POWER.se - Barkarby Avaliações

3.358
O TrustScore é 4 de um total de 5

Enköpingsvägen 27, 177 38 Järfälla, Stockholm, SE

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Känslan av att personalen, var lite sega på att uppmärksamma mig som kund. Dom pratade med varandra istället, tills den ena sa att vi borde hjälpa kunden. Produkten jag köpte var mycket bra. Fick å... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hej! Jag vill gärna framföra mitt tack för den fina service jag har fått som ny kund hos Power. Hela processen, från abonnemangsteckning till aktivering, har varit smidig och professionell. Ja... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Andra gången det blir problem med upphämtning av en produkt bokad online. Först hade personalen lagt undan fel version av datormusen. Sen tog det 15-20 minuter att vänta på att personal skulle rota... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är mycket nöjd med min upplevelse hos POWER. Personalen var trevlig, hjälpsam och kunnig. Jag fick bra information om produkten och servicen var snabb och professionell. Allt fungerade smidigt frå... Ver mais

Detalhes da empresa

• Enköpingsvägen 27, 177 38, Järfälla, Stockholm, Suécia

• 08 51 76 60 00
Promotion box for POWER.se - Barkarby

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

3 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

(3.358)

16.479 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt bra service av personalen och…

Väldigt bra service av personalen och bra erbjudande på produkten.

11 de maio de 2026

Hej Kristian,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service och ett bra erbjudande på produkten. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Hej Annika,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick bra service och att det gick snabbt i kassan. Sådant uppskattas mycket.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Serviceinriktad personal och let att…

Serviceinriktad personal och let att förklara och ge god svar på frågor

7 de maio de 2026

Hej Mujo,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett serviceinriktat bemötande och tydliga svar på dina frågor.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Gick snabbt och smidigt

Gick snabbt och smidigt

7 de maio de 2026

Hej johan,

Tack för din fina recension.

Vad roligt att höra att allt gick snabbt och smidigt.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Hej Anna,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som hjälpsam och trevlig. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Hej Kund,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och den snabba leveransen.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna omdömet.

Hej Daniel,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet var väldigt bra och att upplevelsen levde upp till förväntningarna.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna omdömet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fick bästa hjälpen av 2 grabbar hussain…

Fick bästa hjälpen av 2 grabbar hussain och Dylan 10 av 5 stjärnor!!

Hej Lefter,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att ni fick så bra hjälp i Barkarby och en så stark upplevelse i butiken.

Vi uppskattar att ni tog er tid att dela detta med oss.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra service och kunnig personalen

Bra service och kunnig personal

5 de maio de 2026

Hej Eseias,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service och mötte kunnig personal i Barkarby.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Riktigt bra produkt

Hej Suleyman,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du är så nöjd med produkten.

Bra personal bemötande

Bra personal bemötande

Hej Brishna,

Tack för de fina orden om bemötandet i Barkarby. Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela detta.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Click and collect tänker man ska vara…

Click and collect tänker man ska vara ett tidseffektivt sätt att köpa en vara man redan tittat ut. Själva beställningen över nätet, inga problem. Att hämta i butik, riktigt störande eftersom jag blev hänvisad till mobilavdelningen där det var lång kö med människor som ska diskutera olika abonnemang. Extremt irriterande, särskilt man har gjort detta val för att man har kort om tid.

6 de maio de 2026

Tjena Niklas!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Kul att själva beställningen flöt på smidigt, det vill vi ju ändå att den ska göra från start till mål. Sen förstår vi absolut att det blir frustrerande när upphämtningen inte riktigt matchar känslan man hoppas på. Vi uppskattar verkligen att du berättar hur du upplevde det och vi hoppas vi kan ge dig en smidigare upplevelse nästa gång!

Ha det fint så länge,
Saga på POWER!⚡

Mycket bra pris

6 de maio de 2026

Hej Bernt,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att du är nöjd med priset.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag fick en underbar säljare som…

Jag fick en underbar säljare som hjälpte mig så att allt blev bra

2 de maio de 2026

Hej Oscar,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att du fick så bra hjälp och att allt blev bra till slut.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Snabb och behjälplig personal

Snabb och behjälplig personal. Mycket nöjd. Blir fler besök.

30 de abril de 2026

Hej Arne,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att besöket upplevdes som både snabbt och hjälpsamt.

Extra kul att ni är så nöjd och vill komma tillbaka igen.

Snabb hjälp

Snabb hjälp, kunde svara på mina frågor. Tipsade att ta bort mattor vid leverans vilket var extra bra då det regnade när den ägde rum.

1 de maio de 2026

Hej Ylwa,

Tack för den fina recensionen. Det är verkligen roligt att höra att du fick snabb hjälp och tydliga svar, och extra kul att rådet inför leveransen kom väl till pass i regnet.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Personalen I kassen var lite otrevlig…

Personalen I kassen var lite otrevlig 😔😔😔

Hej Shirzad,

Vi är ledsna för otrevlig kassapersonal och tar det vidare till butiksteamet för förbättring. Tack för feedbacken!

Välkommen tillbaka snart.

Felix på POWER! ⚡️

Trevliga personal

Tjejen som hjälpte mig att betala. Hon var verkligen rätt person att står vid kassan och hjälpa kunder. Super trevlig och kunnig 👌

2 de maio de 2026

Hej Mohamad,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick så trevlig och kunnig hjälp i kassan i Barkarby. Sådana upplevelser betyder mycket.