POWER.se - Örebro Avaliações

2.521
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Marieberg Säljarevägen 10C, 70236 Örebro, Örebro län, SE

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Allt hade funkat bra om inte säljaren lagt sig i för då vart det fel färg. det var det enda jag hade som krav. säljaren gav tummen upp sen när man kommer hem tolv mil bort så fick jag bajsröd färg. Sk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Första gången jag besöker Power i Örebro /Marieberg. Jätte trevlig och hjälpsam personal, fick snabb utrett mitt ärende. Personalen i kassan tog sig verkligen tid och förklarade garantierna och at... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Trevlig kille med humor som hjälpte mig med min förbeställa leverans. Han la även i den i kundvagnen vilket var imponerande service utan jag bad om det. Trevlig butik i Marieberg där de hälsar utan v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Butikssäljaren G, var kunnig, lyhörd och engagerad i vad jag behövde och kunde få. Han gav tydlig information och alternativ inför köpet av produkten. Jag är velig, men…. Tålmodigt kom han fram ti... Ver mais

Detalhes da empresa

• Marieberg Säljarevägen 10C, 70236, Örebro, Örebro län, Suécia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Örebro

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

3 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

(2.521)

14.909 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Butikssäljaren, kunnig och lyhörd.

Han gav tydlig information och alternativ inför köpet av produkten.
Jag är velig, men….
Tålmodigt kom han fram till bästa lösningen av vår affär av telefon och abonnemang.
Jag är sällsynt nöjd 🌞

15 de julho de 2026

Hej Kristina,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett kunnigt, lyhört och engagerat bemötande i Örebro, och att du fick tydlig information och bra alternativ inför ditt köp.

Extra härligt att höra att ni tillsammans kunde landa i en lösning som kändes helt rätt. Sådant uppskattas mycket, och vi är glada att ditt besök blev så lyckat.

Hej Michael,

Tack för de fina orden och för din femstjärniga recension. Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med kvaliteten på produkterna.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av Örebro⚡

Fint och bra kvalitet

Fint färg och bra kvalitet

15 de julho de 2026

Hej Bagmorad,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att du är nöjd med både färgen och kvaliteten.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Hej Kjell,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick trevlig och snabb hjälp i Örebro.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trevligt bemött av Josef som jobbar hos…

Trevligt bemött av Josef som jobbar hos er.

17 de julho de 2026

Hej Susanne,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande i Örebro, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Toppen

Jättebra hjälp

14 de julho de 2026

Hej Frida,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick toppenhjälp i Örebro.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ditt omdöme och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Väldigt nöjd med service från personalen

Väldigt nöjd med service från personalen

Hej Björn,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du är väldigt nöjd med servicen från personalen i Örebro.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få hjälpa dig igen framöver.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Köpte en diskmaskin som tyvärr inte…

Köpte en diskmaskin som tyvärr inte passade mitt kök. Antar att den missen var både min och säljarens fel. Dock skötte Power utbytet snabbt och smidigt utan några problem och både support och säljare var trevliga och hjälpsamma! Därav högt betyg och jag blir en återkommande kund!

Hej Henric,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Det var fint att läsa att bytet gick snabbt och smidigt, och att du blev väl bemött hela vägen. Extra roligt att höra att både support och säljare upplevdes som trevliga och hjälpsamma.

Vi uppskattar verkligen ditt höga betyg och ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket trevlig bemötande av personalen…

Mycket trevlig bemötande av personalen och bra priser

12 de julho de 2026

Hej Roland,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och att du är nöjd med både servicen och priserna i Örebro.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Otroligt bra och fin säljare tog sig…

Otroligt bra och fin säljare tog sig verkligen tid

Hej Gudrun,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att du fick ett så bra bemötande och att säljaren tog sig tid att hjälpa dig på ett uppskattat sätt.

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse från POWER Örebro. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Örebro⚡

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag hittade det jag sökte

Jag hittade det jag sökte. Det blev en snabb och enkel köp

Hej Malgorzata,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du hittade det du sökte och att köpet gick snabbt och smidigt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jätte bra sound bar med bas bästa köpte…

Jätte bra sound bar med bas bästa köpte nånsin

Hej johannes,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du är så nöjd med din soundbar och bas, och att den blivit ditt bästa köp någonsin.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av Örebro⚡

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkelt,,tydligt samt en väääälidigt bra…

Enkelt,,tydligt samt en väääälidigt bra erbjudande och en bra säljare :-)

Hej Jörgen,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var enkel, tydlig och att du fick ett bra bemötande i Örebro.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att du blir lika nöjd nästa gång också.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Varuutlämningen fanns det skylt med ett…

Varuutlämningen fanns det skylt med ett telefonnummer som man skulle ringa så skulle personal komma och hjälpa till, men när man ringde tel numret kom man till en röstbrevlåda, kom en personal inifrån som ej jobbade på utlämningen , var snäll nog att ringa efter personal, kylskåpet vi köpte kyler dåligt trots att vi har ställt reglaget på max

Hej Lars,

Tack för att du delar med dig av detta. Det är beklagligt att numret vid varuutlämningen gick till röstbrevlåda och att kylskåpet kyler dåligt trots att reglaget står på max. 😊

Detta har tagits vidare till varuhuset i Örebro så att både rutinerna vid utlämningen och upplevelsen med kylskåpet kan följas upp internt. 💬

Vi uppskattar att du uppmärksammar oss på detta, eftersom sådan återkoppling hjälper oss att förbättra både service och hantering i butik. Vi hoppas att vi får möjlighet att ge en bättre upplevelse framöver. 🤗

Hej annel,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att besöket i Örebro kändes bekvämt och att du fick ett trevligt bemötande.

Otroligt bra

Otroligt bra, trevlig och hjälpsam personal.

11 de julho de 2026

Hej Catrin,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du hade en så bra upplevelse i Örebro och att du blev väl bemött av trevlig och hjälpsam personal.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra och proffsigt mottagande av…

Bra och proffsigt mottagande av säljaren. Jag är besviken på att jag inte hittar dom vanliga TV kanalerna som jag hade förut. 1:an till 12:an. Skulle vilja veta hur jag hittar dom.
Tacksam för återkoppling på det.
Mvh Carina Gustavsson.

9 de julho de 2026

Hej Carina,

Tack för din fina recension och för att du lyfter både det som fungerade bra och det som inte blev som väntat.

Om de vanliga TV-kanalerna inte visas brukar det oftast hjälpa att göra en ny automatisk kanalsökning på TV:n. Gå till Inställningar, välj Kanalsökning och sedan Automatisk kanalsökning, så söker TV:n efter alla tillgängliga kanaler.

Kontrollera också att rätt anslutning är vald innan sökningen startar. Om du använder antenn ska Antenn vara valt, om du använder kabel ska Kabel vara valt, och om det efterfrågas kan du även behöva välja din kabeloperatör.

Se gärna till att antenn- eller kabelsladden sitter ordentligt ansluten innan du börjar. Om anslutningen inte är korrekt kan vissa kanaler saknas.

Om du vill kan du skriva vilken typ av anslutning du använder, antenn, kabel eller satellit, så kan jag guida dig vidare med nästa steg.

Snabb och bra service,

12 de julho de 2026

Hej Kjell,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick snabb och bra service i Örebro.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jag fick knappt köpa min tvättmaskin…

Jag fick knappt köpa min tvättmaskin som jag hade förbeställt. Säljaren försökte nästan tvinga mig att köpa en annan tvättmaskin som jag absolut inte ville ha. Jag kände mig tvingad att ta köpet på faktura när jag egentligen ville betala direkt. Det kändes lite sådär.

7 de julho de 2026

Hej Erik,

Tack för att du delar med dig av detta. Det är inte den upplevelse man ska få när man har förbeställt en tvättmaskin, och jag förstår att det kändes obehagligt att bli pressad både kring val av produkt och betalningssätt. 😊

Din feedback om bemötandet i Örebro och hur köpet hanterades har tagits vidare till butiken så att servicen och rutinerna kan ses över närmare. 💬

Vi uppskattar att du uppmärksammar oss på detta och hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bättre upplevelse framöver. 🤗

En specialist kommer att titta närmare på detta och höra av sig inom kort. Vi uppskattar ditt tålamod och din förståelse. 😊

Bra bemötande människor till mig

Bra bemötande människor till mig

9 de julho de 2026

Hej major,

Tack för de fina orden och för ditt omdöme! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande i Örebro, och vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.