Vil bare si fikk fantastisk kundeservice på power Majorstua av en som heter Emilio. Han var utorlig service innstilt, tross for at en outlet vare ikke følgte med bein (ikke skrevet på nettsiden dems,... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg hadde klikk og hent på en støvsuger til 899kr på kampanje. Ansatte jeg møtte var veldig bestemt på at den var dårlig og at jeg måtte kjøpe en mye dyrere en til 3000kr. ( Snakket ned Power sitt pro... Ver mais
A empresa respondeu
Fredrik hjalp meg med 3 krevende problemstillinger i dag, og utførte dette perfekt. Jeg er meget fornøyd. Ps. Tillegg! Ettersom jeg alltid bruker Power, vil jeg også fremheve Emilio! Jeg var inno... Ver mais
Sørkedalsvn. 33, 0369, Oslo, Noruega

Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Engasjert betjening som leverer strålende service!

Resposta da Power.no - Majorstuen
Strålende service på alle måter - gode priser og tilbud

Resposta da Power.no - Majorstuen
Det var ganske rask og hyggelig opplevelsen.

Resposta da Power.no - Majorstuen
Selger var personlig og hyggelig, tok hensyn til min situasjon, og solgte meg inn/opp på abbonement og forsikring basert på dette. Jeg betalte ikke mer enn jeg hadde planer om når jeg gikk inn i butikken og møtte ikke på noen gjemte kostnader.
Jeg kjøpte hovedsaklig en Switch 2 og en case for oppebevaring av den.

Resposta da Power.no - Majorstuen
Avoid buying things at Power, not worth the effort you have to go later on. The delivery is late,the installation people never came. And talking to a wall would give better results than customer care.

Resposta da Power.no - Majorstuen
Drittlei av spørsmål om service avtale på et enkelt spørsmål om produkt kjøpt der. Aldri opplevd hos Elkjøp

Gode parkeringsmuligheter. God kundebehandler

Resposta da Power.no - Majorstuen
Veldig god service og informasjon om tilbud!

Resposta da Power.no - Majorstuen
Var feil pris jeg fikk tilbud om. Kjekket pris og den var lavere til fastpris.

Resposta da Power.no - Majorstuen
Andreas gav meget god hjelp og tok seg god tid til å forklare.

Resposta da Power.no - Majorstuen
Vi fikk rask og god hjelp ved kjøp av nye hvitevarer. Selger hadde god kompetanse om de ulike varene og ga oss et godt tilbud.

Resposta da Power.no - Majorstuen
Etter 6 måneder fungerte ikke lading på Ipods. Jeg har serviceavtale, men måtte purre på svar og tilbakemelding etter 14 dager. Fikk så svar etter noen dager om at de ikke kunne repareres. Dette synes jeg tok alt for lang tid, selv om tilbakemeldingen var at jeg skulle komme til butikken, og dere skulle finne en løsning... Da var jeg allerede reist på ferie.

God hjelp og tydelig forklaring. Rask service. Takk til Andreas

Resposta da Power.no - Majorstuen
Super service, Roger var hyggelig og serviceminded!

Helt ræva!
Bestilte vare på klikk og hent. Får melding om at varen er klar for henting og møter opp. Varen var ikke klar og ingen av de slappe 17-år gamle selgerne tar seg bryet med å finne varen. Jeg må fly butikken opp og ned for å få tak i varen som i utgangspunktet skulle være klar for henting. Dette systemet funker ikke så ikke send melding om at ordre er klar når den ikke er det. Den turen kunne jeg gjerne spart meg. SKJERPINGS

Resposta da Power.no - Majorstuen
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.