POWER.se - Halmstad Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

Kundvägen 6, 302 41 Halmstad, Hallands län, SE

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra utbud. Dålig service. Expediten kände inte till att man fick rutavdrag med hjälp av kunnig kille.Nämde inte rutavdraget. En som heter Kalle i Halmstad kommer hem och hjälper till med installati... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snygg och inbjudande butik. Välkomnande och trevlig personal. Hjälpsam men inte påstridig. God stämning kolleger emellan. Säljmotiverade och duktiga på produkt och kampanjer, men respekterade också mi... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde på nätet, för att plocka upp i butik. (Pick and collect) 10 min i mobilkön - ”nej, detta är fel avdelning för att hämta varor, smset anger fel” Går till kassan. Min expedit får... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hej Bra erbjudande i kön, snacket i kön , snurra på tavlan , sten sax , påse Mycket personal Släppte in lagom folk i omgångar Fika , kaffe, korv , kepsar osv Mycket trevlig morgon Köpte fö... Ver mais

Detalhes da empresa

6. Loja de Televisão

Informações de contato

Promotion box for POWER.se - Halmstad

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

155 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

14.909 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

TV innfrir, og serviceinnstilt dyktig selger

TV innfrir, men kunne ha kalibrert den selv ? Måtte finjustere den selv etter hjemkomst.
Dyktig selger! som muligens fikk mersalg ? Og som alltid i Sverige, god service, som alltid på Power !

1 de julho de 2026

Hei Per,

Tack för din fina recension och för att du tog dig tid att dela med dig.

Vad roligt att höra att TV:n lever upp till förväntningarna och att du fick ett så gott bemötande i varuhuset. Det uppskattas också att du nämner kalibreringen. En TV kan kalibreras före upphämtning, men det behöver ordnas direkt med butiken och kan påverka när den är klar att hämtas.

Härligt att helhetsupplevelsen blev så pass bra, och extra kul att servicen gjorde intryck.

Hej Jenny,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du upplevde personalen i Halmstad som hjälpsam och trevlig.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag avPOWER Halmstad⚡

Trevligt bemötande av säljare

Trevligt bemötande av säljare

29 de junho de 2026

Hej Anders,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande i Halmstad.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får välkomna dig igen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kom in i butiken och visste vilken TV…

Kom in i butiken och visste vilken TV jag skulle köpa! Hade även kikat på saldo och det fanns 3 kvar. Gick fram till personal på tv avdelning och visade bild på tv. Fick då att hon skulle slå i system om det fanns hemma.. Gick några minuter och hon kom fram till oss och sa den är tyvärr slut… men vi har denna för bara 5000kr mer.. jag svarade att då får det vara… Vi lämnade butiken och satt oss i bilen… kunde inte släppa tvn så jag gick inpå Power hemsida och la beställningen på tv jag ville ha och betalade…click and collect.. Satt sedan 40 minuter i bilen då det plingade till ett SMS.. Tv jag ville ha fanns och var plockad.. Gick in till butiken och möte upp säljaren som frågade om vi ångrat oss… svarade nej… köpte Tv som var slut enligt dig så nu vill jag hämta den…Den är slut på lager slängde hon ur sig och gick iväg… kom tillbaka 5 minuter senare och sa nu hade ni tur … någon hade inte hämtat sin Click and collect…Denna service hoppas jag inte fler får uppleva…

27 de junho de 2026

Hej Daniel,

Tack för att du delar med dig av detta. Det är verkligen inte den upplevelse man ska få när man redan har kontrollerat lagersaldo, lagt en click and collect-beställning och sedan möts av motstridiga besked i butiken. 😕💬

Det du beskriver kring både lagerinformationen och bemötandet i Halmstad är inte okej, och vi tar med oss din feedback vidare för att se över rutinerna kring saldohantering, upphämtning och hur information kommuniceras i butik. 😊

Vi uppskattar att du tog dig tid att lyfta detta, och vi hoppas att vi får möjlighet att ge en betydligt bättre upplevelse nästa gång. 🤗

Hej Viggo,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du hade en så bra upplevelse och att personalen i Halmstad gjorde ett riktigt starkt intryck.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Trevlig personal

Trevlig personal! ( Linus på Power i Halmstad) Fick hjälp med allt jag behövde. Installation av ny iPhone och diverse tillbehör! Väldigt nöjd!😊

Hej Margaretha,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra hjälp i Halmstad och att allt kring din nya iPhone och tillbehören gick smidigt.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och det är extra kul att höra att du är så nöjd.

