Power.no - Finnsnes Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

Skolegata 10, 9300 Finnsnes, NO

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Var spent på å handle på power, har vært så mye «omtale» at det prøves å selges varer og tjenester når man bare vil ha det man orginalt skulle ha, men her opplevde jeg ikke dette. Fikk et spørsmål om... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Det som var positivt, var at Power hadde inne mye forskjellig tørketrommel. Det hadde ikke Elkjøp. Ordner alt av research og betaler med klikk og hent. Venter til jeg får sms om at den er klar... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Som kunde på 78 år er det særdeles godt å ha et lokalt Power som velvillig stiller opp for kunden når selv det minste problemet trenger en løsning. All kred til «support» Finnsnes.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Var helt fantastisk bra service, blei sport om hjelp med enn gang æ kom inn i butikken. hyggelig mann og snakke med, han var hjelpsom og produktet syns jeg virka veldig bra.

Detalhes da empresa

1. Loja de Eletrônicos

Escrito pela empresa

Informações de contato

• Skolegata 10, 9300, Finnsnes, Noruega

• 21004000
Promotion box for Power.no - Finnsnes

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

70 avaliações

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

10.898 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Hei Hanne,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse med hjelpsom og hyggelig betjening hos POWER Finnsnes.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper å se deg igjen.

Rask og hyggelig handel

18 de junho de 2026

Hei Siv,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at handelen opplevdes som rask og hyggelig.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rask og hyggelig handel med en proff…

Rask og hyggelig handel med en proff selger.

17 de junho de 2026

Hei Jan,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at handelen var rask og at opplevelsen med selgeren var så god.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette om POWER Finnsnes.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fikk hjelp til å finne rett kabel

8 de junho de 2026

Hei Arvid,

Takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du fikk hjelp til å finne riktig kabel.

Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din med POWER Finnsnes.

God kunde behandling.

15 de junho de 2026

Hei Øystein,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god kundebehandling hos POWER Finnsnes.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Selgeren var dyktig og gav gode…

Selgeren var dyktig og gav gode anbefalinger

Hei Torbjørn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk gode anbefalinger og en god opplevelse i Finnsnes-butikken. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rask levering og hyggelig utlevering…

Rask levering og hyggelig utlevering fra butikk.

13 de junho de 2026

Hei Jan,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at leveringen gikk raskt og at utleveringen fra butikk var en god opplevelse.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fikk ingen hjelp i butikken

Fikk ingen hjelp i butikken, ingen som sa hei engang når jeg kom inn. Jeg fant det jeg trengte og gikk til kassen. Som var tom. Flere i kø, hvor en ansatt sto på siden og hjalp en annen kunde. Greit nok, men med så mange ansatte i butikken så må kassen prioriteres for å unngå kø og venting. Han som sto i kassen lette etter en ordre til en annen kunde, men han hadde et ekstremt tregt tempo, labbet avgårde i sirup. Omsider kom det en ansatt å tok neste kasse, og her reagerer jeg igjen på kundeservicen, ikke et eneste hei. Jeg ønsker sterkt at dere tar en oppstramming rundt dette for å få kunder til å føle seg mer sett og velkommen, noe jeg ikke gjorde.

Hei Tb,

Takk for at du velger å fortelle oss om din opplevelse!

Det er trist å høre om den erfaringen du har hatt hos oss, og at inntrykket du fikk ble såpass negativt, det er klart at vi her burde ha hatt en prioritering rundt kasse-område for å forhindre lange ventetider. Vi tar med oss din tilbakemelding videre internt slik at vi kan se på bedre løsninger i fremtiden og jeg beklager for ulempen dette har medført deg.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyggelig betjening som hadde god…

Hyggelig betjening som hadde god kunnskap på produktet jeg kjøpte

Hei Knutsen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og veiledning fra teamet i Finnsnes, og at kunnskapen om produktet gjorde opplevelsen ekstra god.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Finnsnes Ok service i butikken og fantastisk lyd…

Ok service i butikken og fantastisk lyd av den nye JBL 520 😀🤘👏

3 de junho de 2026

Hei JH Seljenes,

Takk for tilbakemeldingen. Så bra å høre at du er fornøyd med lyden på den nye JBL 520, og at besøket i Finnsnes også ga en god opplevelse.

Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Var helt fantastisk bra service

1 de junho de 2026

Hei Kristoffer,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk hjelp med en gang og hadde en så god opplevelse i butikken.

Så fint også at både servicen og produktet ga et godt inntrykk.

Kjapp og expeditt service

Kjapp og expeditt service. Fikk det jeg spurte om

2 de junho de 2026

Hei Lars,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk kjapp og effektiv service, og at du fikk det du spurte om.

Bra produkt

23 de maio de 2026

Hej Rolf-Arne,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med produktet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lettvint å reservere varer,hyggelig og…

Lettvint å reservere varer,hyggelig og hjelpsom betjening

14 de maio de 2026

Hei Lill,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at det var lettvint å reservere varer, og at opplevelsen med betjeningen var god.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dere hadde det jeg trengte og er så…

Dere hadde det jeg trengte og er så langt fornøyd med varen

10 de maio de 2026

Hei Gøran,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Så hyggelig å høre at dere fant det dere trengte og at dere så langt er fornøyd med varen.

Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele opplevelsen.

Fikk god hjelp

7 de maio de 2026

Hei LISS,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp i Finnsnes.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hun som ekspedert var hyggelig og…

Hun som ekspedert var hyggelig og hjelpsom :)

6 de maio de 2026

Hei Inger-eva,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk hyggelig og hjelpsom service i Finnsnes. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

God opplevelse

Enkel og grei bestilling. Rask og effektiv betjening av veldig hyggelig butikkmedarbeider da jeg hentet varene.

7 de maio de 2026

Hei Ingrid,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at bestillingen var enkel, og at opplevelsen ved henting var rask, effektiv og hyggelig. Det setter vi stor pris på.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig pantet med magneten ville ikke…

Dårlig pantet med magneten ville ikke sitte fast,når man skulle montere,har fått levert den tilbake til power,fikk pengene tilbake

29 de abril de 2026

Hei Wenche.

Takk for at du sier fra og tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding til oss.
Slik skal det ikke være, og vi beklager at magnetfestet ikke satt som det skulle ved montering.
Vi tar tilbakemeldingen din videre for å vurdere kvalitet og monteringsløsning på produktet, slik at dette kan bli bedre fremover.
Hvis du ønsker at vi skal se nærmere på dette med deg, så gjerne send meg en mail på review@power.no, legg ved din kontakt info, samt original anmeldelse herfra.

Ønsker deg en fin dag! 😊️

Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Som kunde på 78 år er det særdeles godt…

22 de abril de 2026

Hei Johnny,

Tusen takk for de fine ordene.

Det er veldig hyggelig å høre at den lokale butikken på Finnsnes har vært til god hjelp, og at du har fått god støtte når du har trengt det.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og all krediten til POWER Finnsnes.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Finnsnes⚡

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais