Allt var klart i butikken da jeg skulle hente varen, fikk god hjelp til å sikkre varen på tilhenger , Har fått hjelp av butikksjefen på power i Rådalen ved flere anledninger , alltid like blid... Ver mais
A empresa respondeu
En veldig hyggelig ung flink og kunnskapsrik dame som ekspederte oss. Ble kjøpt mye mer enn det vi i utgangspunktet tenkte, men det var noe vi hadde tenkt på. Så det ble en ny robotstøvsuger. Gleder o... Ver mais
A empresa respondeu
Fikk flere meldinger om at tv skulle komme. Tv tok ekstra lang tid og få! Ble lovet pris avslag. Fikk ikke det! Dere meldte ikke at tv var kommet før jeg etterlyste den selv. Oppdatering:... Ver mais
A empresa respondeu
Vi møtte en flink , dyktig ung kvinnelig selger. Vi ble informert om hva som var det beste kjøpet for oss. Ellers har vi fra tidligere god erfaring med Power sin service og hyggelige medarbeidere.
Laguneveien 21, 5239, Rådal, Noruega

Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Flott håndtering av ekspeditør og veldig fornøyd med resultatet.

Resposta da Power.no - Lagunen
kjøpte på nett medlevering i butikk, detvar helt ok

Resposta da Power.no - Lagunen
Fikk en mail eg måtte inn på for og endre leveringsdato. Jeg gikk inn på linken men der kunne jeg ikke endre noe👎

Resposta da Power.no - Lagunen
Jeg kjøpte nylig en telefon hos POWER Lagunen, og opplevelsen var svært skuffende.
Da jeg skulle kjøpe telefonen, forsøkte de ansatte i telefonavdelingen å selge meg ekstrautstyr. Jeg takket høflig nei, men opplevde at personen som hjalp meg ble synlig irritert etter dette. Stemningen endret seg med én gang, noe som gjorde hele handelen ubehagelig.
Da jeg kom hjem oppdaget jeg at telefonen var defekt, og jeg måtte derfor tilbake til butikken for å få den byttet. Der møtte jeg samme ansatte igjen, og opplevde både en nedlatende tone og dårlig holdning. Jeg fikk heller ingen form for kompensasjon for ekstra kjøring eller ulempen med å motta et defekt produkt.
Feil kan skje, men kundeservice handler om hvordan man håndterer situasjonen etterpå. Her følte jeg meg verken tatt på alvor eller behandlet med respekt. Dette var en veldig dårlig kundeopplevelse, og jeg kommer ikke til å handle her igjen.

Resposta da Power.no - Lagunen
Lokal butikk. Enkelt å finne frem og vennlig betjening.
Bestilte på nett og hentet i løpet av en time. Null stress!

Resposta da Power.no - Lagunen
Utrolig flinke og høflige medarbeidere! Fikk all den hjelpen jeg trengte!
Laguneparken.

Resposta da Power.no - Lagunen
Bra tilbud på noe vi trengte! Og de hadde tilbudet klart i butikken. Opplever ofte at andre ikke har det de reklamerer for...

Resposta da Power.no - Lagunen
Utmerket service og hjelp fra en ansatt ved navn Tommy som dere i POWER Lagunen kan være stolt av.

Resposta da Power.no - Lagunen
Personalet var imøtekommende og flink og forklare.

Hyggelig og hjelpsom!
Jeg ble hjulpet av en hyggelig, smilende og hjelpsom ekspeditør.

Resposta da Power.no - Lagunen
God og imøtekommende service.

Resposta da Power.no - Lagunen
Guttungen skal kjøpe ny mobil for konfirmasjon penger og personale prøver presse på han dyrere mobil. Og prøve få han til bytte abonnement, forferdelig personale som ikke var mye imøtekommende for det han var på jakt etter.. Aldri mer Power lagunen for vår del.. Vil tilføye at etter lagt ut denne anmeldelsen, så tok ledelsen kontakt med meg og ga en oppriktig unnskyldning! Supert at butikken tar kundeopplevelse på alvor... Så gir nok Power sjansen igjen

Resposta da Power.no - Lagunen
Rask respons og god service i butikken ved henting

Resposta da Power.no - Lagunen
En utrolig hyggelig og kunnskapsrik medarbeider

Resposta da Power.no - Lagunen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.