Varen var priset billigere ute i butikken enn i kassen, men prisen ble justert til hyllepris. Om prisen ikke ble justert til hyllepris, hadde vi måtte gå inn og lete etter en vare til prisen vi hadde... Ver mais
A empresa respondeu
Edit*: ble fint kompensert. På en ryddig og hyggelig måte! Bestilte Powerbank med klikk og hent. Når jeg var i butikken ble jeg sendt til telefon avdelingen hvor jeg måtte vente 30 minutter før... Ver mais
A empresa respondeu
Kjøpte en datamaskin før jul med full tre årig avtale herunder oppsett og overføring fra gammel Pc. I går var jeg for tredje gang hos dere fordi de ikke hadde gjort det de skulle de andre to gangene.... Ver mais
A empresa respondeu
Rask og god service, både i butikk og på lageret. Har også handlet PC i vår og lydplanke i fjor sommer med samme opplevelse angående service. Vil også trekke frem supportavd. på Hønefoss. Kjempebra se... Ver mais
Karlsøyvegen 12,, 9015, Tromsø, Noruega

Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da Power.no - Tromsø Jekta
Varen var priset billigere ute i butikken enn i kassen, men prisen ble justert til hyllepris. Om prisen ikke ble justert til hyllepris, hadde vi måtte gå inn og lete etter en vare til prisen vi hadde tenkt.

Resposta da Power.no - Tromsø Jekta
Hyggelig ekspeditør Rafael, hurtig ekspedert, god anbefaling.

Resposta da Power.no - Tromsø Jekta
Hadde forhåndsbetalt for klikk og hent. Får melding på tlf at varene er klare for å hentes. Når jeg da skal hente varene, så påstår arbeiderne at dem ikke har varene inne, så dem kan tilbakeføre pengene . Sjekker selv på nett igjen å ser at butikken har veldig mange på lager. Spør igjen da hvordan det er mulig at jeg får beskjed på sms at varene er klare til å plukkes opp, om butikken ikke har varene. Etter mye om og men sjekker dem endelig (etter mye diskusjon) posen, og der ligger selvfølgelig varene jeg har betalt for.

Resposta da Power.no - Tromsø Jekta
Power Tromsø, og ansatt i kassen var jo helt på bærtur. Kunne ikke hjelpe meg med å finne riktig lader til produktet. Svært lite serviceinnstilt, og dessuten ikke hyggelig i det hele tatt.

Resposta da Power.no - Tromsø Jekta
Veldig god kundeservice! Fikk bytta en vare som jeg ikke var fornøyd med. Enkelt og greit!

Resposta da Power.no - Tromsø Jekta
Flåtte priser men mangler kablene for strøm til begge tvene og fjernkontroll til den ene teven…..

Resposta da Power.no - Tromsø Jekta
Raskt levering men en god del forsinkelse kjøpt dato 13.06.26. Levering 29.06.26. Pga Power sin lagerstatus/ sistemfeil.

Resposta da Power.no - Tromsø Jekta
Utidig pågående selger som vil selge telefonabonnement.

Resposta da Power.no - Tromsø Jekta
Rask og god veiledning slik at jeg fant ut hvilket produkt jeg skulle velge

Resposta da Power.no - Tromsø Jekta
Bestilte Klikk og hent. Fikk beskjed om at varen kunne hentes. Møtte opp og fikk beskjed om at de ikke hadde varen likevel. Fikk beskjed om at de kunne bestille, og at leveringstiden var 2 uker. Fikk beskjed om at de skulle ta kontakt når varen var kommet. Var innom etter 2 uker. Ingen vare. Deretter hørte vi ingenting. Etter 5-6 uker var vi innom igjen. Da var varen kommet, men ingen beskjed var blitt sendt. Dårlig kundeservice og kommunikasjon virker å være det man får når man handler på Power. At varen har mye lengre leveringstid enn avtalt har skjedd de to siste gangene jeg har handlet der, så nå er jeg ferdig med Power. Blir nok Elkjøp neste gang.

Resposta da Power.no - Tromsø Jekta
Edit*: ble fint kompensert. På en ryddig og hyggelig måte!
Bestilte Powerbank med klikk og hent. Når jeg var i butikken ble jeg sendt til telefon avdelingen hvor jeg måtte vente 30 minutter før jeg fikk snakke med en av de ansatte. De hadde solgt vekk alle uåpnede powerbanks, så de kunne bare gi meg en av utstillingsmodellene. Originalt i pakken kommer det en USB-C ladekabel, som jeg ikke fikk. Jeg måtte selv dobbeltsjekke på nettsiden, da jeg stusset over at jeg kun fikk selve powerbanken. Jeg måtte derfor gå tilbake for å få en off-brand usb-usbC ladekabel. Synes dette var en veldig kjedelig opplevelse.

Resposta da Power.no - Tromsø Jekta
Det var noe lang ventetid før man ble betjent,mang ventet og kun en poweransatt ved betjeningsskranken. Da vi omsider ble betjent var den ok. Venter fremdeles på mobiltelefonen jeg bestilte 9.juni, ingen beskjed fra dere hittil
Mvh
Per-Magne Solvoll

Resposta da Power.no - Tromsø Jekta
Fordi jeg er veldig fornøyd.
Vart en veldig hyggelig konsultasjon med butikkmedarbeider han vart veldig nøye, han vart flink å hyggelig og han har veldig god kompetanse!

Resposta da Power.no - Tromsø Jekta
Lite personal, måtte stå lenge å vente før det kom betjening
God service da hjelpen endelig kom.🥰

Resposta da Power.no - Tromsø Jekta
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.