service og produkt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyggelig betjening og god hjelp

4 de junho de 2026

Hei Tor,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde hyggelig betjening og god hjelp hos POWER Bjørkelangen. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Veldig rask og god service

Veldig rask og god service. 👍🎉

2 de junho de 2026

Hei Brith,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at du opplevde veldig rask og god service. Det setter vi stor pris på.

God service og hyggelig betjening

God service og hyggelig betjening

27 de maio de 2026

Hei Rolf,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service og hyggelig betjening i Bjørkelangen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig imøtekommende betjening,og god…

Veldig imøtekommende betjening,og god hjelp

23 de maio de 2026

Hei Anita,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde imøtekommende betjening og god hjelp hos POWER Bjørkelangen. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Raskt tilbud om hjelp.

21 de maio de 2026

Hei Toril,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk raskt tilbud om hjelp. Slike opplevelser setter vi stor pris på at du deler.

Alt i orden!

19 de maio de 2026

Hei Simon,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Så hyggelig å høre at alt var i orden!

En bra opplevelse

En bra opplevelse, dyktig og kunnskapsrik butikkansatte!

14 de maio de 2026

Hei werner,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var bra, og at du møtte dyktige og kunnskapsrike ansatte i butikken.

Hyggelig personell

Hyggelig personell, rask hjelp

14 de maio de 2026

Hei Per,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask hjelp og en god opplevelse i Bjørkelangen. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig god servis han viste oss …

Veldig god servis han viste oss hvordan produktet vi kjøpte skulle brukes takk

7 de maio de 2026

Hei Grethe,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen.

Det er veldig fint å høre at dere fikk god hjelp og en god gjennomgang av hvordan produktet skulle brukes. Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele opplevelsen.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Kunde mottager kunne ikke ta i mot pant…

Kunde mottager kunne ikke ta i mot pant og da ble det bare trøbbel ellers er jeg fornøyd med Poeer

6 de maio de 2026

Hei Torstein,

Takk for tilbakemeldingen. Det er bra å høre at du ellers er fornøyd, selv om det ble unødvendig trøbbel rundt pantemottaket.

Det skal selvfølgelig være enkelt når slike ting skal ordnes, så vi setter pris på at du sier ifra. Hvis du ønsker hjelp videre med akkurat dette, kan du kontakte kundeservice direkte slik at saken kan følges opp nærmere.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyggelig dame som hjalp meg på alle…

Hyggelig dame som hjalp meg på alle mulige måter.

7 de maio de 2026

Hei Bente,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og ble tatt godt vare på i Bjørkelangen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Bjørkelangen⚡

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais