Power.no - City Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

Dronningensgt. 40, 0154 Oslo, NO

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Selve klikk og hent gikk veldig fint. Men jeg mener at det hadde vært lurt at de som leverer ut produkter gjør obs på at det produktet ikke gjelder fornøydhetsgarantien. Når man kjøper en klokke på ne... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tusen takk for veldig god hjelp,en rolig ung dame som klarerte min nye telefon med overføringer fra eldre til Samsung. da jeg kom hjem ble jeg litt usikker på enkelte ting.Idag mandag kl 10 kom jeg t... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hei, jeg reserverte en støvsuger på nett, henting i butikk. Ekspeditøren var vennlige og hjálp meg med å få strippet esken sånn at jeg kunne bære den. Tungt for en gammel dame. Han som strippet spurte... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg ønsker å gi en stor takk for den fantastiske servicen jeg fikk i Power butikken på dronningens gate. Jeg ble møtt med et varmt smil fra første stund, fikk god og profesjonell hjelp, og følte me... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Eletrônicos

Escrito pela empresa

Informações de contato

• Dronningensgt. 40, 0154, Oslo, Noruega

• 21004000
Promotion box for Power.no - City

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

130 avaliações

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

10.898 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig hyggelig og hjelpsom kassadame.

Hun bidro til at vi fikk kjøpt den støvsugeren vi ønsket oss, samt utpakkingen slik at vi kunne ta den hjem uten emballasje.

13 de março de 2026

Hei Bjørnar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at kassadamen var så hjelpsom og bidro til at dere fikk akkurat den støvsugeren dere ønsket. Det er også flott at hun hjalp til med utpakkingen slik at dere kunne ta den med hjem uten emballasje.

Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele denne positive opplevelsen. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og våre ansatte.

City er bra, Grefsen dårlig unngå Power

God rask service og bra info da jeg spurt om ting tidligere, Power Grefsen er annerledes de ljuger om ting så blir det helt annerledes etterpå. Dette gir at jeg skal unngå å handle i det hele tatt på Power da jeg blitt utsatt for økonmoisk overgrep av de.

13 de março de 2026

Hei Anders,

Takk for tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at du har hatt gode opplevelser med Power City, med rask service og god informasjon.

Vi tar det du beskriver om Power Grefsen på alvor. Det du har opplevd er ikke i tråd med våre standarder.

Når det gjelder den økonomiske situasjonen du nevner, vil vi gjerne hjelpe deg med å se nærmere på dette. Kan du gi oss mer informasjon om hva som skjedde og hva som ble lovet kontra hva som faktisk skjedde?

Som forventer

Som forventer

8 de março de 2026

Hei Tore,

Takk for din tilbakemelding! Det er flott å høre at du er fornøyd med opplevelsen din hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dine erfaringer.

Very good service

Very good service
Thank you

7 de março de 2026

Hi Eno,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med servicen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av din lokale POWER-butikk⚡

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Hei L,

Det er helt normalt at leveringen tar litt tid når du bestilte i går. For standardleveringer er estimert leveringstid 3-7 virkedager, så bestillingen din er fortsatt innenfor forventet tidsramme.

Du kan sjekke statusen på bestillingen din ved å logge inn på MyPOWER-kontoen din på POWER.no under "Ordre og kvitteringer", eller bruke lenken i ordrebekreftelsesmailen din. Når bestillingen er sendt, får du et sporingsnummer slik at du kan følge pakken underveis.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Oslo City⚡

Hyggelig og hjelpsom betjening

Hyggelig og hjelpsom betjening
Sentral beliggenhet

6 de março de 2026

Hei Toril,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du opplevde hyggelig og hjelpsom betjening hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Det er også flott at du synes beliggenheten vår er sentral og praktisk. Vi jobber hardt for å gi våre kunder den beste servicen, så det gleder oss å vite at vi lyktes med det under ditt besøk.

Takk igjen for at du valgte oss, og vi ser frem til å betjene deg igjen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hver gang jeg besøker jeg fikk god…

Hver gang jeg besøker jeg fikk god kunde støtte bra tilbud med god kunnskap hjelp

6 de março de 2026

Hei TOIBA,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du har hatt så gode opplevelser hos oss. Vi setter stor pris på at du opplever god kundestøtte, bra tilbud og at våre ansatte kan hjelpe deg med sin kunnskap. Det betyr mye for oss at du er fornøyd med servicen vår.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fordi power har en veldig bra…

Fordi power har en veldig bra kundervice, og i tilleg ansatte til power er veldig hjelpelig og høflige. Power er best.

3 de março de 2026

Hei Ousman,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du har hatt en så positiv opplevelse med både kundeservicen vår og de ansatte. Vi er stolte av teamet vårt og deres dedikasjon til å gi god service. Det betyr mye for oss at du opplever POWER som best!

Fantastisk service…

Fantastisk service…
Hjelpsom og kunnskapsrik kundebehandler.

3 de março de 2026

Hei Ann-Kristin,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde så god service og at kundebehandleren var hjelpsom og kunnskapsrik. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestillte på nett fikk mail gikk rett i…

Bestillte på nett fikk mail gikk rett i kassa oppga telefonnummer betalte å fikk varen rett i hånda ingen ventetid hurtig og enkelt

1 de março de 2026

Hei Jack,

Tusen takk for din fantastiske anmeldelse på 5 stjerner! Det er deilig å høre at du hadde en så smidig opplevelse med bestillingen din.

Vi er glade for at hele prosessen gikk så enkelt for deg - fra nettbestilling til å motta varen direkte uten ventetid. Det er akkurat den type service vi streber etter å levere til alle våre kunder.

Din positive tilbakemelding betyr mye for oss og hjelper andre kunder med å forstå hva de kan forvente når de handler hos POWER. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring.

Takk igjen for at du valgte POWER, og vi håper å kunne hjelpe deg igjen i fremtiden!

Fornøyd kunde her

18 de fevereiro de 2026

Hei Sharlyn,

Jeg setter stor pris på at du tar deg tid til å legge igjen en vurdering! Du er velkommen tilbake hos oss på POWER! 🤩

Linn

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra at jeg kunne sjekke på nett at dere…

Bra at jeg kunne sjekke på nett at dere hadde varen (en toner) og i hvilken butikk, og at jeg kunne reservere den for senere henting. Men varen lå ikke klar for henting slik dere lovet, det tok noen minutter for ekspeditøren klarte å hente den frem fra avdelingen hvor den var til salgs. Samtidig var ekspeditøren selv veldig hyggelig og ordentlig.

21 de fevereiro de 2026

Hei Gert-Fredrik,

Takk for tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at du synes det var enkelt å sjekke varetilgjengelighet og reservere toneren på nettsiden vår. Vi setter stor pris på at du nevner at ekspeditøren var hyggelig og ordentlig.

Vi beklager at varen ikke lå klar for henting som lovet, og at det tok ekstra tid å hente den frem. Dette er ikke den opplevelsen vi ønsker at kundene våre skal ha.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkelt å bestille og hente i butikk

Enkelt å bestille og hente i butikk. I tillegg var det et godt tilbud.

5 de fevereiro de 2026

Hei Tore,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Det er flott å høre at du synes det var enkelt å bestille og hente i butikk, og at du var fornøyd med tilbudet. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Det var en fin opplevelse med…

Det var en fin opplevelse med arbeideren, men de hadde bare en kabel som jeg bestilte og ikke to så jeg måtte gå til Kjell for å kjøpe en helt lik kabel som er 70 kroner dyrere.

10 de fevereiro de 2026

Hei Karolis,

Jeg beklager så mye for feilen og at butikken ikke hadde nok av varen på lager som forventet. Det har jeg stor forståelse for er en skuffende erfaring. Dette er noe vi absolutt forsøker å etterstrebe da vi forstår godt at en slik feil som dette er irriterende og vi beklager feil i lagerbeholdningen.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss skulle du ha noen flere spørsmål. Vi er også tilgjengelig hos vår kundeservice. 😊

Linn

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg visste hva jeg ville ha

Jeg visste hva jeg ville ha. Butikken sendte en sms og sa ifra når varen var på plass

8 de fevereiro de 2026

Hei Idun,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du visste akkurat hva du ville ha og at alt gikk så smidig. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Det er deilig å høre at SMS-varslingen fungerte perfekt for deg, slik at du fikk beskjed når varen var klar for henting. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere god service.

Takk igjen for at du valgte oss!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Han som hjalp meg var veldig hyggelig…

Han som hjalp meg var veldig hyggelig og hjelpsom.

4 de fevereiro de 2026

Hei Kristin,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du hadde en så positiv opplevelse. Vi er stolte av teamet vårt og det er fantastisk å vite at du følte deg godt ivaretatt. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Bra kvalitet og god pris

Bra kvalitet og god pris

5 de fevereiro de 2026

Hei Faustina,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med både kvaliteten og prisen på produktet ditt. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg sa at jeg ønsket å kjøpe trådløs…

Jeg sa at jeg ønsket å kjøpe trådløs ørepropper med silikon. Ble solgt ørepropper uten silikonputer.

2 de fevereiro de 2026

Hei Peter-André,

Takk for tilbakemeldingen.
Vi beklager at du fikk feil produkt i forhold til det du ba om. Du skal selvfølgelig få det produktet du spurte etter.
Kom gjerne innom POWER butikken du handlet oss, slik at vi kan se om vi får løst dette med deg 😊️
Vi beklager feilen og håper du får en bedre opplevelse ved bytte.

Veronica

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyggelig ansatte ved kassa.

3 de fevereiro de 2026

Hei Mahen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde de ansatte ved kassa som hyggelige. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen med oss.

Det er fantastisk å vite at teamet vårt gjorde et godt inntrykk på deg. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeservicen.

Takk igjen for at du valgte POWER, og vi håper å se deg igjen snart!

Kjempebra service.

Ja, jeg gir power en bra service. De får de ikke raskt til å få hjelp. Han, jeg pratet meg en kjempehyggelig kar. E det var ryddig i butikken. Og derfor gjør man sekser. Jeg kommer nok tilbake butikken sein. En annen gang.

1 de fevereiro de 2026

Hei Lars,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde kjempebra service og at medarbeideren vår var så hyggelig og hjelpsom. Vi er også glade for at du synes butikken var ryddig og velorganisert.

Det betyr mye for oss at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake når du trenger oss igjen!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER City⚡

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais