Er vild med tøjet fra Pøy Pøy!
Det er ik så ofte tøjmærker lige fanger det, jeg prøver på at få til at fungere med min tøjstil. Men der ramte Pøy Pøy altså lige i skuffen, er specielt vild med de nye jeans der blev droppet sidst!
PØY PØY PROJECTS er et dansk streetwear-brand, der bygger på én simpel idé: at skabe ét produkt og gøre det så godt, at det kan stå alene. Vi specialiserer os i wide fit denim, og hvert par jeans produceres i små, kontrollerede batches for at sikre kvalitet, pasform og en konsekvent oplevelse for vores kunder. Vi er et lille, uafhængigt brand med base i Danmark, og vi står selv for al lagerhåndtering, kundeservice og forsendelse. Det betyder, at når du bestiller et par jeans hos os, bliver de pakket, håndteret og sendt direkte fra os til dig – uden mellemled, uden forsinkelser og uden bullshit. Vi tror på ærlig kommunikation, gennemsigtighed og en tæt relation mellem brand og kunde. Vores wide fit jeans er designet til unge, der ønsker et stilrent, råt og moderne look, der passer ind i både hverdagen og de mere udtryksfulde outfits. Hvert design er gennemtænkt ned til mindste detalje – fra syninger til materiale og pasform. Vi tester alle modeller grundigt, før de kommer i salg, og vi arbejder løbende på at forbedre kvalitet og komfort baseret på kundernes feedback. Vi lægger stor vægt på en god oplevelse hele vejen rundt: hurtig levering, klar kommunikation og et produkt, der lever op til forventningerne. Derfor betyder anmeldelser og kundetilfredshed meget for os. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Hos [BRANDNAVN] er du ikke bare et nummer – du er en del af rejsen.
Fynsgade 30, 8000, aarhus, Dinamarca
Virkelig lækker kvalitet og super god service. Kan varmt anbefales.

Resposta de PØY PØY PROJECTS
Rigtig god kvalitet og farveægte - havde bestilt fejl størrelse, men returnering og ny ordre gik som smurt. Godt koncept, og endnu bedre kundeservice. Anbefaling herfra

Resposta de PØY PØY PROJECTS
Rigtigt god kvalitet og pasform.

Resposta de PØY PØY PROJECTS
Perfekt pasform og lækkert materiale, til en rigtig fornuftig pris.

Resposta de PØY PØY PROJECTS
Trøjen og bukserne passede perfekt og havde lækkert materiale. Kan kun anbefale dette mærke til andre

Resposta de PØY PØY PROJECTS
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.