Utrolig dårlig service. Jeg kjøpte en ekstra sim kort for å bruke på bærbar tablett. Medarbeideren avviste flere ganger for å aktivere sim-kort og jeg ble bedt om å aktivere det på appen. Jeg aktivert... Ver mais
A empresa respondeu
Vi var innom på Lørenskog for å kjøpe 2 rimelige pc for bruk under reise. Under kampanje nå så får vi byttet inn 2 gamle maskiner til kr 750,- pr stk. Dette ble ordnet på en god måte av hjelpsomme og... Ver mais
A empresa respondeu
Blev tatt imot av en god og vennlig selger. Fikk riktig god hjelpe til å finne korrekt produkt. De hadde det ikke på lager men blev sendt til Strømmen Power for å hente hos de, men her var ser... Ver mais
A empresa respondeu
Kjempeservice på Power Lørenskog! Jeg kjøpte en printer på klikk og hent før pinsen. Måtte returnere den da blekkpatronene som fulgte med var knusktørre uken etter. Fikk pengene tilbake uten noe spørs... Ver mais
Solheimsveien 6-8, 1473, Lørenskog, Noruega

Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Poszło sprawnie i szybko szczego jestem zadowolony

Resposta da Power.no - Lørenskog
Jeg fikk sms om at varen jeg hadde bestilt (en tank for retur av overflødig toner) hadde ankommet. Jeg hadde venta i 2 uker.
Når jeg kom til Power Lørenskog så fant de ikke varen! Etter å ha vært i butikken i 1 time måtte jeg gå.
Jeg har en printer fordi jeg har et behov for den! Tror jeg må tenke meg om før jeg bestiller kritisk del hos Power igjen!

Resposta da Power.no - Lørenskog
Skulle hente ett forhåndsbestilt og betalt produkt. Henvendte oss i hovedkassa, men ble henvist videre til en annen avdeling. Her var det få ansatte som var tilgjengelig. Fikk etterhvert hjelp av en vi huket tak i ( ventet nesten 30 minutter) da havnet vi tilbake i kassen hvor vi startet. Han som hjalp oss var super han. Kanskje alle henteproduktene burde vært stående i hovedkassa ( der det er ansatte tilgjengelig)

Resposta da Power.no - Lørenskog
Takk til Tom I kassa for langt over snittet god kundeservice

Resposta da Power.no - Lørenskog
Det tok veldig lang tid med utlevering av produktet. Etter ca 40 minutters venting, viste det seg at de ikke hadde produktet på lager. Vi fikk til slutt utstillingsmodellen i stedet og 8 prosent i avslag på prisen. Har også tidligere opplevd at lagerstatus i systemet ikke stemmer med virkelig status.

Resposta da Power.no - Lørenskog
Power er en bra butikk, hyggelig folk. for å nevne bytte og retur av varer fungerer nra.
bare når du kommer til kassen eller snakke med en rådgiver, da blir ventetiden mer enn man kan forvente

Resposta da Power.no - Lørenskog
Ikke mulig å få hjelp. Hadde bestilt med klikk og hent. Etter å ha ventet i 30 minutter i avdelingen gikk jeg til kassen, men der var det heller ikke noe hjelp å få. Godt Elkjøp ligger rett ved. Fikk kjøpt det jeg trengte der med god og rask hjelp.

Resposta da Power.no - Lørenskog
Tok veldig lang tid med utlevering av varen på lageret og flere av de som ventet ble bedt om å heve kjøpet da de ikke kunne finne riktig vare på lageret.

Resposta da Power.no - Lørenskog
Bestilte and pakke fra dem som var viktig.
Når jeg mottok pakken og åpnet den var den tom. Det var ingen tegn på pakken at den var tuklet med. Jeg sjekket også om det var noen hemmlig deler hvor den kunne være. Men det var helt tom. Så jeg har blitt sendt luft før. Jeg tok kontakt med engang og har ikke hørt noe fra saken min på over en ukes tid nå. Jeg trodde jeg var smart med å bestille varen i god tid i forvei men det var en bom.

Resposta da Power.no - Lørenskog
Fikk verdensklasse hjelp. Selger hadde veldig god kunnskap om produktet

Resposta da Power.no - Lørenskog
Ny stekeovn ìble levert med feil.
Ble reklamert samme dag som den ble kjøpt , ble lovet ny stekeovn levert to dager senere. Dette tidspunktet ble flyttet i dag , ny levering er fredag .
Ikke bra !

Resposta da Power.no - Lørenskog
De hadde det ikke på lager men blev sendt til Strømmen Power for å hente hos de, men her var service dårlig, kunne ikke hjelpe med å bytte et produkt da de har et annet system. Blev sendt retur til Power Lørenskog, de var uforstående for responsen.
Hos Lørenskog var hjelpen god og de hjalp og bestille produktet jeg søkte og tog imot min retur.
Top karakter til Lørenskog.
Minut karakter til Power Strømmen.

Resposta da Power.no - Lørenskog
Fikk skjerm besiktelse av en ansatt, hvor var plutselig blir informert av denne passer ikke til nevnte model av tablet som ble kjøpt samtidig.
Ok fint, etter dette fikk ikke kvittering på mail så må returnere og be for kvittering, da på kvittering hvor stor på kvittering at skjerm besiktelse er montert og også skjerm besiktelse som ingen av dem jeg fikk.
Så utrolig dårlig servis og opplevelse.

Resposta da Power.no - Lørenskog
Personale Shavez på Lørenskog hjalp meg med veiledning og retninger og kundeservice gjorde en smooth og rask jobb

Resposta da Power.no - Lørenskog
Svært imøtekommende og kompetent butikkansatt (Lørenskog) som var svært hjelpsom ved kjøp av ny tv.

Resposta da Power.no - Lørenskog
At dere hadde en oppvaskmaskin på lager. Den jeg hadde bestilt ble jeg anbefalt å ikke kjøpe, fordi den hadde glideskinne på døren. Og glidskinne ville medføre at døren ville butte i sokkelen. Dette er rart for meg da jeg trodde at glideskinne nettop skulle forhindre dette. Da ente jeg opp med en maskin uten glideskinne, 1500 kr dyrere og som buttet i sokken. Den jeg hadde reservert var på tilbud. Jeg er missfornøyd med kommunikasjonen, men den jeg kjøpte ser ut til å virke. Den jeg endte med er ett Power produkt . Det var kanskje derfor jeg ble overbevist om at den jeg ville ha ikke kom til å passe. Pass på, ha med en fagperson når du skal handle på Power Lørenskog

Resposta da Power.no - Lørenskog
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.