Med vänlig hälsning Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Halmstad⚡

Beställningsprocessen OK, kundassistans mindre bra

Beställningsprocessen och leveranstiden till min närmaste Powerbutik var helt i sin ordning vad gäller användarvänlighet och leveranstid.
Dock: då jag skulle hämta min beställda produkt och gick till den avdelning jag hade blivit anvisad i det leverans-SMS jag hade fått, såg jag först en anställd (man) tala med ett par som han av konversationen att döma kände. Jag fortsatte vänta på anvisad plats, vände mig om för att se om det fanns någon annan ur personalen som kunde hjälpa mig, och när jag efter att ha konstaterat att ingen annan personal var i närheten, så jag den pratande mannen försvinna iväg. Ingen hjälp där, således.
Istället gick jag till disken för återköp, där jag snabbt fick hjälp av en annan person ur personalen (en kvinna).

26 de junho de 2026

Hej Thomas,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är glädjande att beställningsprocessen och leveransen till butiken fungerade smidigt. Samtidigt är det tråkigt att hjälpen vid upphämtningen inte motsvarade förväntningarna, även om du till slut fick snabb assistans vid disken.

Din återkoppling är värdefull och hjälper oss att förstå både vad som fungerar bra och vad som behöver bli bättre i butiksmötet.

Snabb service

Hej kund,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att du fick snabb service och en bra upplevelse hos POWER Halmstad.

Med vänlig hälsning Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Halmstad⚡

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De stod fel pris på varan ett pris i…

De stod fel pris på varan ett pris i butik och att annat på nätet o i kassan

26 de junho de 2026

Hej Hans,

Tack för att du delar med dig. Det låter inte bra när priset skiljer sig mellan varuhuset, nätet och kassan.

Våra priser uppdateras normalt löpande, och i varuhusen ska de elektroniska prislapparna matcha onlinepriset. Om du såg olika priser på samma produkt uppskattar vi verkligen att du uppmärksammar det.

Om du vill få det kontrollerat vidare får du gärna kontakta kundtjänst direkt med uppgifter om vilken produkt det gäller och var du såg priset.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Besviken

Sluta kränga på dyra försäkringar och bildkalibreringar. Det är inte såhär bra priser nån gång sa säljarna till mig när ni hade öppningen i Halmstad, inte ens på Black Week. Nu två veckor senare hade jag kunnat köpa samma dammsugare för 2000:- mindre!

11 de junho de 2026

Hej Johan,

Tack för din ärliga feedback. Vi beklagar att du inte känner dig nöjd med ditt köp hos oss och att upplevelsen i butiken inte levde upp till dina förväntningar.

Det är alltid en utmaning med prissättningar i vår bransch då de kan förändras snabbt baserat på kampanjer och inköpspriser, men vi förstår att det känns förargligt när en vara sänks kraftigt kort efter en stor invigning. Vi tar även din kritik gällande försäljningen av försäkringar och kalibreringar vidare internt, då vi vill att alla våra kunder ska få ett professionellt och behagligt bemötande utan att känna köppress.

Felix på POWER! ⚡️

Bra service

Bra service

Hej Leif,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service i Halmstad. Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Halmstad⚡

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

För många säljare som attackerade en

För många säljare som attackerade en, man fick i knappt gå och kolla utan att dem hökade över axeln på en. Sen tog dem fel produkt 4 gånger med när jag var i kassan, så det höjde inte betyget direkt!

