Power.no - Vestkanten Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Loddefjordvn. 2, 5881 Loddefjord, NO

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utrolig hjelpsom og dyktig butikkmedarbeider som ga oss fantastisk god hjelp. Veldig kunnskapsrik om de forskjellige merkene og vi ble anbefalt en kombi vask/ tørk maskin som vi er helt sikker på at v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg får alltid god hjelp når det er noe jeg skal kjøpe eller har problemer med. Betjeningen er alltid hyggelige og hjelpsomme. Utvalget av produktene er gode og pris kan være bob ...bob .... Jeg ha... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg handler mye på power Vestkanten og får alltid god service. Jeg er spesielt veldig fornøyd med karene som jobber med tver. Trivelige og kunnskapsrike. Veldig smilende ansatte i kassen. Virker også... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestillingen min skulle være klar som «Klikk og hent», men den ventet ikke på meg da jeg kom. Kvinnen i kassen kunne med en gang ha hentet bestillingen min fra hyllen, men i stedet begynte hun... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Eletrônicos

Escrito pela empresa

Informações de contato

• Loddefjordvn. 2, 5881, Loddefjord, Noruega

• 21004000
Promotion box for Power.no - Vestkanten

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

158 avaliações

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

9.991 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

God kundeviledning og service

Hei Magnar,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde god kundeveiledning og service hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Vestkanten⚡

Etter en trøblete start

Etter en trøblete start, fikk jeg veldig god hjelp i forbindelse med overgang fra Telenor til ICE. De to som virkelig hjalp meg var de som står der telefonene selges. Hadde ikke de trått til hadde overgangen fra Telenor til ICE blitt kansellert

Hei Hans Albert,

Tusen takk for en kjempeflott anmeldelse. Nå ble jeg glad. 😊

Takk for at du tok deg tiden til å legge igjen din anmeldelse også. Det setter jeg stor pris på.

Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake er du. ✨

Spurde om hjelp

Spurde om hjelp, og møtte ei hyggeleg ung dame, ho visste ikkje så mykje om produktet, men henta informasjon frå nettet og frå andre tilsette i butikken.

27 de janeiro de 2026

Hei Solbjørg,

Så gøy at du tar deg tiden til å legge igjen din vurdering, tusen takk for det. :) Håper du er godt fornøyd.

Ha ei fin dag, og velkommen tilbake til oss er du. 😄

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

god kundeservice ............................

..........

Avaliação não solicitada

Hei Tony,

Takk for hyggelig tilbakemelding, godt å høre at du er fornøyd med oss. Velkommen tilbake er du. 😊

Ønsker deg en fin dag videre. ✨

Han var veldige flink

Han var veldige flink
Han snille.
God service.
Jeg skal anbefale til alle gå kjøpe power vestkanten.

25 de janeiro de 2026

Hei Sefanit,

Takk så mye for denne flotte anmeldelsen. Og takk for at du tar den tiden til å legge igjen din anmeldelse.

Det er fint å se at du har hatt en kjekk erfaring hos oss.

Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake til oss. ✨

Fantastisk kundeservice

Jeg fikk den hjelpen jeg trengte + litt til.
Jeg handler alle mine el varer fra Power, god service hele veien.

17 de janeiro de 2026

Hei Reidun,

Takk for din flotte rangering! 😄 Det gleder oss å se at du hadde en positiv opplevelse hos oss.

Jeg ønsker deg en riktig fin dag videre, og håper du besøker oss igjen snart! 😊

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Dere har en slett kundeservice!!

Dere har en slett kundeservice!!! Skal man få kontakt med dere må man vente inntil 72 timer før man får kontakt, hviss man i det hele tatt får kontakt. Skulle be dere om en mann til å koble fjernsynet mitt. Måtte få hjelp fra etKONKURERDNDE firma.

24 de janeiro de 2026

Hei Sverre,

Vi beklager at det har tatt tid å få tak i oss og at det ble ventetid. Slik skal ikke kundeservice fungere.

Hvis du fortsatt skulle trenge bistand så gjerne kom innom lokal POWER butikk så kan vi se på dette å kunne bistå deg! 😊

Veldig koselig betjening 🌹

23 de janeiro de 2026

Hei Reidun

Takk så mye for at du bruker tiden din til å legge igjen denne fine anmeldelsen hos oss. Det setter jeg pris på. 😊

Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake til oss. ✨

Lite kø

Lite kø, og veldig behjelpelige med arbeidere

22 de janeiro de 2026

Hei Jan,

Så hyggelig at du tok deg tid til å gi oss en rangering, det setter jeg stor pris på! 😄

Ønsker deg en fin dag! 😎 Hjertelig velkommen tilbake er du.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyggelig service og apparatet var som…

Hyggelig service og apparatet var som forventet. Har laget pasta noen ganger og den har vært meget god.

21 de janeiro de 2026

Hei Jan

Tusen takk for en flott anmeldelse. Helt til topps med fem stjerner. 🤩 Jeg ser du er godt fornøyd med produktet.

Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake til oss er du. ✨

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Varen var en uke forsinket fra oppgitt…

Varen var en uke forsinket fra oppgitt leveringstid.

14 de janeiro de 2026

Hei Cathrine,

Takk for at du sier ifra.

Vi beklager at varen din kom en uke senere enn oppgitt leveringstid. Forsinkelser kan dessverre oppstå, men da skal vi være tydelige på å informere om det – ikke la deg sitte og vente uten beskjed 😔

Tilbakemeldingen din tar vi med oss internt for å forbedre både leveringstid og informasjon fremover.

POWER

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais