Jättebra högtalare, men tyvärr är jag väldigt besviken på att varken laddningskabel eller adapter följer med. Jag fick information från säljaren att laddningskabel skulle ingå, men när jag öppnade pak... Ver mais
Jag är helt nöjd med mitt köp från er, de tjänster ni tillhandahöll och det vänliga bemötandet jag fick av personalen, särskilt Khader Mardanili, som var mycket vänlig och hjälpsam, och de andra som o... Ver mais
Snabb och mycket trevlig service i kassan! Lite besviken över att Coop rabatten inte fungerade trots "gäller hela sortimentet" i mailet.
Även om det fanns många andra i butiken så fick jag hjälp av försäljaren att leta fram hörlurar som hon inte kunde hitta själv. Hon gick fram till andra kollegor så vi kunde hitta lurarna till slut. H... Ver mais
Stjärntorget 2, 169 79, Solna, Stockholm, Suécia

Pede aos clientes que avaliem
Ni har tålamod med kunden Jag märkt att rpersonalen hjälper varandra.

Resposta da POWER.se - Mall of Scandinavia
I had a great experience shopping at POWER Mall of Scandinavia. The staff were friendly, helpful, and professional. They answered all my questions and helped me choose the right product. The service was quick, and the overall shopping experience was smooth. I would definitely recommend this store to others.

Resposta da POWER.se - Mall of Scandinavia
Trevligt och hjälpsamt bemötande av personalen! 🥰

Resposta da POWER.se - Mall of Scandinavia
Trots att ni skulle ha 2 i lager och ni skickat sms om att produkten nu var framplockad så finns den inte när jag kommer till butiken.
Det enda som räddar det från att bli 1 stjärna var att säljarna löste det genom att erbjuda rabatt på en ersättningsprodukt. Inte lika bra för mitt syfte men ett förslag till en lösning.

Resposta da POWER.se - Mall of Scandinavia
Fick fel varor i butik. Bad om en typ av fjärrkontroll men kom hem med en annan. Klantigt.

Resposta da POWER.se - Mall of Scandinavia
Mycket fint jobb av mannen och han var trevlig

Resposta da POWER.se - Mall of Scandinavia
Mycket kunnigt och trevligt bemötande från en uppenbart kompetent kvinnlig säljare!

Resposta da POWER.se - Mall of Scandinavia
Jag vill berätta om ett problem med min beställning.
Jag gjorde en beställning i början av månaden. Efter några veckor fick jag ett mejl. Det stod att mitt paket var i butiken, men att jag inte kunde hämta det än. Jag var tvungen att vänta på ett sms.
Jag väntade i 15 dagar, men det kom aldrig något sms. Till slut åkte jag till butiken själv för att titta. Det var tur, för det var den sista dagen innan paketet skulle skickas tillbaka!
Det här var jättestressigt. Varför fick jag inget sms? Jag hoppas att ni kan fixa det här problemet så att det inte händer igen.

Resposta da POWER.se - Mall of Scandinavia
The woman that worked on me had the best customer care so far

Resposta da POWER.se - Mall of Scandinavia
Det va lite svårt att hitta min produkt men börjat frågade fick jag snabb hjälp och snabbt, enkelt avslut.