Resposta da POWER.se - Halmstad

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och dela med dig av din upplevelse! Vi vill såklart att det ska kännas enkelt och trevligt att besöka oss. Vi förstår att det kan bli lite mycket om man gärna vill gå runt och kika i lugn och ro innan man behöver hjälp. Samtidigt vill vi finnas nära till hands när frågor dyker upp, så det gäller att hitta en bra balans.

Att fel produkt hämtades flera gånger i kassan var förstås inte den upplevelse du hade hoppats på. Vi förstår att det gjorde att besöket drog ut på tiden och att det påverkade helhetsintrycket.

Vi uppskattar verkligen att du berättar om det här eftersom den typen av synpunkter hjälper oss att bli bättre. Förhoppningsvis får vi chansen att ge ett betydligt smidigare intryck nästa gång du tittar in!

Ha en fin dag!
Ebba på POWER!⚡

Trevlig och hjälpsam personal ,

Trevlig och hjälpsam personal ,
Lätt att få kontakt, de frågar om de kan hjälpa till ,
Kan va så att det blir fler affärer på power än den andra kjedjan
All heder till er hoppas ni är så alltid

Hej Jörgen,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att besöket i Halmstad kändes både enkelt och välkomnande.

Vi uppskattar särskilt att du lyfter fram den hjälpsamma personalen och att det var lätt att få kontakt i butiken. Det betyder mycket för oss.

Hoppas vi får hjälpa dig igen framöver!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket trevlig och bra personal som…

Mycket trevlig och bra personal som fråga om man behövde hjälp. Lätt att hitta.

Hej Fredrik,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och att det var lätt att hitta i butiken.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse i Halmstad.

Super trevligt bemötande

Super trevligt bemötande, vi kommer igen

Hej Tomas,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att ni fick ett så trevligt bemötande i Halmstad och att ni gärna kommer tillbaka.

Sådant uppskattas verkligen, och vi hoppas att nästa besök blir minst lika bra.

Priset och trevligt personal

Priset och trevligt personal

Hej Mahin,

Tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du uppskattade både priset och den trevliga personalen.

Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med ditt köp.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trevlig ny butik som Halmstad har fått.

Trevlig ny butik som Halmstad har fått.

24 de junho de 2026

Hej Marianne,

Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att den nya butiken i Halmstad har gjort ett så gott intryck.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vänlig och trevlig personal men kanske…

Vänlig och trevlig personal men kanske helt branchkunniga

Hej Jörgen,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Det är glädjande att bemötandet i Halmstad kändes vänligt och trevligt, och samtidigt tar vi med oss din synpunkt om produktkunskapen. Sådan återkoppling är värdefull och hjälper oss att bli ännu bättre.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Trevlig personal som kunde svara på…

Trevlig personal som kunde svara på alla frågor.
Nackdel var att vi skulle ha rabatt på köpet i efterhand och det tog tid och energi och vi har ännu inte fått några pengar tillbaka.

16 de junho de 2026

Hej Birgitta,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig. Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och att ni fick hjälp med alla frågor i varuhuset.

Det är samtidigt tråkigt att återbetalningen efter rabatten fortfarande inte har kommit och att det har tagit både tid och energi.

När det gäller återbetalningar kan vi kontakta dig om något drar ut på tiden eller om mer information behövs för att slutföra ärendet.

Om det har gått mer än 14 arbetsdagar sedan returen eller krediteringen behandlades, behöver ärendet följas upp vidare.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Blev lovad hemleverans 4 till 5 dagar…

Blev lovad hemleverans 4 till 5 dagar men det blev 12 dagar

20 de junho de 2026

Hej Roy,

Tack för att du delar med dig. Vi förstår att det känns frustrerande när en hemleverans tar betydligt längre tid än väntat.

Det låter som att leveransen inte motsvarade den tidsram du fick vid beställningen, och det är värdefull återkoppling för oss.

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva om din upplevelse, och vi tar med oss detta vidare i vårt arbete med leveranserna.