POWER.se - Skövde Avaliações

1.977
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Jonstorpsgatan 3C, 549 37 Skövde, Rosenhaga, SE

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Då priset på Ninja swirl råkade tillfälligt vara 2700 istället för 4300 så slog vi till då vi bara skulle byta några trasiga hörlurar. Har gjort glass dagligen och är galen i denna produkt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jonas på power i skövde vet hur man säljer in en bra produkt till en kund som behöver hög kvalité. Jag hade tidigare köpt en produkt av en bra kvalité tipsad av Jonas. Men produkten fick problem e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt bra personal både säljare och han som hjälpte till med att starta upp datorn, lägga till de vi bad om. Lite av en stjärna skulle jag vilja säga. Han kändes väldigt kunnig. Minns dock inte der... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Betydligt mycket bättre personal fick hjälp att jämföra mellan två märken på telefoner han lyssnade på vad jag sökte och vi diskuterade lite resultatet blev iPhone igen efter 6 år. Så ska du köpa en m... Ver mais

Detalhes da empresa

• Jonstorpsgatan 3C, 549 37, Skövde, Rosenhaga, Suécia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Skövde

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

(1.977)

14.909 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Då priset på Ninja swirl råkade…

31 de agosto de 2026

Hej Carl,

Vilken fantastisk rekvisitsberättelse! Att göra glass dagligen låter som en dröm, och det är alltid kul att höra när ett riktigt fynd leder till så mycket glädje. Tack för att du delar din upplevelse med oss.

Trevlig och kunnig personal

Trevlig och kunnig personal, och inte att förglömma så fanns den diskmaskinen jag ville ha till ett bra pris.

2 de setembro de 2026

Hej Halvard,

Vad roligt att höra om din positiva upplevelse i vår Skövde-butik! Det är fantastiskt att både personalen kunde hjälpa dig på ett bra sätt och att du hittade rätt diskmaskin till ett pris som kändes bra. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Hoppas diskmaskinen fungerar perfekt och att du får många bra användningsdagar av den.

Säljaren va från Värmland

Säljaren va från Värmland. Det kändes hemtrevligt.!

26 de agosto de 2026

Hej Rickard,

Vad roligt att höra att besöket i vår Skövde-butik kändes hemtrevligt! Det är alltid trevligt när man känner en bra kemi med personalen, och det låter som att säljaren verkligen bidrog till en positiv upplevelse. Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tusen tack för den proffsiga hjälpen…

Tusen tack för den proffsiga hjälpen Marcus! Supernöjd!

22 de agosto de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Kalle,

Tusen tack för de fina orden! Det gör oss otroligt glada att höra att du fick så bra hjälp och är supernöjd med din upplevelse hos oss i Skövde. Det är just sådan feedback som motiverar oss att fortsätta ge vår bästa service varje dag. Vi hoppas att du får stor glädje av ditt köp och ser fram emot att välkomna dig tillbaka en annan gång.

Hej Rolf,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att köpet gick lätt och smidigt, precis så vi vill att det ska kännas.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ni kräver att jag lämnar telefon nr,och…

Ni kräver att jag lämnar telefon nr,och efteråt jagar..
Sluta stalka mig.

Hej Liva,

Tack för att du uppmärksammar oss på detta. Vi ber om ursäkt för att kommunikationen från vår sida har skapat en tråkig upplevelse för dig.

När vi ber om telefonnummer gör vi det för att kunna trygga din order och skicka viktiga uppdateringar kring din leverans. Det ska dock aldrig kännas intensivt eller jobbigt att handla hos oss.

Vi är väldigt ledsna om våra meddelanden har upplevts som påträngande. Din upplevelse hjälper oss att utvärdera hur vi kommunicerar med våra kunder.

Felix på POWER! ⚡️

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snabb hjälp och lite rabbat

Hej Ann-Christin,

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du fick snabb hjälp och en bra upplevelse i Skövde.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig, och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Bra Service

Bra Service

Hej Denden,

Tack för din fina feedback! Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med servicen i Skövde.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få hjälpa dig igen framöver.

Trevlig och kunnig personal

Trevlig och kunnig personal, som förstod våra önskemål utan tvekan!

31 de julho de 2026

Hej Bj,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att ni fick ett trevligt och kunnigt bemötande i Skövde och att personalen förstod era önskemål direkt.

Vi uppskattar att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Annonserar bra även i tv när det är bra…

Annonserar bra även i tv när det är bra priser. Var lätt att beställa hemifrån och hämta i affären.
Bra bemött i affären. Bra produkt till bra pris.

Hej Ingela,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att det var enkelt att beställa hemifrån, smidigt att hämta i butik och att du fick ett bra bemötande på plats.

Det uppskattas också att du lyfter både priserna och upplevelsen i Skövde. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Skövde⚡

nemt og hurtigt.

Hej Peter,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att allt upplevdes som enkelt och snabbt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ditt omdöme.

Grym dammsugare Bosch alltid dom bästa

Grym dammsugare Bosch alltid dom bästa

Hej Marko,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att du är så nöjd med din Bosch-dammsugare och att den levererar som förväntat.

Hej Kjell-Åke,

Tack för din fina recension. Det är väldigt roligt att höra att du fick en bra presentation av varan och en positiv upplevelse i Skövde.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Trevlig personal

27 de julho de 2026

Hej Jenny,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du hade en så bra upplevelse och att personalen i Skövde gjorde ett trevligt intryck.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ditt omdöme.

Bra datorskärm

Bra datorskärm

21 de julho de 2026

Hej Roger,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du är nöjd med datorskärmen och att den motsvarade dina förväntningar.

Trevlig butik

Trevlig butik och service vänlig personal, skulle ha en produkt som bara fanns ett exemplar av kvar så blev lite rörigt innan den hittades men dom löste det till slut

22 de julho de 2026

Hej Tommy,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Vad roligt att höra att du upplevde butiken som trevlig och att personalen gav bra service. Det låter som att det blev lite rörigt kring produkten, men fint att det ändå löste sig till slut.

Vi uppskattar verkligen din återkoppling och hoppas att vi får välkomna dig tillbaka till POWER Skövde igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra hjälp och information om produkten

Bra hjälp och information om produkten. Trevlig personal.

23 de julho de 2026

Hej Gun,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra hjälp och tydlig information om produkten, och att bemötandet i Skövde uppskattades.

Bra o snabb service

20 de julho de 2026

Hej Stig,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra och snabb service i Skövde.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Trevligt bemötande.

19 de julho de 2026

Hej Thomas,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du fick ett trevligt bemötande i Skövde, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin service trevlig personal och jag…

Fin service trevlig personal och jag hittade det jag behövde

16 de julho de 2026

Hej Ingela,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick trevlig service och hittade det du behövde hos POWER Skövde.