POWER.se - Barkarby Avaliações

3.355
O TrustScore é 4 de um total de 5

Enköpingsvägen 27, 177 38 Järfälla, Stockholm, SE

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Känslan av att personalen, var lite sega på att uppmärksamma mig som kund. Dom pratade med varandra istället, tills den ena sa att vi borde hjälpa kunden. Produkten jag köpte var mycket bra. Fick å... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hej! Jag vill gärna framföra mitt tack för den fina service jag har fått som ny kund hos Power. Hela processen, från abonnemangsteckning till aktivering, har varit smidig och professionell. Ja... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är mycket nöjd med min upplevelse hos POWER. Personalen var trevlig, hjälpsam och kunnig. Jag fick bra information om produkten och servicen var snabb och professionell. Allt fungerade smidigt frå... Ver mais

Detalhes da empresa

• Enköpingsvägen 27, 177 38, Järfälla, Stockholm, Suécia

• 08 51 76 60 00
Promotion box for POWER.se - Barkarby

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

3 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

(3.355)

16.278 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Snälla och bra 👍 kassorska

Snälla och bra 👍 kassorska

Hej Arya,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett så trevligt bemötande i Barkarby.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få välkomna dig igen snart.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Barkarby⚡

Trevliga personal

Trevliga personal

Hej Saman,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du hade en så bra upplevelse och att personalen i Barkarby gjorde ett gott intryck.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Barkarby⚡

Hej Marianne,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och snabb information.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket trevlig och hjälpsam personal.

Mycket trevlig och hjälpsam personal.
Fick även hjälp att lyfta in en tvättmaskin i bilen som vägde 76 kg då jag var nyopererad i en axel.

9 de junho de 2026

Hej John,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen glädjande att höra att du fick ett trevligt och hjälpsamt bemötande, och extra fint att hjälpen på plats gjorde det enklare för dig att få med tvättmaskinen hem.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Servicen på power var helt otrolig

Servicen på power var helt otrolig. Han hjälpte oss med allt om kameran, rekommenderade olika saker och hjälpte oss fixa ihop allt. Han var super trevlig jätte snäll och effektiv. 100 stjärnor till han! Produkten var också bra.

Hej Forzybozy,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att ni fick så bra hjälp i Barkarby och att ni är nöjda både med servicen och produkten.

Det uppskattas mycket att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse. Sådant här betyder mycket att få läsa.

Inget att klaga på!

Snabbt och smidigt, bra pris och hög kvalite.

Hej ka,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att allt gick snabbt och smidigt och att du är nöjd med både pris och kvalitet.

Excellent customer service

Excellent customer service

Hi Mahesh,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen glädjande att höra att upplevelsen i Barkarby var så bra och att servicen uppskattades.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Riktigt hjälpsam och omtänksam personal…

Riktigt hjälpsam och omtänksam personal som hjälpte en man i nöd

Hej Jonathan,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen glädjande att höra att du fick så hjälpsam och omtänksam service i Barkarby. Sådan återkoppling uppskattas mycket.

Bra hjälp i kassan snabbt å smidigt

Bra hjälp i kassan snabbt å smidigt

Hej Björn,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att besöket i kassan upplevdes som snabbt och smidigt. Sådan återkoppling uppskattas mycket.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

5 stjärnor för Reynaldo L.

Jag vill framföra mitt beröm till säljaren Reynaldo L. Efter att en annan säljare hade informerat mig om att enheten jag sökte var slut i lager, gjorde Reynaldo en extra insats för att hitta en åt mig. Jag uppskattar verkligen hans engagemang och service.

Hej Reynaldo,

Tack för att du delar med dig av detta fina omdöme.

Det är verkligen roligt att höra att du fick så engagerad och hjälpsam service i Barkarby. Att någon gör det lilla extra för att hjälpa till betyder mycket, och det är härligt att läsa om en så positiv upplevelse.

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva detta och lyfta fram den goda servicen.

Snabbt och effektivt

Snabbt och effektivt

7 de junho de 2026

Hej Louise,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att upplevelsen var snabb och effektiv.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

En fantastisk säljare Ray i Barkarby…

En fantastisk säljare Ray i Barkarby hjälpte oss med allt

Hej Charlotta,

Tack för de fina orden om upplevelsen i Barkarby.

Det är väldigt roligt att höra att ni fick så bra hjälp och att allt fungerade så väl.

Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Personal var trevligt.ger I…

Personal var trevligt.ger I formation.bra bemötande. Och hjälpsam.

Hej Lorenzo,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande, bra information och hjälpsam service i Barkarby.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bra säljare bra priser

Bra säljare. Bra priser.

Hej Ann,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både hjälpen i varuhuset och priserna. Det uppskattas verkligen.

Power

Jag uppskattar särskilt det vänliga bemötandet och den tydliga informationen jag har fått. Det känns tryggt att vara kund hos er, och jag ser fram emot att använda era tjänster framöver.

Tack för ett mycket gott första intryck!

Med vänliga hälsningar

7 de junho de 2026

Hej ufuk,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen glädjande att höra att hela upplevelsen har känts smidig, tydlig och professionell från början till slut.

Extra roligt att det första intrycket blev så gott och att bemötandet uppskattades.

Bra produkt

Excellent service and high quality products

4 de junho de 2026

Hej maryam,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med både produkten och servicen.

Mycket bra köpupplevelse

Mycket bra köpupplevelse. Utmärkt service, trevlig säljare, fick bra förklaringar hur varan fungerade. Fick också en god privat rabatt.

3 de junho de 2026

Hej Hans,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att köpupplevelsen var så bra och att du fick tydliga förklaringar och bra service.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Slarvigt

Andra gången det blir problem med upphämtning av en produkt bokad online. Först hade personalen lagt undan fel version av datormusen. Sen tog det 15-20 minuter att vänta på att personal skulle rota fram rätt vara. Slarvigt slarvigt slarvigt!

Men ändå bättre än förra gången då rätt produkt inte fanns alls trots beställning och bekräftelse att den fann.

Hej Magnus,

Tack för att du delar med dig.

Det låter verkligen som en rörig upplevelse vid upphämtningen, särskilt när det har hänt mer än en gång. Att fel version lagts undan och att det sedan tog lång tid att få fram rätt produkt är förstås inte den nivå man ska behöva förvänta sig.

Det är samtidigt bra att höra att det ändå blev bättre än vid det tidigare tillfället.

Om du vill få hjälp vidare kring den här typen av återkoppling eller om något utlovat inte stämde i samband med din bokning, behöver du kontakta vår kundservice direkt så att ärendet kan hanteras vidare.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

En trevlig och kunnig säljare

ATT säljaren var trevlig, visade ett brett kunnande om produkten som ingav förtroende. Tog snabbt reda på mitt intresse, tidigare kunskaper & önskemål om produkten -er.

Hej BO,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och kunnig hjälp i varuhuset. Att få tydlig vägledning och ett bra samtal kring behov och önskemål ska kännas tryggt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.