POWER.se - Bäckebol Avaliações

2.049
O TrustScore é 4 de um total de 5

Transportgatan 19, 422 46 Hisings Backa, Göteborg, SE

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bästa! Filip på Power Bäckebol vet verkligen vad service är! Lång historia kort, i samband med ett köp av en Apple Watch bytte vi mobiloperatör. Bytet skulle ske ett halvår senare. När vi väl sku... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Beställde upphämtning i butik. Fick ett mail och sms att min vara var redo att hämtas. När jag kom till butiken och gick fram i kassan var inte alls min vara reserverad utan jag fick gå och hämta den... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Gick till butiken för att köpa en torktumlare. På den avdelningen fanns ingen personal. Jag bokade själv framplockningen på min telefon. Gick till kassan och betalade. Körde runt för att få min mas... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Personen som hjälpte oss var mycket professionell, hjälpsam och engagerad. Han tog sig tid att lyssna på våra behov och arbetade aktivt för att hitta lämpliga lösningar. Vi uppskattade även den vänl... Ver mais

Detalhes da empresa

• Transportgatan 19, 422 46, Hisings Backa, Göteborg, Suécia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Bäckebol

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

2 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

Bra kunde lite på

17 de abril de 2026

Hej där,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att upplevelsen var bra.

Allt fungerande som förväntat

Allt fungerande som förväntat. Köpte på click and collect och det gick bra även om det tog några dagar för varan att komma in.

19 de abril de 2026

Hej Emil,

Tack för den fina recensionen. Härligt att höra att click and collect fungerade som förväntat och att allt gick bra.

Det uppskattas också att du delade hur leveransen till varuhuset fungerade.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jagvet inte jag har bara varit där en…

Jagvet inte jag har bara varit där en gång

Hej Jan,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Det uppskattas, även om besöket bara blev en gång.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Proffsig säljare.Han (Gabriel) hade…

Proffsig säljare.Han (Gabriel) hade koll på vad han pratade om. Trevlig dessutom.

14 de abril de 2026

Hej Pelle,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det är verkligen roligt att höra att du fick professionell hjälp och att vår medarbetare hade bra koll på produkterna. Vi är stolta över att ha kunniga medarbetare som kan ge dig den service du förtjänar. Din positiva feedback betyder mycket för oss!

Fick vänta 20-25 min på att få hjälp

Fick vänta 20-25 min på att få hjälp, och det var ingen före mig i kö när jag kom.

Resposta da POWER.se - Bäckebol

Tack för återkopplingen. Det är tråkigt att höra att du fick vänta så länge på hjälp, särskilt när det inte fanns någon före dig i kön.

Vi beklagar att ditt besök inte var så smidigt som det borde vara och tar med oss din feedback för att förbättra vår service.

Felix på POWER! ⚡️

Bra service bra pris

Bra service bra pris

15 de abril de 2026

Hej Johan,

Tack så mycket för din positiva recension! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både servicen och priset. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen möjligt.

Helt nöjd

Helt nöjd. Tack

Hej Kerstin,

Vad kul att höra att du är helt nöjd! Det värmer våra hjärtan att veta att vi kunde leverera en bra upplevelse för dig. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva feedback med oss.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid bra priser hos Power och…

Alltid bra priser hos Power och service.
Trevliga personal som har svar på det mesta.

10 de abril de 2026

Hej Joseph,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du är nöjd med våra priser och service. Vi är stolta över vårt team i Bäckebol som alltid gör sitt bästa för att hjälpa våra kunder med expertkunskap och vänlig service.

Det betyder mycket för oss att du tar dig tid att dela din positiva upplevelse. Vi fortsätter att sträva efter att erbjuda bästa möjliga service och konkurrenskraftiga priser.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ha rätt kunskap om produkten

Ha rätt kunskap om produkten, om man inte kan -hämta en kollega. Inte hetsa kunderna utan låt folk gå fundera över sitt köp i lugn och ro.

Resposta da POWER.se - Bäckebol

Bra input rakt igenom. Kunskap är grunden, och när vi inte har hela bilden direkt ska vi absolut koppla in någon som har det.

Sen är det där med tempot viktigt också. Alla vill inte ta beslut på studs, och det ska man inte behöva heller. Det ska kännas okej att fundera, jämföra och komma fram till vad som passar bäst i sin egen takt.

Vi tar med oss det här, det är en bra påminnelse om balansen mellan att vara hjälpsam och att ge utrymme.

Ha en fin dag, Emanuel på POWER!⚡

Ja är glad snab köpt

Ja är glad snab köpt

9 de abril de 2026

Hej Magdalena,

Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt köp! Det värmer våra hjärtan att veta att du hade en bra upplevelse hos oss på Bäckebol. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva feedback med oss.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Staff working in showroom need to…

Staff working in showroom need to manage inventory properly, I order product online and wanted to pick up but when I arrived they say product is not available and then suddenly they said there is a similar product available for which the order is cancelled.

Resposta da POWER.se - Bäckebol

Tack för att du delar med dig. Det låter rörigt när lagersaldot inte stämmer och beskedet ändras vid upphämtning. Vi förstår att det inte var riktigt vad du förväntade dig. Vi tar med oss denna feedback!

