Pravda o SázeníAvaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Detalhes da empresa

1. Centro de Educação

Escrito pela empresa

Je tu proto, aby lidé měli konečně možnost získat objektivní informace. Nejde o žádné iluze ani rychlé zbohatnutí. Chci ukázat, že sázení může mít smysl, pokud člověk chápe principy, má trpělivost a používá zdravý rozum. Cílem je pomoci lidem lépe se orientovat a pochopit, co opravdu funguje, a vyhnout se zbytečným ztrátám. Jsem přesvědčený, že když má člověk správné informace, může se rozhodovat mnohem lépe a s klidem a přesně o tomto tento projekt je.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Como esta empresa usa o Trustpilot

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(12)

12 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Skvělé

Doporučuji každému, kdo se zajímá o oblast sázení. Pro začátečníky obsahuje mnoho drahocenných informací, které se těžko učí z jiných zdrojů.

1 de junho de 2026

Resposta da Pravda o Sázení

Františku, děkuji za doporučení. 😊 Spousta informací v programu vznikla z chyb, které sázející běžně dělají a které je stojí nemalé peníze. Jsem rád, že ti obsah dává smysl a věřím, že bude užitečný i dalším lidem, kteří chtějí sázení lépe pochopit. 👍

Za mě fajn materiál

Za mě fajn materiál. Je to napsané jednoduše a srozumitelně. Líbí se mi že tam nejsou žádné sliby rychlých výher, ale spíše reálný pohled na to, jak sázení funguje. Pokud to někdo myslí se sázením vážně, určitě to má hodnotu.

Resposta da Pravda o Sázení

Radku, moc děkuji za recenzi. 😊 Jsem rád, že ti materiál přijde srozumitelný a že oceňuješ realistický přístup bez slibů rychlých výher. Přesně o tom Pravda o sázení je, aby lidé pochopili, jak sázení skutečně funguje, a nedělali zbytečné chyby. 👍

Skvělá a poctivá práce Milana

Skvělá a poctivá práce Milana, který se snaží lidi edukovat. Za mě veliká spokojenost a výborná zkušenost s tímto projektem.

Resposta da Pravda o Sázení

Ondro, moc děkuji za recenzi a milá slova. 😊 Jsem rád, že jsi s projektem spokojený a že v něm vidíš přínos. 👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Milanova Pravda o sázení mě naučila na…

Milanova Pravda o sázení mě naučila na kurzové sázení pohlížet úplně jinak, než jsem byl doposud zvyklý. Dalo mi to hodně a mohu jen doporučit. Už to není jen to bezhlavé sázení a čekání na zázrak. 😉

Resposta da Pravda o Sázení

Adame, moc děkuji za recenzi a důvěru. 😊 Jsem rád, že ti Pravda o sázení pomohla změnit pohled na sázení. Přesně to je jejím cílem, aby lidé přestali spoléhat na zázraky a pochopili, jak sázení skutečně funguje. Díky za doporučení a přeji ti hodně úspěchů. 👍

Pravda o sázení

Pravda o sázení, je něco,co bych doporučil každému, kdo nechce jen dotovat sázkovky. Než jsem si přečetl pravdu o sázení, byl jsem na tom stejně jako většina sázejících, chtěl jsem rychle zbohatnout a nacpal jsem spousty peněz do kupování tiketů od rádoby sázkových analytiků, kteří nabízí spoustu zelených tiketů a rychlé výhry. Když už jsem byl opravdu zoufalý, náhodou jsem narazil na Pravdu o sázení a zakoupil,jako takovou poslední možnost. Musím upřímně říct, že to byla ta nejlepší věc kterou jsem udělal, protože Pravda o sázení my otevřela oči a dostal jsem úplně jiný pohled na sázení, než předtím. Není to o tom rychle zbohatnout, to je cesta do pekel. Tímto bych chtěl moc poděkovat autorovi Pravda o sázení za sepsání této ,( nazval bych to příručkou pro sázkaře) , kde je vše podrobně vysvětleno. Za mě velké díky 🙂

22 de abril de 2026

Resposta da Pravda o Sázení

Josefe, moc děkuji za skvělou recenzi a za to, že ses podělil o svůj příběh. Přesně s podobnými zkušenostmi se setkávám nejčastěji, že spousta lidí hledá rychlé výhry a až časem zjistí, že dlouhodobě funguje úplně jiný přístup. Jsem rád, že ti program pomohl podívat se na sázení realisticky a vyhnout se zbytečným chybám, které stojí mnoho lidí nemalé peníze. Děkuji za důvěru a přeji ti hodně úspěchů.

Doporučujem

Všetkým vrelo odporúčam. Vyriešili problém k mojej maximálnej spokojnosti 👍
Ďakujem 🤗

22 de abril de 2026

Díky za milá slova, Tobiaš. Velmi si vážím tvé důvěry a zpětné vazby. 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Správce se o skupinu vzorně stará.Jen…

Správce se o skupinu vzorně stará.Jen budu potřebvovalt více čau všechny informace zpracovat. Jsem spokojený.

4 de junho de 2026

Resposta da Pravda o Sázení

Martine, moc děkuji za recenzi. Jsem rád, že jsi spokojený. Informací je ze začátku opravdu hodně, ale věřím, že ti postupně vše začne dávat smysl. 👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pravda o sázení,,perfektní jak se…

Pravda o sázení,,perfektní jak se zamyslet a nenechat se stáhnout do nesmyslů

3 de junho de 2026

Resposta da Pravda o Sázení

Zdeňku, moc děkuji za recenzi. Přesně o tom kurz je a to dívat se na sázení s chladnou hlavou a nenechat se zlákat nesmyslnými sliby. 👍

Super od vás čtení

Milane super od vás čtení, spolupráce svami.bude výborná, Miroslav.

25 de maio de 2026

Resposta da Pravda o Sázení

Miroslave, moc děkuji za zpětnou vazbu. Těší mě, že to tak vnímáš, a také se těším na spolupráci. 👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Projekt Pravda o sázení sleduji delší…

Projekt Pravda o sázení sleduji delší dobu a za mě patří mezi nejserióznější projekty v oblasti sportovního sázení v ČR. Oceňuji hlavně to, že neslibuje žádné nereálné zbohatnutí, ale naopak lidi vzdělává a upozorňuje na podvodníky, falešné tipéry a různé scamy, kterých je dnes na internetu bohužel spousta.

Velké plus vidím v tom, že projekt učí správný bankroll management, vedení statistik a celkově zodpovědný přístup k sázení. Člověk si díky tomu udělá pořádek ve financích a získá přehled o tom, co skutečně funguje a co ne.

Další výhodou je spolupráce pouze s ověřenými poradenstvími, která mají dlouhodobé výsledky a veřejně vedené verifikace na nezávislých webech. Vše si může každý sám ověřit, což dnes rozhodně není samozřejmost.

Za mě je Pravda o sázení hlavně o transparentnosti, zkušenostech a ochraně lidí před podvodníky. Pokud se někdo chce v sázení opravdu vzdělávat a mít kolem sebe seriózní komunitu, určitě doporučuji.

27 de maio de 2026

Resposta da Pravda o Sázení

Jiří, děkuji za velmi detailní recenzi a důvěru. Jsem rád, že oceňuješ transparentnost a vzdělávací přístup projektu. Moc si toho vážím. 👍

A Experiência Trustpilot

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais