POWER.se - Västerås Avaliações

2.491
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Hallsta Gårdsgata 17, 721 38 Västerås, Västmanland, SE

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Personalen var mycket bra! Beskrev erbjudande m.m. En annan sak: När jag gick genom utgången kom en bil körande enligt mig och min fru i ca 50-60 km/h jag uppmärksammade fordonet pris när jag klev ut... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mycket trevlig och kunnig säljare, det som drar ner från 5 stjärnor till 4 är den otroligt SUNKIGA affären. Mattorna är skitiga och slitna, lokalen är mörk pga gamla lysrör. Den enda skillnaden ida... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Smidigt att reservera varor och hämta upp. Dock otrevlig och dryg personal i kassan som inte borde jobbat med just att möta kunder. När jag och min son ska betala varan så sitter kvinnan i kassan oc... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var en trevlig och kunnig personal som tog hand om oss på golvet och det gick fort Men det finns mer att önska av kassan där var det en personal som skulle sköta reklamationer samt peka kunder ti... Ver mais

Detalhes da empresa

• Hallsta Gårdsgata 17, 721 38, Västerås, Västmanland, Suécia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Västerås

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

(2.491)

15.025 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Mer personal

Det finns inget personal som man kan fråga,

3 de maio de 2026

Hej Ibrahim,

Tack för att du delar detta.

Det ska vara enkelt att få hjälp i varuhuset, och din feedback om bemanningen i Västerås är värdefull.

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva om din upplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smidigt att handla på nätet och hämta…

Smidigt att handla på nätet och hämta ut i kassan som var alldeles i entrén. Supertrevlig kille som jobbade, log och önskade oss en trevlig dag!

30 de abril de 2026

Hej Maria,

Tack för de fina orden.

Vad roligt att höra att det fungerade smidigt både att handla online och att hämta ut varan i butiken. Extra kul att besöket i kassan gav ett så bra intryck.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trevlig och hjälpsam personal.

Trevlig och hjälpsam personal.

30 de abril de 2026

Hej Tommy,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i Västerås var så bra och att hjälpen uppskattades.

Hej Monica,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att besöket i Västerås gav ett så trevligt intryck och att hjälpen i butiken upplevdes som kunnig och uppskattad.

Sådan återkoppling betyder mycket.

Allt gick som det ska

Allt gick som det ska, boka vara och hämta den och betala.

1 de maio de 2026

Hej Joppe,

Tack för omdömet.

Härligt att höra att allt gick smidigt från bokning till upphämtning och betalning.

Bemötande av försäljaren

28 de abril de 2026

Hej Lennart,

Tack för de fina orden om bemötandet i Västerås. Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i varuhuset var så bra. All the best, Erik at POWER! ⚡

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trevlig och kunnig personal.

Trevlig och kunnig personal.

Hej Amir,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att hjälpen uppskattades.

bra utbud

trevligt personal

Hej Lasse,

Tack för de fina orden om sortimentet och upplevelsen i Västerås. Det är väldigt roligt att höra att besöket uppskattades!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra bemötande o bra service så köpt…

Bra bemötande o bra service så köpt gick snabbt

Hej Björn,

Tack för de fina orden. Härligt att höra att bemötandet och servicen uppskattades och att köpet gick snabbt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

It is always a good idea to buy from power

I have bought laptop, hair dryer, iPhone 17pro and iron from power. I am so satisfied with their guidance and services.

Hi Moshkan,

Tack för de fina orden och för att du har valt POWER vid flera tillfällen.

Det är väldigt roligt att höra att vägledningen och servicen har fungerat så bra och att upplevelsen har varit så positiv.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fick hjälp även om personalen inte var…

Fick hjälp även om personalen inte var riktigt hemma på butiken.

Hej Lotta,

Tack för att du tog dig tid att lämna omdömet.

Det är fint att höra att du ändå fick hjälp på plats, även om upplevelsen inte var helt klockren.

Din feedback är värdefull och hjälper oss att bli bättre.

Bra personal

Bra personal. Hade svårt att hitta produkten, men frågade och fick snabb hjälp.

28 de abril de 2026

Hej Villy,

Tack för omdömet.

Härligt att höra att du fick snabb hjälp i varuhuset och att bemötandet gjorde skillnad.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela detta.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Helt nöjd med det jag köpte

Helt nöjd med det jag köpte, men tycker ni kunnat leverera snabbare.
Idag vill vi ha snabb leverans när vi beställer och det levde ni inte upp till. Tyvärr.

24 de abril de 2026

Hej Helena,

Tack för att du delar med dig.

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med produkten.

Samtidigt tar vi med oss att leveransen gärna hade fått gå snabbare. Snabb leverans är viktigt, och din feedback är värdefull för oss.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mycket trevlig och kunnig säljare

Mattorna är skitiga och slitna, lokalen är mörk pga gamla lysrör. Den enda skillnaden idag mot när affären öppnade som Media Markt, är att lokalen minskat i storlek samt att personalen sytt på Power märken på utslitna Media Markt kläderna.

23 de abril de 2026

Hej Bengt Roger,

Tack för omdömet.

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet och kunskapen uppskattades.

Samtidigt är det tydligt att butiksmiljön drog ner helhetsintrycket, och den typen av feedback är viktig.

Vi tar med oss synpunkterna om lokalens skick, belysningen och det allmänna intrycket.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

dina varor är mycket bra.

ge present till dina kunder

Hej shaida,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att produkterna uppskattas så mycket.

Vi uppskattar också förslaget om presenter till kunder. Sådan feedback är värdefull och hjälper oss att bli ännu bättre.

Bra servce.

Bra servce.

Hej Lauri,

Tack för de fina orden.

Härligt att höra att upplevelsen var bra.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Inte nöjd

Inte nöjd. Fick fel information och ville prata med butiken men det går inte. De skulle ha ringt inom 36h och har inte gjort det!!! B

19 de abril de 2026

Hejsan Pirkko,

Tack ska du ha för din feedback.
Vi förstår att det känns missnöjande när saker inte stämmer och när återkopplingen dröjer. När vi tar vidare ärenden till varuhuset är detta vår handläggningstid, och vi försöker alltid vara tydliga med vad man kan förvänta sig. Vi uppskattar att du lyfter detta, då det ger oss möjlighet att se över hur vi kan bli ännu tydligare i vår kommunikation framåt.

Ha en fin dag, Sara på POWER!⚡

Hej Kenneth,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var så bra och att hjälpen uppskattades.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna omdömet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra och trevligt bemötande samt att man…

Bra och trevligt bemötande samt att man får hjälp snabbt till skillnad mot anda elektronikkedjor där jag tröttnat och gått ifrån!

Hej Tommy,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen i Västerås var bra och att hjälpen kom snabbt. Extra kul att bemötandet gjorde skillnad.