Power.no - Slependen Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Nesbruveien 33, 1396 Billingstad, NO

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fikk god gjennomgang av produktet jeg kjøpte. Stort sett er service i butikkene mye bedre enn når du prøver Kundeservice på telefon, det har det alltid vært hos dere. Utfordring for de som har det ans... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Imøtekommende service og hyggelig personale. Må bare legge til ....Kom fra en konkurent , som ikke leverte det jeg hadde betalt for fra første dag! Den måtte på verksted/ tekniker......Så klart jeg... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kjøpte tv på messen. Bestilte premium kalibrering. Selgeren sa at han gir beskjed til butikken med en gang så jeg kunne hente tv-n dagen etter. Da jeg kom til butikken dagen etter for og hente tv-n va... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ble sendt av kona til Power Billingstad for å kjøpe en Point mikser. Jeg kjøpte en, men det var selvfølgelig feil, kona skulle ha den med bolle og stativ. Til bake på Power etter 20 min for å bytte, t... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Eletrônicos

Escrito pela empresa

Informações de contato

• Nesbruveien 33, 1396, Billingstad, Noruega

• 21004000
Promotion box for Power.no - Slependen

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

110 avaliações

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

10.898 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fikk god hjelp

Siste handel

30 de janeiro de 2026

Hei STEINAR,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du fikk god hjelp under ditt siste besøk. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Slependen⚡

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk support jeg fikk av…

Fantastisk support jeg fikk av vedkommende som installerte fornyelse av F Secure abonnement. Det var noe av de beste opplevelsene jeg fikk når det gjaldt både det fagmessige og servicen. Vedkommende burde bedriften ta godt vare på!

27 de janeiro de 2026
Avaliação não solicitada

Hei Per,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du fikk så god hjelp med F-Secure abonnementet ditt. Vi er stolte av teamet vårt og det er deilig å vite at både den faglige kompetansen og servicen gjorde inntrykk på deg. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Slependen⚡

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hun som solgte meg den var veldig…

Hun som solgte meg den var veldig hyggelig. Jeg er kjempe fornøyd med servicen

27 de janeiro de 2026

Hei Pranvera,

Takk for din flotte rangering! 😄 Det gleder oss å se at du hadde en positiv opplevelse hos oss.

Jeg ønsker deg en riktig fin dag videre, og håper du besøker oss igjen snart! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Selgeren hadde peiling på produktene…

Selgeren hadde peiling på produktene sine, og det betydde at vi kunne føre en bra samtale rundt det riktige valget av vaskemaskin/tørketrommel for oss.

26 de janeiro de 2026

Hei Robert,

Takker så mye for denne flotte rangeringen. :) Og takk for at du tar deg tiden til å legge igjen din vurdering. 😊

Ønsker deg en flott dag og velkommen tilbake til oss er du. 😄

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De var hjelpsomme og informative og ga…

De var hjelpsomme og informative og ga meg en god opplevelse.

26 de janeiro de 2026

Hei Erik

Jeg setter stor pris på at du tar deg tid til å legge igjen en vurdering! Du er velkommen tilbake hos oss på POWER! 🤩

Linn

Rask og hyggelig hjelp

Rask og hyggelig hjelp

21 de janeiro de 2026

Hei Rene

Ønsker deg en flott dag og velkommen tilbake til oss er du. 😄

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Garantisak Cepter 70" tv

Kjøpte en Cepter 70" tv hos dere i Juli. Den har nå røket for 3. gang. Ringte kundeservice fredag i forrige uke og ble lovet og få bytte til en bedre tv med mellomlegg før januar tilbudet gikk ut på lørdag. Ingen kontaktet meg. Har nå ringt hver dag denne uken med ny lovnad hver dag om og bli ringt opp igjen innen 24 timer. Fortsatt ingen som tar tak i saken. Har aldri vært med på noe lignende innen service/garantisak før. Anbefaler ikke å kjøpe noe på Power Slependen, isåfall får du håpe på at produktet lever ut garantitiden.

21 de janeiro de 2026

Hei Knut Erik.

Takk for at du skriver en tilbakemelding til oss her.

Det er leit å høre at tven din igjen har sluttet å fungerer!
Jeg klarte ikke å finne frem til en sak hos oss, men jeg vil gjerne se nærmere på dette for deg, slik at jeg kan se om jeg får fortgang på saken din.

Gjerne send meg en mail på Review@power.no, legg da gjerne med kvitteringen det gjelder, og original anmeldelse fra Trustpilot.

Ser frem til å høre fra deg 🤩

POWER

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais