Aldrig varit med om bättre och schysstare service. Lager saldot var fel på hemsidan, jag reserverade en outlet vara och tog mig ut en bit för att köpa från POWER Lund. Väl på plats ursäktar pers... Ver mais
Toppenbra försäljare,som la ner mycket tid i ett lugnt och fint tempo Duktiga på att förklara allt från köp ,avtal , leverans m.m Engagerade ,intresserade Vi blev mycket väl bemötta Högsta bety... Ver mais
Mycket bra bemötande! Bästa upplevelse någonsin. Bästa personalen och bästa service. Mkt nöjd med mina produkter, telefon med tillbehör och dammsugare. Jag kommer absolut tillbaka till Power den t... Ver mais
Avtalsvägen 4, 227 61, Lund, Klosters Fälad, Suécia

Pede aos clientes que avaliem
Bokat click and collect. Kom till butiken till kassan. Då skulle jag gå ner till tv avd o hämta ut hörurarna. Ingen där. Gå tbx t kassan. Säga till. Sen kom en tjej o jag fick lurar. Gå tbx till kassan och betala.. hade med mig min son på 3 år. Inte snabbt och smidigt alls!!

Resposta da POWER.se - Lund Pilsåker
Aldrig varit med om bättre och schysstare service.
Väl på plats ursäktar personalen om att varans saldo på nätet inte stämde överens med verkligheten och kompenserade genom att ge mig en nyare, bättre och dyrare oöppnad vara till priset av vad outlet varan kostade.
Alltså betalade outlet pris för en nyare, bättre och dyrare produkt som var oöppnad. 10 poäng till personalen som var super trevliga och så genuina.

Resposta da POWER.se - Lund Pilsåker
När jag kontakta personal i butiken de jättetrevligt.

Resposta da POWER.se - Lund Pilsåker
Jag fick hjälp av en väldigt trevlig och hjälpsam ung man. Servicen var mycket bra.

Resposta da POWER.se - Lund Pilsåker
Toppenbra försäljare,som la ner mycket tid i ett lugnt och fint tempo
Duktiga på att förklara allt från köp ,avtal , leverans m.m
Engagerade ,intresserade
Vi blev mycket väl bemötta
Högsta betyg!
Lars och Gudrun

Resposta da POWER.se - Lund Pilsåker
Helheten var super och säljaren var proffsig och kunnig. Även väldigt tillmötesgående och hjälpsamma.Trevlig butik och Trevlig personal.

Resposta da POWER.se - Lund Pilsåker
Bra service av säljaren. Lyssnade på våra behov och gav flera alternativa lösningar, som vi valde en av.

Resposta da POWER.se - Lund Pilsåker
Det gick smidigt och lätt att köpa tvättmaskin. Trevliga killar
Fick hjälp att lyfta in maskinen i min bil.

Resposta da POWER.se - Lund Pilsåker
Min kvinna glömde klocka när hon provade en smartklocka. Butiken ringde upp oss så vi kunde hämta den. Bra service

Resposta da POWER.se - Lund Pilsåker
Jag upplevde det positivt men blev mycket besviken när jag såg att ni draget 399 kr för förlängd garanti 5 år utan min vetskap. Så gör man inte.

Resposta da POWER.se - Lund Pilsåker
Urdålig instruktion för installationen.
QR-kod på kartongen skulle ge instruktioner, men som ledde till antivirus abonnemang. Lyckades till sist avbryta abonnemanget då jag insåg att jag lurats. Ringde Powers support. Svarade direkt och var behjälplig med installationen.
Ni borde se över kartongerna så där inte finns några otillbörliga QR-koder. Mitt fall gällde en högtalare.

Resposta da POWER.se - Lund Pilsåker
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.