Power.no - Sandefjord Avaliações 66

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Nygårdsveien 88, 3221 Sandefjord, NO

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Betjeningen hos Power er gode, og vi har fått en svært god kontakt med Edgar og Sergej, som bestandig gjør sitt ytterste for å hjelpe oss, også hvis noe er gått galt. De er svært gode representanter... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Produktene er svært god kvalitet og godt lyd og appen fungerer fint. Men har funnet ut den med dobbel skal være svært spenende. Hvis får jeg et godt tilbudt da skal hente en til . Venter deres t... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Eletrônicos

Escrito pela empresa

Informações de contato

• Nygårdsveien 88, 3221, Sandefjord, Noruega

• 21004000
Promotion box for Power.no - Sandefjord

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,5

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ble meget godt mottatt og fikk fin…

Ble meget godt mottatt og fikk fin hjelp over hele linjen. Fikk god service og kjøpte både Nettbrett og Smart klokke 👍

12 de abril de 2026

Hei Rolf,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du ble så godt mottatt i butikken og fikk fin hjelp gjennom hele prosessen. Vi er glade for at du var fornøyd med servicen og at du fant både nettbrett og smartklokke som passet dine behov.

Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å gi alle våre kunder, og det gleder oss å vite at teamet vårt leverte den servicen du fortjente.

Takk for at du valgte POWER, og vi håper du blir fornøyd med dine nye produkter!

Meget bra Levert

Meget bra Levert

12 de abril de 2026

Hei Odd,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at leveringen gikk så bra og at du er fornøyd med opplevelsen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din.

Hei RIKKE,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde personalet vårt som hyggelige, informative og kunnskapsrike. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å levere til alle våre kunder.

Det gleder oss enormt at besøket ditt i Sandefjord var så vellykket!

Hei Mette,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med servicen på POWER Sandefjord. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Handlet via klikk&hent

Handlet via klikk&hent. Fikk mld etter 30 minutter at varen var klar for henting.

10 de abril de 2026

Hei Arne,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at klikk&hent-tjenesten vår fungerte så bra for deg, og at du fikk beskjed om at varen var klar for henting allerede etter 30 minutter. Vi setter stor pris på at du valgte å handle hos oss og at opplevelsen var positiv.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget dyktig og hjelpsom tekniker i…

Meget dyktig og hjelpsom tekniker i Support

5 de abril de 2026

Hei Thor,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at teknikeren vår i Support var så dyktig og hjelpsom. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen.

Det betyr mye for oss å vite at vi leverte den servicen du forventet, og vi er glade for at du fikk den hjelpen du trengte.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Guttene i mobilavd er flinke og…

Guttene i mobilavd er flinke og hjelpsomme. Det hender det er lang ventetid, men det er fordi det er mange kunder som trenger hjelp - og hver ekspedisjon tar ofte lang tid. De ansatte er blide og hyggelige og blir ikke sure pga kunder som ikke skjønner seg på moderne telefoner.

31 de março de 2026

Hei Brit,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at teamet i mobilavdelingen på Sandefjord har gitt deg så god service. Vi setter stor pris på at du nevner hvor flinke og hjelpsomme de er, og at de tar seg tid til å hjelpe hver kunde ordentlig. Det er akkurat den typen service vi ønsker å levere.

Vi forstår at ventetid kan være utfordrende, men som du selv påpeker, er det fordi vi ønsker å gi hver kunde den oppmerksomheten de fortjener. Det er deilig å høre at de ansatte våre forblir blide og tålmodige.

Takk for at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen!

Fik veldig god hjelp

3 de abril de 2026

Hei Hilde,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du fikk så god hjelp hos oss i Sandefjord. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget god kundebehandling i butikken

Alle kundebehandlere i butikken er veldig hjelpsom, vennlig og hyggelig.

1 de abril de 2026

Hei Vigdis,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at teamet vårt i Sandefjord har gitt deg så god service. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Det betyr mye for oss å vite at våre medarbeidere har vært hjelpsome, vennlige og hyggelige. Slike tilbakemeldinger motiverer hele teamet vårt til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen.

Takk igjen for at du valgte POWER!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kjøpte et nytt tv

Kjøpte et nytt tv. Selger var pågående for mersalg, hvor han påstod at dersom jeh hadde en hdmi kabel fra før som var eldre enn 2 år burde jeg bytte denne ut, da eldre hdmi kabler mistet sin evne å lede signaler og gi dårligere tv signaler. Dette er selvfølgelig bare sprøyt, men å villede eldre mennesker som undertegnede gikk ikke denne gangen. Håper ikke power i sine mersalgskurs for ansatte anbefaler selgere å komme med usannheter.

