Veja o que dizem as avaliações
Har kjøpt masse fra Powermaxx gjennom årene . To ganger har jeg reklamert pga feil ved varer og begge gangene har kundeservice ordnet opp. Kommer til å handle igjen siden de har mye man ikke får ha... Ver mais
Nettstedet frarådes på det sterkeste. Kjøpt varer for 11.000 (dvd og Blu-ray). 10-20% var brukte varer (ripete disker, møkkete disker og cover, knekte cover og ofte uten plastomslag. Alt s... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Hos Powermaxx har vi en enkel filosofi: hos oss får du unike produkter og en kundeservice utenom det vanlige. Alle produktene på Powermaxx.no er nøye utvalgt - hos oss får du kjøpt det det du ikke finner mange andre steder. Det aller viktigste for os...
Informações de contato
Fantastisk service
For en service, dette er helt magisk. Anbefaller Powermaxx.no. kjapp levering. når jeg fikk varen så har det blitt ødelagt av postbudet, tok kontakt med Powermaxx.no og dem rettet dette opp med en gang, sendte en ny vare dagen etter. Topp service
Har kjøpt masse fra Powermaxx gjennom…
Har kjøpt masse fra Powermaxx gjennom årene .
Kommer til å handle igjen siden de har mye man ikke får handlet andre steder.
Nettstedet frarådes på det sterkeste.
Nettstedet frarådes på det sterkeste.
Kjøpt varer for 11.000 (dvd og Blu-ray).
Alt slikt ble reklamert og jeg har skriftelig mail på at jeg er uønsket som kunde.
Dette fra salgsavdelingen!
Var visst bare jeg som reklamerte.
Og de så ikke feilene på returene med lupe…:)) haha da er du ganske frekk altså.
Åpenbart loppemarkedkvalitet på mye varer.
Synd, da de har hatt noe bra også.
Ta oppfordringen fra Sten Arve på kundeservice seriøst…
Vennligst ikke handle hos oss. :))
Det er butikken sin det….
Kjempegod service og god kvalitet på…
Kjempegod service og god kvalitet på alt jeg kjøpte. (Gamingutstyr) 10/10
Noe av den beste kundeservicen jeg har…
Noe av den beste kundeservicen jeg har hatt fra nettbutikker.
Fikk gode og raske svar på Mail, han som hjalp meg var veldig hyggelig og behjelpelig.
Varene kom super fort i tide før jul.
Veldig fornøyd med både varer og service!
Fantastisk nettbutikk
Fantastisk nettbutikk, godt utvalg av varer og utrolig rask sending! Hyggelige ansatte er det også. Anbefales på det sterkeste😊
Kjøpte en Tagu 23 el peis
Kjøpte en Tagu 23 el peis. Som bare stoppet og virke etter 8 måneder. Får ikke tak i service eller noe.
Kopivare
Jeg trodde jeg bestilte en JBL-høyttaler til lav pris, men fikk en Nedis-høyttaler som ser helt lik ut. Den sendes selvfølgelig tilbake, så jeg er spent på om de er like effektive med tilbakebetaling som med utsending.
Jeg ender uansett med kostnaden ved å betale returfrakt med sporing.
Om jeg hadde vært Powermaxx hadde jeg gått mye lenger for å sikre at kundene forstår hva de bestiller. Dette endte jo i dårlig inntrykk av butikken, og økonomisk tap for meg som kunde.
Litt ventetid men ikke uvanlig når man…
Litt ventetid men ikke uvanlig når man bestiller på nettbutikk.Ventet 14 dager på en nett/dab+ radio.Fikk svar fra kundeservice etter en times tid når jeg spurte om leveringstid
Bestilte 3 CDer
Bestilte 3 CDer. ingenting å trekke på ang levering, men covrene var meget slitt. Det var litt kjipt. De må informere om hva som er brukt og ikke
Kjempe dårlig nettside
Kjempe dårlig nettside. Ingen hjelp å få. De svarer ikke deg, når du trenger å returnere varer som fortsatt har garanti til reparasjon/reklamasjon. Hold dere til enten lokale forhandler eller seriøse nettsider her er de useriøse.
Virker som en ren drop-shipping side
Virker som en ren drop-shipping side. Kjøpte en vekkeklokke (The Mood Charger Lampe Premium) med diverse funktionalitet som oppvåkning ved at lyset skulle skru seg på tidlig om morgenen, høyttaler og lader til telefon.
Etter en ukes bruk sluttet lader å funke, lyset resatte seg midt på natten og vekket meg.
Fant på et senere tidspunkt samme klokke til 80% av prisen.. Kjøper heller direkte fra alibaba eller aliexpress..
Elendig (les: ingen) kundeservice
Svarer aldri på mail når man henvender seg til de. Har forsøkt å sende flere mailer siden januar uten å få noe svar. Så et telefonnummer, men dette svares det heller ikke på.
Veldig synd når man bruker penger og ønsker å få svar på spørsmål knyttet til produktene man kjøper og strever med.
Veldig fornøyd
Var først skeptisk pga enkelte anmeldelser, men jeg tok sjansen. Fikk ordrebekreftelse umiddelbart, bekreftelse på utsending få timer etter bestilling på en fredag ettermiddag, og allerede mandag formiddag kunne jeg hente i pakkeboks. Superfornøyd og anbefaler på det varmeste.
Selger brukte varer, ingen info om dette ved salg.
Bestilt filmer herfra. Fikk tilsendt en film-samleboks, det gikk fint, bestilte derfor 2 filmer til. Filmene sto lenge som status «forhåndsbestilling»? Bare en film ble sendt, men andre filmen kansellerte di fordi grunnen var «vi er tom for denne». Ingen info om lagerstatus på filmer eller andre produkter vises på nettsiden, noe andre konkurrenter er åpne om selv før et produkt blir bestilt. Har heldigvis ikke bestilt særlig dyre varer fra Powermaxx. Men det er åpenbart en tredjeparts-selger som selger aftermarket varer, altså brukte varer som selges til gjenbruk. Men ingen info om at varer som selges er «ubrukt» «pent brukt» eller «brukt». Noe som er veldig misvisende. Står skrevet på Powermaxx’s nettside «Tlf:» men oppgir ikke nummeret og skriver istedenfor opp mailen, dette er en mail altså ikke et telefonnummer, ser veldig useriøst ut at man ikke har telefon tilgjengelig.
Effektiv kommunikasjon.
Effektiv kommunikasjon. Man får raskt hjelp.
Anbefaler ikke denne nettsiden
Ikke benytt deg av denne nettsiden!
Det tar lang tid å få varer - uten at du får noe beskjed på evt forsinkelse. Det tar lang tid å komme gjennom om du klarer å finne telefonnummeret, svarer enten sent eller aldri på mail. Virker som en useriøs aktør, og anbefales ikke.
Henter ikkje ut returvarer
Bestilte elektrisk ovn i desember. Då varen kom, valgte eg å bruke angreretten. Måtte betale 1000kr i porto for returen. Det gjelder to kolli. Desse blei ikkje henta ut av Powermaxx, og kom dermed i retur til meg. Eg får returlapp denne gangen, men må ut med 169kr. No er det eine kolliet komt i retur for andre gang. Eg blir sprø! Kor vanskeleg kan det vere for Powermaxx å hente ut returvarer?
Har prøvd å returnere sidan 23.12.25, altså i over 2 mnd….
Veldig hyggelig og hjelpsom…
Veldig hyggelig og hjelpsom kundeservice som ordnet med deler til et gammelt musikkanlegg som var kjøpt et annet sted.
Utroverdig firma
Utroverdig firma. Sendte bestilling og fikk ordrebekreftelse kl. 14.46. Ombestemte meg raskt etter og sendte e-post kl.15.51 om at jeg ønsket å bruke angreretten.
Kl 15.52 kom en e-post om at varen var sendt!!!
Mistenker det er en bevisst strategi for å forhindre kunder i å rekke å avbestille og kanskje bare motta og betale i stedet.
Nå må jeg betale for retur på en vare jeg faktisk avbestilte så raskt jeg kunne :(
Jeg har blitt kontaktet av Powermaxx som tilbød meg å beholde varen uten å betale for den eller ev. å få mine utgifter til porto dekket x2.
Hensikten med henvendelsen var å få meg til å endre min anmeldelse her. Det gjør jeg nå. Jeg sletter ikke det jeg skrev først, men velger å legge dette til i stedet. MEN det at en firma faktisk forsøker å betale kunder for å gi dem gode anmeldelser er til de grader frekt og gjør meg enda mer skeptisk til dem!
Hvor mange fler enn meg har mon opplevd dette?
Hvor mange har slettet dårlige anmeldelser fordi de har fått penger for det???
Useriøst!!!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.