Hade problem med en fläkt på datorn som de undersökte och lagade på garantin utan något krångel. Efter det kollar jag alltid på Power som förstahandsval när jag ska köpa elektronik. Var visserligen... Ver mais
Köpte en samsung watch 8 idag och kommer hem för att upptäcka en spricka i skärmen. Går direkt tillbaka till butik och informerar men tyvärr kunde dom inte göra något. Väldig tråkigt att dom säljer... Ver mais
Detta är mitt andra köp under nyårshelgen i Power-butiken i Täby centrum Säljaren gjorde den åt mig, förlåt för att jag har glömt hans namn och sa att han kom från Grekland. Jag är väldigt tacksam mot... Ver mais
Jättebra lugn säljare som tog sig tid att hjälpa mig jämföra olika hörlurar för att kunna fatta rätt val i lugn och ro utan att låta andra kunder stressa oss. Tacksam för det och hans chilla lugn och... Ver mais
ATTUNDAFÄLTET 2, 183 34, Täby, Ensta, Suécia

Pede aos clientes que avaliem
Click & collect var omständligt. Tog tid för personalen att hitta varan

Resposta da POWER.se - Täby
Bra process från nätet - butikspersonal var helt ok vid upphämtning

Resposta da POWER.se - Täby
Fick snabbt frågan om jag sökte något när jag kom in. Jag sa ja och fick då snabb och proffsig hjälp direkt.

Resposta da POWER.se - Täby
Trevlig personal och bra och tålmodig hjälp

Resposta da POWER.se - Täby
Har fått 2 sms och ett mail om att varan som jag beställde fanns i butiken. När jag kommer dit för att hämta så får jag vänta i 20 minuter på hjälp, fick gå innan det blev min tur. Dagen efter behövde jag” endast” vänta i fem minuter innan det blev min tur. Det visa sig att min vara ej fanns i butiken, jag fick vänta 5 dagar till för att få varan.

Resposta da POWER.se - Täby
Säljaren var väldigt duktig och förklarade pedagogiskt så jag förstod. Det är ju en hel djungel det här med tv-apparater.
Mycket nöjd.

Beniamin G från Täby Centrum är kunnig och trävlig

Resposta da POWER.se - Täby
Hej påer det är min upplevelse är mycket bra mittemot personlen de är väldigt duktiga och bra jag fick så mycket snabb hjälp tack för alla

Resposta da POWER.se - Täby
Kom till butiken för att hämta paketet men det fans inget paket att hämta.
Fick SMS där det stod att det fanns i butiken för avhämtning 😟

Resposta da POWER.se - Täby
Servicen var inte på topp dessutom så undrar jag varför jag får kvitto och erbjudande om försäkring nu i mars/april 2026 då jag köpte min produkt i början på januari 2026?