28 de março de 2026

Hei Øyvind

Takk for at du sier ifra.
Slik informasjon skal selvsagt være korrekt, og det du beskriver om HDMI‑kabler er ikke i tråd med hvordan vi ønsker at rådgivning og mersalg skal foregå.
Vi beklager opplevelsen, og tar dette videre internt med butikken og opplæring av ansatte.
Vi har også ordnet med en liten kompensasjon for dette som du har fått info om på egen mail 👍

Ønsker deg en fin dag! 😊

Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lite kunder i butikken,fikk hjelp med…

Lite kunder i butikken,fikk hjelp med en gang

20 de março de 2026

Hei Astrid,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du fikk hjelp med en gang i butikken vår i Sandefjord. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ble godt mottatt.Lyttet til mit problem…

Ble godt mottatt.Lyttet til mit problem og brukte tid til å løse det.Gjenstår å se om det fungerer i praksis.

21 de março de 2026

Hei Steinar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du ble godt mottatt i Sandefjord og at teamet vårt tok seg tid til å lytte til problemet ditt og finne en løsning. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din med oss.

Håper løsningen fungerer perfekt for deg i praksis også!

Fin servis hele vegen

20 de março de 2026

Hei Mette,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde fin service hele veien. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyggelig folk og effektiv leveranse av…

Hyggelig folk og effektiv leveranse av Tørketrommel :)

18 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Hei Sebastian,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! Det er fantastisk å høre at du hadde en positiv opplevelse med både våre ansatte og leveransen av tørketrommelen din. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg fikk god hjelp av vedkommende som…

Jeg fikk god hjelp av vedkommende som ekspederte meg, og har ingen ting å klage på inne i butikken.
MEN, på utsiden av butikken så det ikke ut, noe jeg kommenterte til vedkommende bak disken.
Søppel fløt rund på alle sider av inngangspartiet - helt forferdelig!
Jeg var der mellom 12 og 13, så det hadde vært god tid til å rydde opp.

17 de março de 2026

Hei Jan Gunnar,

Takk for tilbakemeldingen.
Så fint å høre at du opplevde god hjelp inne i butikken – det setter vi stor pris på.
Samtidig vil vi beklage på det sterkeste hvordan det så ut utenfor inngangspartiet.
Slik skal det ikke være, og vi forstår godt at det gir et veldig dårlig inntrykk. Derimot så har det vært litt storm i området som har gjort at det dessverre var mer og rydde opp ute enn vanlig. Vi har selvfølgelig ordnet med dette nå, slik at det ser ordentlig ut utenfor 😊

Velkommen tilbake for en hyggelig handel 🤗

Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

Fikk den hjelpen jeg trengte

Fikk den hjelpen jeg trengte

17 de março de 2026

Hei rune,

Så bra at du fikk den hjelpen du trengte! Det er alltid hyggelig å høre at våre medarbeidere kunne hjelpe deg godt. Takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss.

Hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Sandefjord⚡

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyggelig og service innstilte ansatte

Hyggelig og service innstilte ansatte. Fikk god informasjon om abonnementer og forsikringer ved kjøp av mobil telefon, men ikke noe form for kjøpspress.

14 de março de 2026

Hei Kenneth,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde våre ansatte som hyggelige og serviceinnstilte. Vi setter stor pris på at du følte deg godt informert om abonnementer og forsikringer uten å oppleve kjøpspress.

Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere god service til alle våre kunder.

Fin service

Fin service, men pantesystemet er i ferd meg å bli for dårlig!
Pris på produktet jeg kjøpte var "så som så" i forhold til konkurrentene ....

16 de março de 2026

Hei Erling,

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at du opplevde fin service hos oss i Sandefjord. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dine erfaringer.

Vi noterer oss kommentarene dine om pantesystemet og prisene. Tilbakemeldinger som din hjelper oss med å forbedre tjenestene våre kontinuerlig.

God service, flinke ansatt

Jeg ble raskt ekspedert. Kundebehandler hjalp meg til å finne riktig produkt. Bra service hyggelige kundebehandlere.

13 de março de 2026

Hei MARGARET,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du fikk rask ekspeditering og at våre medarbeidere hjalp deg med å finne riktig produkt. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

En god opplevelse fordi kassa persjoner…

En god opplevelse fordi kassa persjoner hjalp med og finne det jeg søkte , ingen andre var og finne .
Dette var mulig og få hjelp ,fordi det var ingen kunder persjoner i kassa skulle betjene .

14 de março de 2026

Hei Mona,

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Det er flott å høre at kassapersonalet i Sandefjord kunne hjelpe deg med å finne det du søkte etter, og at du fikk den hjelpen du trengte. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Sandefjord⚡

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais