POWER.se - Torpavallen Avaliações

2.272
O TrustScore é 4 de um total de 5

Torpavallsgatan 4D, 41673 Göteborg, Västra Götalands Län, SE

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag hade en mycket bra upplevelse på POWER Torpavallen. Personalen var vänlig, professionell och mycket hjälpsam under hela köpprocessen. De svarade på alla mina frågor och hjälpte mig att välja rätt... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Snabb och bra hjälp men lite ”oengagerad” och inte riktigt så trevlig och välkomnande som er personal brukar vara. När jag frågade om jag kunde få hjälp att byta till den nya telefonen, hänvisade han... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Var där på nyöppning kl 07 när det öppnade. Var mycket kö men dem var duktiga på att slussa in folk så det ej blev för mycket folk inne i butiken. Kön till fakturorna blev lång och lite kaos men gick... Ver mais

Detalhes da empresa

• Torpavallsgatan 4D, 41673, Göteborg, Västra Götalands Län, Suécia

• 08 51 76 60 00
Promotion box for POWER.se - Torpavallen

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

2 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

(2.272)

15.592 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Smidigt och snabbt!

Hej Malin,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att allt gick smidigt och snabbt.

Bra service

Smidigt och trevlig personal

Hej Marica,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service och ett smidigt bemötande med trevlig personal.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Torpavallen⚡

Bra service

Bra service, bra pris

Hej Martin,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med både servicen och priset hos POWER Torpavallen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra produkter som motsvarade…

Bra produkter som motsvarade förväntningarna. Bra service i butiken.

Hej Patrik,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att produkterna motsvarade förväntningarna och att du fick bra service i butiken.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket kunnig och vänlig/trevlig…

Mycket kunnig och vänlig/trevlig försäljare

Hej Ulf,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick så kunnig och trevlig hjälp i Torpavallen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Trevlig och kunnig personal

27 de julho de 2026

Hej Therese,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som trevlig och kunnig.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ditt omdöme om Torpavallen. Sådan feedback betyder mycket.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Det funkar inte så bra

Det funkar inte så bra

20 de julho de 2026

Hej Zainab,

Tack för att du delar med dig.

Det låter som att upplevelsen inte blev som den skulle, och det tar vi på allvar. Om du vill får du gärna berätta lite mer om vad som inte fungerade bra, så blir det lättare att förstå situationen bättre.

Inga köer

Inga köer. Parkering nära

Hej där,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att besöket på Torpavallen gick smidigt, med nära parkering och utan köer.

Det uppskattas att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det gick fört eftersom jag visste vad…

Det gick fört eftersom jag visste vad jag vill.

Hej Alireza,

Tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att det gick fort och smidigt när du visste vad du ville ha.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Duktig och vänlig personal

Duktig och vänlig personal, bra pris

Hej Yacoub,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande och att du är nöjd med både personalen och priset.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Duktig säljare som var mycket hjälpsam…

Duktig säljare som var mycket hjälpsam o gav mig tid att reflektera o jämföra!!

Hej Kerstin,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick hjälpsam service och gott om tid att jämföra och fundera i lugn och ro.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att du blir riktigt nöjd med ditt köp.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dålig koll

Sökte en viss produkt och bad om hjälp. Efter att de kollat på lagret fick jag besked att de inte hade någon sådan hemma men att man kunde använda en liknande produkt istället (ett tveksamt råd i sig). Köpte ej den produkten. Gick därefter in på webben och hittade precis det jag sökte, med 10+ i lager i butiken. Gjorde reservation för att hämta i butik och gick en promenad. Fick inget SMS eller annat om att det var klart men kollade efter 30 minuter med kassan. Kassan visste inte något om status så de kollade med lagret bara för att få veta att ja reservationen är klar och väntar redan i kassan. Köpte produkterna. Så jag fick köpa det jag ville till slut men hjälp vad omständligt det var och vilken tid det tog!

26 de julho de 2026

Hej Frippe,

Tack för att du delar med dig av detta, Frippe. Det låter verkligen frustrerande att först få besked om att produkten inte fanns, för att sedan själv hitta den i lager på webben och dessutom behöva vänta utan tydlig information om att reservationen redan var klar. Det är inte den upplevelse vi vill ge, och jag beklagar att det blev så omständligt och tidskrävande. 😊

Din feedback om både lagerinformationen i butik och kommunikationen kring reservationen har tagits vidare till varuhuset så att de kan se över sina rutiner för tillgänglighet och upphämtning. Sådana här skillnader mellan information i butik och på webben, tillsammans med otydlig status vid reservation, är något som behöver fungera bättre. 💬

Tack igen för att du uppmärksammade detta. Vi uppskattar ärlig återkoppling och hoppas att nästa besök blir betydligt smidigare. 🤗

Bra service.…

Fick mycket god hjälp av kunnig säljare, Natascha.

27 de julho de 2026

Hej AnneMarie,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra hjälp och ett kunnigt bemötande i Torpavallen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Torpavallen⚡

Trevligt bemötande av personalen

Trevligt bemötande av personalen, bra kompetenser och kunskaper är extra

23 de julho de 2026

Hej Banome,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och upplevde både god kompetens och kunskap i butiken.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av Torpavallen⚡

Trygg och säker säljare

Trygg och säker säljare. Kunnig och trevlig. Bra information om de olika produkterna.

22 de julho de 2026

Hej Tina,

Tack för de fina orden och för din femstjärniga recension. Det är väldigt roligt att höra att du upplevde besöket som tryggt och att informationen om produkterna var tydlig och hjälpsam.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Torpavallen⚡

Perfekt datorköp

Allt var jättebra.Trevlig personal och snabb service.Rekommenderas!

Hej Petar,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att allt gick så bra med ditt datorköp och att du fick trevlig service snabbt på plats.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och rekommendation.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av din lokala POWER-butik⚡

Relativt rymlig butik

Relativt rymlig butik, finns ställen jag inte kom fram med mitt hjälpmedel. Bra personal det lilla jag behövde dem.

21 de julho de 2026

Hej Torbjörn,

Tack för din fina recension och för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är glädjande att höra att du upplevde butiken som relativt rymlig och att du fick bra hjälp av personalen när du behövde det.

Samtidigt tar vi med oss din synpunkt om framkomligheten med hjälpmedel. Sådan återkoppling är värdefull.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

När man kommer in i butiken så står 6…

När man kommer in i butiken så står 6 säljare i en grupp och pratar. Bryr sig inte om kunder som kommer in. Jag går och letar efter min produkt men behöver gå till dem och fråga hur och vart jag hittar. Inget större intresse av att hjälpa mig utan står helst och pratar i en grupp. Kan önska att dem anställda visade intresse till kunderna som kommer in i butiken. Sjukt besviken

Hej Linda,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, Linda. Det är verkligen inte den service man ska mötas av i butik, och jag förstår att det känns extra frustrerande när du själv behövde gå fram till en grupp medarbetare för att få hjälp. 😊

Din feedback om bemötandet och bristen på engagemang i Torpavallen har tagits vidare till butiken så att de kan se över sina rutiner kring kundmottagande och service i varuhuset. 💬

Vi uppskattar att du uppmärksammar detta, eftersom sådan återkoppling hjälper oss att förbättra upplevelsen i butik framöver. Jag hoppas att vi får möjlighet att ge dig en betydligt bättre upplevelse nästa gång. 🤗

Löste problemet smidigt

Gjorde reservation på TV online, fick mail om att den var redo att hämtas. Kom in några timmar senare och skulle hämta den. Visar sig att den var dubbelsålt så fanns ingen TV för mig att hämta. Skulle fått ett SMS om det enligt personalen men det hade jag inte fått.

Som tur var fanns det en på annan anläggning som redan var kalibrerad. Så fick betala mer för kalibreringen men fick lite rabatt på det som plåster på såret. Allt löste sig till slut.

Hej Bella,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Det var förstås inte bra att reservationen inte stämde när du kom för att hämta din TV, men det är fint att höra att butiken ändå hittade en lösning och att det till slut ordnade sig smidigt.

Vi uppskattar särskilt att du lyfter både det som inte fungerade och att hjälpen på plats gjorde skillnad.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det som gjorde mitt besök

Det som gjorde mitt besök, var lagertjejen och en i kassan. De hittade varan jag sökte och gav inte upp som säljaren jag först kom i kontakt. Säljaren skickade mig vidare. Han var inte bra.

22 de julho de 2026

Hej Lars-Erik,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är väldigt fint att höra att medarbetaren på lagret och personen i kassan hjälpte dig att hitta varan och inte gav upp. Samtidigt är det förstås tråkigt att det första bemötandet inte levde upp till samma nivå.

Vi uppskattar att du lyfter både det som fungerade bra och det som kan bli bättre. Den typen av återkoppling är värdefull.