Fijne webshop
Fijne webshop, bij opmerkingen of klachten word er gelijk persoonlijk contact opgenomen en word het zo snel mogelijk opgelost! Ik bestel mijn spulletjes de volgende keer zeker weer hier.

Resposta da Powerofbeautyessentials
Persoonlijk advies voor een gezonde, stralende huid Over Power of Beauty Essentials Hallo, ik ben Ans, schoonheidsspecialiste met meer dan 20 jaar ervaring. In die jaren heb ik vrouwen geholpen met huidproblemen die je maar al te goed herkent: een gevoelige huid die snel reageert, acne die je zelfvertrouwen beïnvloedt, of een droge huid die extra zorg vraagt. Ik weet hoe lastig het kan zijn om producten te vinden die écht werken én zacht zijn voor je huid. Met Power of Beauty Essentials breng ik mijn ervaring en passie naar jou. Ik werk al jarenlang met vertrouwde merken zoals: CHI Essentials Cosmetics en Inspira Cosmetics. CHI Essentials biedt 100% natuurlijke verzorging met biologische oliën, en Inspira Cosmetics professionele, wetenschappelijk onderbouwde formules voor huidverbetering en huidverjonging. Mijn missie is eenvoudig: jou helpen je huid te verbeteren, tekenen van huidveroudering te verminderen en je huid te laten stralen — met producten die werken én advies dat persoonlijk, oprecht en liefdevol is. Want een gezonde, stralende huid geeft zelfvertrouwen — en dat verdient iedere vrouw.
Wapperslaan 14, 5645 EW, Eindhoven, Holanda
Pede aos clientes que avaliem

Resposta da Powerofbeautyessentials
Ik ben enorm blij met Ans. Ze denkt enorm mee met mij en adviseert wat het beste past in mijn situatie. Daarnaast ontvang ik de producten altijd snel. Dus het kan niet beter!

Resposta da Powerofbeautyessentials
2 jaar geleden zijn de producten van Chi geadviseerd voor mij. Nu 2 jaar later gebruik ik ze nog steeds. Super fijne producten. Krijg er goede en duidelijke uitleg bij. Ze kijkt echt naar je huid en adviseert op basis van je huid welke producten geschikt zijn voor je. Nog steeds super blij mee. Wil je echt investeren in je huid? Dan is dit een mooi cadeautje aan jezelf.
Ik ben heel tevreden over mijn ervaring met PowerOfBeautyEssencil. De producten zijn van goede kwaliteit en precies zoals beschreven. De service van de website is ook echt top: snel geleverd, goed verpakt en duidelijke communicatie. Ik bestel hier zeker vaker en kan deze webshop echt aanraden aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare beautyproducten.

Resposta da Powerofbeautyessentials
Prima producten van Inspiramed.
Goede levering en uitstekende service. Er wordt met je meegedacht over wat jij nodig hebt en deskundig geadviseerd.

Resposta da Powerofbeautyessentials
Ze staat altijd klaar voor advies, reageert heel snel en levert snel goede producten

Resposta da Powerofbeautyessentials
Inspira absolue dag en nachtcrème is fantastisch voor de gevoelige huid.
Geeft geen allergie reactie .
Crème is voedend,verzorgend en prettig in gebruik .
Goed advies gekregen en online bestellen verloopt snel.
Een aanrader!