Ha en fin dag, Sofie på POWER!⚡

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trevligt bemötande och stort sortement.

Trevligt bemötande. Bra service. Stort sortement.

Hej Eva,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du upplevde trevligt bemötande och bra service i vår Bäckebol-butik. Vi är också glada att du uppskattar vårt stora sortiment. Sådana positiva kommentarer motiverar verkligen vårt team att fortsätta leverera den bästa möjliga kundupplevelsen. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart!

Bristande rutiner

Någon har uppgett mitt telefonnummer vid köpet, det räcker tydligen för att ni ska registrera köpet på mig och nu envisas med att vilja ha mitt omdöme om det köp jag inte gjort. Urdålig hantering!

Hejsan Margareta,

Tack för att du uppmärksammar detta och tar dig tid att ge oss din feedback. Vi förstår verkligen att det känns fel att bli registrerad på ett köp som du själv inte gjort.
Det du beskriver kan uppstå när ett telefonnummer anges fel vid ett köp, vilket gör att systemet kopplar informationen på ett sätt som inte stämmer. Vi beklagar att det lett till den här situationen. Men för att säkerställa så att allt ser rätt ut får du gärna ta i kontakt med oss på kundservice@power.se så kikar vi gärna på det.

Vi uppskattar att du hör av dig så vi kan fortsätta förbättra våra rutiner och undvika liknande händelser framöver.

Ha en fin dag, Sara på POWER!⚡

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Belysningen är lite intressant på…

Belysningen är lite intressant på Power. Kallt blått ljus. Känns sterilt! Vi hade behövt att hitta någon i personalen inför vårt köp. Men vi såg bara dem i kassan. Produkterna låg inte riktigt där jag hade förväntat mig. Sen låg just min vara under ”fel” prisskylt, så det blev en liten överraskning i kassan. Men vi fick tag i det vi ville ha!

Hej Sofia,

Tack för din feedback om butiken i Bäckebol! Det är bra att höra att ni fick tag i det ni ville ha trots utmaningarna. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela dina tankar om belysningen och layouten i butiken. Det låter som att det blev lite förvirrande med produktplaceringen och prisskyltningen, men det är fantastiskt att ni ändå kunde genomföra ert köp framgångsrikt. Din feedback hjälper oss att förbättra upplevelsen för framtida kunder!

Bra service

Hjälpsam säljare.

8 de abril de 2026

Hej Jonatan,

Tack så mycket för din positiva recension! Det är fantastiskt att höra att du fick bra service och att vår säljare var hjälpsam. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Alla bästa, Erik på POWER! ⚡

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

jag har köpt hörlurar till min…

jag har köpt hörlurar till min telefon,efter några dagar slutade den fungera

Resposta da POWER.se - Bäckebol

Tack så mycket för att du berättar om din upplevelse. Det är självklart inte meningen att hörlurar ska sluta fungera efter bara några dagar, och vi förstår att det känns både oväntat och frustrerande. Vi uppskattar verkligen att du uppmärksammar detta så att det kan tas vidare på rätt sätt.

Om du önskar reklamera produkten är du välkommen in till varuhuset med kvitto och hörlurar, eller så kan du kontakta kundservice via mejl kuundservice@power.se för vidare hjälp.

Ha en fin dag, Sara på POWER!⚡

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jättefin service av en yngre kille när…

Jättefin service av en yngre kille när vi köpte en ny IPad igår i Bäckebol, Gbg.
Hjälpsam och kunnig vad gäller de tillbehör vi behövde också.

9 de abril de 2026

Hej Mats,

Vad roligt att höra att du fick så bra service i vår butik i Bäckebol! Det värmer våra hjärtan att veta att vår personal kunde hjälpa dig med både din nya iPad och de tillbehör du behövde. Vi är stolta över vårt team och deras kunskap och hjälpsamhet.

Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Besviken på hanteringen

Besviken på hanteringen, uppdelad på tre personer, en säljare, en kassör och en osäker kassa medhjälpare. Överflyttningen av filer, och appar gick på ca 20 min, men man glömde flytta över sim-kortet till den nya mobilen. Jag tänkte inte på det förrän jag, på väg hem skulle ringa min fru och den nya mobilen inte gick att ringa på.

4 de abril de 2026

Resposta da POWER.se - Bäckebol

Hej och tack för att du delar din upplevelse.

Vi hör att köpet och överflyttningen inte blev helt smidig och att det dessutom missades en viktig del, vilket självklart inte är optimalt. Det ska vara en tydlig och hel process när man byter mobil hos oss.

Vi tar med oss din feedback och ser över hur vi kan bli bättre på att säkerställa att allt blir korrekt.

Ha en fin dag, Sofie på POWER!⚡

Tillmötesgående och kompetent personal

Tillmötesgående och kompetent personal. Snabb service.

4 de abril de 2026

Hej Magnus,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du upplevde vår personal som tillmötesgående och kompetent, och att du fick snabb service. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, och din feedback visar att vi lyckades med det denna gång. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela dina positiva intryck!