POWER.se - Sundsvall Avaliações

2.141
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Gesällvägen 11, 857 53 Sundsvall, Skönsberg, SE

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Påminnelse om uthämtning av vara inom 24 Tim. Inte möjligt för mig. Försökte ringa butiken. Telefon avstängd helg. Försökte få kontakt via kundtjänst mail o chat - ingen åtgärd över helgen. Måndag f... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Den övergripande upplevelsen var bra. Jag noterade att den medarbetare jag interagerade med, gällande frågor om en övervakningskamera, inte besatt någon som helst kunskap om produkten. Vilket ledde ti... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Finns det ens något bättre ställe att bemötas på de fina sättet som man gör här på POWER i Sundsvall. Jag har fått hjälp av en kille 2 gånger vid 2 olika tillfällen. Han heter Mattias och haft så bra... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag hade lagt en order och en mycket duktig säljare gick igenom min order och tittade på alternativ så att allt skulle bli så bra som möjligt för mig som kund(köpte en integrerad diskmaskin). Kommer a... Ver mais

Detalhes da empresa

• Gesällvägen 11, 857 53, Sundsvall, Skönsberg, Suécia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Sundsvall

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

(2.141)

15.087 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Var tvungen att ta kontakt med…

Var tvungen att ta kontakt med butikspersonalen för dom var fullt upptagen med sin telefon

30 de abril de 2026

Hej Björn,

Tack för ditt omdöme. Personal upptagen med telefon istället för att hjälpa är fel, det ska vara prioritet på service.

Din input är värdefull för att skärpa rutinerna. Vi lovar bättring!

Felix på POWER! ⚡️

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Trevlig försäljare som hjälpte till.

Bra pris på varan, trevligt bemött.

1 de maio de 2026

Hej Stellan,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och bra hjälp i butiken, och att du dessutom var nöjd med priset.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trevlig och kunnig personal.

Trevlig och kunnig personal.

30 de abril de 2026

Hej Stefan,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att hjälpen uppskattades.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra och snabb service och fint…

Bra och snabb service och fint bemötande 😊👍

Hej Peter,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick bra och snabb service samt ett fint bemötande.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Trevligt bemötande i kassan

Hej Sven,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i kassan var så trevlig.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

världens gulligaste tjej!!!

Hej jörgen,

Tack för de fina orden. Det uppskattas verkligen att höra!

Sådant här gör dagen lite bättre, och vi är glada att du hade en så bra upplevelse.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Förjävla bra

Förjävla bra

Hej Johan,

Tack för de fina orden!

Det är riktigt kul att höra att upplevelsen var så bra.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Trevligt bemötande och topp service

Trevligt bemötande och topp service

28 de abril de 2026

Hej Jan,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att besöket präglades av trevligt bemötande och topp service. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lugn och tyst miljö inta massa ljud i…

Lugn och tyst miljö inta massa ljud i lokalen. Uppmärksammad av personal med vänligt bemötande. Smidigt att plocka vara samt bra bemötande i kassan.
Om jag skulle slå ner på något så kanske produkt kunskap utvecklas, men man kan inte kräva att man skall kunna hela sortimentet. Men jag lämnade butiken med två produkt köp.

Hej där,

Tack för den fina återkopplingen.

Det är väldigt roligt att höra att besöket upplevdes som lugnt och smidigt, med vänligt bemötande och en enkel köpupplevelse hela vägen till kassan.

Tack också för den nyanserade kommentaren om produktkunskap. Den typen av synpunkt är värdefull.

Bra bemötande

Bra service och bra bemötande

24 de abril de 2026

Hej Leif,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service och ett bra bemötande i Sundsvall. Sådant uppskattas verkligen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra känsla för mitt behov!

Bra känsla för mitt behov!

Hej Anna,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen kändes träffsäker och hjälpsam.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dåligt då man beställer en specifik…

Dåligt då man beställer en specifik färg och kommer hem så är färgen helt annat

21 de abril de 2026

Hej Mikael,

Tack för att du berättar. Fel färg istället för den specifika du valde är inte okej.

Vi lovar att skärpa våra processer. Tack för att du säger till!

Felix på POWER! ⚡️

Trevlig kunnig personal

Trevlig kunnig personal

Hej Catarina,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att besöket upplevdes som både trevligt och kunnigt.

Sådan återkoppling betyder mycket och uppskattas verkligen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Trevligt bemötande och bra hjälp med…

Trevligt bemötande och bra hjälp med att hitta det jag tänkte köpa.

23 de abril de 2026

Hej Karin,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och bra hjälp i butiken.

Bra service.

Bra service, trevliga försäljare.

24 de abril de 2026

Hej Andreas,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att servicen uppskattades och att besöket gav ett så bra intryck.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vi fick söka upp en säljare för att få…

Vi fick söka upp en säljare för att få hjälp att köpa en spis han var proffsig

23 de abril de 2026

Hej Håkan,

Tack för omdömet.

Det är fint att höra att hjälpen på plats upplevdes som proffsig och att köpet till slut gick bra.

Samtidigt tar vi med oss att det ska vara enklare att få kontakt direkt i varuhuset.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Oj vilken fin personal som jobbar där i…

Oj vilken fin personal som jobbar där i Birsta, Sundsvall. Riktigt fin service där.

Hej Yvonne,

Tack för de fina orden om servicen i Birsta, Sundsvall. Det är väldigt roligt att höra att besöket gav ett så gott intryck och att hjälpen uppskattades. Sådant här betyder mycket. Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Trevlig personal

Trevlig personal

Hej Keijo,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i Sundsvall var så bra och att bemötandet uppskattades.